" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2023

Ὅλο καί περισσότεροι "μπαίνουν στόν χορό" ... Μπάχαλο καί Χάος !

 Το Λούβρο και οι Βερσαλλίες εκκενώθηκαν λόγω απειλών

Η Γαλλία ανέβασε την προειδοποίησή της για την τρομοκρατία στο υψηλότερο επίπεδο μετά από την δολοφονία με μαχαίρι,δασκάλου σε σχολείο

Το γαλλικό μουσείο του Λούβρου και το παλάτι των Βερσαλλιών εκκενώθηκαν και η πρόσβαση περιορίστηκε από την αστυνομία μετά από απειλές για βόμβες το Σάββατο, επιβεβαίωσε η αστυνομία. Η χώρα βρίσκεται υπό αυξημένο συναγερμό τρομοκρατίας μετά από την δολοφονία δασκάλου από έναν ύποπτο ισλαμιστή ριζοσπάστη σε σχολείο στο Arras...( ἐδῶ ὁλόκληρο τό θέμα) 

Δημοσιογράφος του Reuters σκοτώθηκε από ισραηλινά πυρά 


Άλλοι έξι δημοσιογράφοι τραυματίστηκαν όταν φέρεται να βομβαρδίστηκαν από τις ισραηλινές δυνάμεις

«Είμαστε βαθιά λυπημένοι που μαθαίνουμε ότι ο βιντεογράφος μας, ο Ισάμ Αμπντάλα, σκοτώθηκε» , ανέφερε το Reuters σε δήλωση. « αναζητά επειγόντως περισσότερες πληροφορίες» από τις αρχές της περιοχής...

( ἐδῶ ὁλόκληρο τό θέμα) 

Το Meta απαγορεύει περιεχόμενο υπέρ της Χαμάς   

Ο κολοσσός των μέσων κοινωνικής δικτύωσης απάντησε μετά από πιέσεις από ανώτερους αξιωματούχους της ΕΕ

Η εταιρεία επιβεβαίωσε  τα βήματα την Παρασκευή, λέγοντας ότι είχε καταργήσει περισσότερα από 795.000 κομμάτια περιεχομένου στα εβραϊκά και τα αραβικά μόνο τις τελευταίες τρεις ημέρες, ή επτά φορές το συνηθισμένο ποσοστό...

«Η Χαμάς έχει αποκλειστεί από τις πλατφόρμες μας και αφαιρούμε τον έπαινο και την ουσιαστική υποστήριξή τους όταν το αντιληφθούμε, ενώ συνεχίζουμε να επιτρέπουμε κοινωνικό και πολιτικό λόγο – όπως ρεπορτάζ ειδήσεων, θέματα που σχετίζονται με τα ανθρώπινα δικαιώματα ή ακαδημαϊκή, ουδέτερη και καταδικαστική συζήτηση », εξήγησε η πλατφόρμα... ( ἐδῶ ὁλόκληρο τό θέμα ) 

Οι Γερμανοί Εβραίοι είπαν να κρύψουν σύμβολα

Ζητήθηκε από την εβραϊκή κοινότητα του Μονάχου να «συμπεριφέρεται διακριτικά » δημόσια

Οι Εβραίοι κάτοικοι στη γερμανική πόλη του Μονάχου έχουν λάβει συμβουλές να καλύπτουν σημάδια της θρησκείας τους ή σύμβολα που αντιπροσωπεύουν το Ισραήλ, εν μέσω φόβων για αντίποινα λόγω του συνεχιζόμενου πολέμου μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς.

«Να είστε προσεκτικοί, να συμπεριφέρεστε διακριτικά και να αποφεύγετε τις φιλοπαλαιστινιακές διαδηλώσεις και τη δημόσια προβολή ισραηλινών και εβραϊκών συμβόλων», ανέφερε η οργάνωση, όπως επικαλείται η γερμανική εφημερίδα Bild...( ἐδῶ ὁλόκληρο τό θέμα) 

Το Ισραήλ έχασε τη συμπάθειά μου 


Ο  Πρόεδρος της Κροατίας Ζόραν Μιλάνοβιτς, λέει ότι ο βομβαρδισμός αμάχων στη Γάζα έχει ξεπεράσει την αυτοάμυνα

«Νομίζω ότι ήταν μια ηλίθια κίνηση, για όλες μου τις συμπάθειες για το Ισραήλ – που δυστυχώς σπαταλήθηκε μετά από 15 λεπτά – μετά τη φρίκη και τις σφαγές από τη Χαμάς», είπε ο Μιλάνοβιτς στους δημοσιογράφους που τον ρώτησαν για το περιστατικό με τη σημαία .

«Καταδίκασα τις δολοφονίες [από τη Χαμάς] και εξέφρασα τη φρίκη και την αποστροφή μου, αλλά το δικαίωμα στην αυτοάμυνα δεν περιλαμβάνει την εκδίκηση και τη δολοφονία αμάχων», πρόσθεσε ὁ Κροάτης Πρόερος.... ( ἐδῶ, ὁλόκληρο τό θέμα) 

Οι ΗΠΑ δεσμεύονται να στηρίξουν τόσο το Ισραήλ όσο και την Ουκρανία

 Ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Λόιντ Όστιν (Αριστερά) σφίγγει το χέρι του υπουργού Άμυνας του Ισραήλ Γιόαβ Γκαλάντ στο Ισραήλ στις 13 Οκτωβρίου 2023

«Οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι η πιο ισχυρή χώρα στον κόσμο. Και παραμένουμε πλήρως σε θέση να προβάλλουμε ισχύ, να τηρούμε τις δεσμεύσεις μας και να κατευθύνουμε πόρους σε πολλά θέατρα μαχών», είπε ο Αρχηγός του Πενταγώνου κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο Ισραήλ. 

"Έτσι θα σταθούμε στο πλευρό του Ισραήλ όπως και με την Ουκρανία. Οι Ηνωμένες Πολιτείες μπορούν να περπατούν και να μασούν τσίχλα ταυτόχρονα", πρόσθεσε... ( Πελασγ. Προσέξτε γιατί ἀπό τήν πολλή σιγουριά σας μπορεῖ νά φᾶτε τά μοῦτρα σας μία καί ἔξω, διά παντός ! Ἀλήθεια πότε πρὄλαβαν κι᾿ἔτρεξαν στό Ἰσραήλ ; !!!  ) 

» Η στρατιωτική βοήθεια των ΗΠΑ «θα εισρεύσει με ταχύτητα πολέμου» στο Ισραήλ, δήλωσε ο Λόιντ. Η βοήθεια περιλαμβάνει «πυρομαχικά, δυνατότητες αεράμυνας και άλλο βασικό εξοπλισμό και πόρους», δηλαδή πυραύλους για τα συστήματα αεράμυνας Iron Dome που χρησιμοποιεί το Ισραήλ για να αντιμετωπίσει τους λιγότερο εξελιγμένους αυτοσχέδιους μη κατευθυνόμενους πυραύλους που χρησιμοποιεί η Χαμάς...( ἐδῶ ὁλόκληρο τό θέμα ) 

Το Ισραήλ βομβαρδίζει τήν Συρία μετά από πυραύλους τῆς Συρίας που έπεσαν σε Ισραηλινές περιοχές

 Ισραηλινοί στρατιώτες ψάχνουν για έναν πύραυλο που προσγειώθηκε στα προσαρτημένα Υψώματα του Γκολάν το Σάββατο το βράδυ ( τό θέμα ἐδῶ)

 Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε το Σάββατο πως το πυροβολικό του έπληξε συριακές περιοχές από τις οποίες εκτοξεύτηκαν δύο ρουκέτες προς το ισραηλινό έδαφος, πέφτοντας σε ανοιχτές περιοχές. Ο στρατός είπε επίσης ότι εκτόξευσε έναν αναχαιτιστή προς αυτό που περιέγραψε ως «ύποπτο στόχο» που πέρασε από τον Λίβανο στο ισραηλινό έδαφος. Δεν έδωσε λεπτομέρειες. 

 Τα συριακά βλήματα πυροδότησαν τις σειρήνες στη βόρεια ισραηλινή πόλη Άλμα, κοντά στα σύνορα με τον Λίβανο, και στην κατεχόμενη από το Ισραήλ πόλη Αβνέι Εϊτάν στα Υψίπεδα του Γκολάν, ανέφερε ο στρατός... ( ὁλόκληρο τό θέμα, ἐδῶ

Γι᾿αὐτό σᾶς λέω πώς : 

 Κάτι πολύ σάπιο ὑπάρχει στό "παγκόσμιο βασίλειο" ..............

Καί πόσο δίκαιο ἔχει ὁ φίλος μας Bill- Kill

... μπάχαλο και χάος,νομίζω πως αυτές οι λέξεις περιγράφουν μια κατάσταση η οποία δεν δημιουργήθηκε χθες.Αν η κατάσταση με την Ουκρανία ήταν δέκα φορές ανακατεμένη,τώρα με το Ισραήλ είναι χίλιες...

Ἔτσι !  Μπάχαλο καί χάος ὅπου ἐμπλέκονται ὅλο καί περισσότεροι...! 

Πᾶμε γιά Νέα Παγκόσμια Τάξιν, ὁλοταχῶς  ! 


Ἡ Πελασγική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου