" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022

Ὅλοι μέσα στό «κόλπο» εἶναι...


Είναι γεγονός : Ο αγωγός φυσικού αερίου Nord Stream 1 (NS1) που εκτείνεται από τη Ρωσία στη Γερμανία είναι πλέον πλήρως εκτός σύνδεσης . Και οι ευρωπαϊκές τιμές φυσικού αερίου, όπως πιθανότατα έχετε ήδη καταλάβει, εκτοξεύονται στα ύψη .

Μια ολοκαίνουργια «διαρροή πετρελαίου» υποτίθεται ότι ώθησε τη Ρωσία να σταματήσει όλες τις ροές φυσικού αερίου μέσω του NS1, αφού νωρίτερα δήλωσε ότι ο αγωγός θα συνεχίσει να λειτουργεί στο 20% μετά την επιστροφή ενός στροβίλου ροής που επισκευαζόταν στον Καναδά.

Καθώς το φθινόπωρο είναι όλο και πιό κοντά, η ρωσική κυβέρνηση κυκλοφόρησε μια φωτογραφία - δείτε παρακάτω - που δείχνει μια μικρή λιμνούλα λαδιού σε έναν μηχανισμό με καλώδια που βγαίνουν από αυτό. Αυτός, όπως μας λένε, είναι ο λόγος που δεν στέλνεται άλλο φυσικό αέριο από τη Ρωσία στην Ευρώπη.

Η Gazprom δημοσίευσε μια φωτογραφία της υποτιθέμενης «διαρροής πετρελαίου» που πρόκειται να κρατήσει κλειστό προς το παρόν τον αγωγό φυσικού αερίου Nord Stream 1.( ἀπό ἐδῶ)

Αφού κορυφώθηκε στα τέλη Αυγούστου και υποχώρησε στα τέλη Ιουλίου, η τιμή του φυσικού αερίου εκτινάσσεται και πάλι ανοδικά στις ευρωπαϊκές αγορές – και πιθανότατα θα συνεχίσει να αυξάνεται καθώς οι χώρες προσπαθούν να καταλάβουν με ποιο τρόπο θα έχουν την δυνατότητα θέρμανσης γι᾿ αυτόν τον χειμώνα.

Η Σουηδία και άλλες ευρωπαϊκές χώρες λαμβάνουν δραστικά μέτρα για να αποφύγουν μια οικονομική κατάρρευση «τύπου Lehman»

Οι αγορές ενέργειας, σε περίπτωση που αγνοούσατε, χρησιμοποιούνται σε μεγάλο βαθμό σε σημείο που αυτή η ενεργειακή διαταραχή συνοδεύεται από καταστροφικές δυνατότητες. Καθώς οι τιμές εκτινάσσονται στα ύψη, τα ευρωπαϊκά έθνη πρέπει να λάβουν σκληρές αποφάσεις σχετικά με το τι θα κάνουν για να ελαχιστοποιήσουν το πλήγμα.

Η Σουηδία και η Φινλανδία αποφάσισαν ουσιαστικά να διασώσουν τις ταλαιπωρημένες εταιρείες κοινής ωφελείας που πνίγονται σε μη βιώσιμες απαιτήσεις ασφάλειας. Χωρίς αυτά τα προγράμματα διάσωσης, μας λένε, ολόκληρα έθνη αντιμετωπίζουν μια αποτυχία «τύπου Lehman», αναφερόμενη στη χρεοκοπία της Lehman Brothers το 2008.

Στο τέλος της εβδομάδας, οι υπουργοί Ενέργειας από όλο το μπλοκ έχει προγραμματιστεί να συνεδριάσουν για να συζητήσουν τα ανώτατα όρια τιμών και ακόμη και την αναστολή της διαπραγμάτευσης ενεργειακών παραγώγων.

Εν τω μεταξύ, οι τιμές της ενέργειας αυξάνονται τόσο γρήγορα που ο υπερπληθωρισμός είναι το μόνο λογικό επόμενο ντόμινο που θα πέσει. Εάν συμβεί αυτό, το παιχνίδι έχει τελειώσει για την Ευρώπη και οποιαδήποτε άλλη χώρα με έκθεση στα τοξικά οικονομικά της στοιχεία.

Η ενεργειακή φτώχεια είναι μια πολύ πραγματική πιθανότητα για εκατομμύρια ανθρώπους σε όλη την Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο. Αυτός είναι ο λόγος που δεκάδες χιλιάδες διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στην Πράγα το Σαββατοκύριακο για να απαιτήσουν από την Τσεχική Δημοκρατία και άλλα έθνη να σταματήσουν να επιβάλλουν κυρώσεις στη Ρωσία για την «ειδική επιχείρηση» της στην Ουκρανία.


( ἀριστερά,Ντμίτρι Πεσκόφ, ο επίσημος εκπρόσωπος του Ρώσου Προέδρου. Βλαντιμίρ Πούτιν   φωτό)

«Προφανώς, η ζωή επιδεινώνεται για τους ανθρώπους, τους επιχειρηματίες και τις εταιρείες στην Ευρώπη», ανακοίνωσε ο Ντμίτρι Πεσκόφ, ο επίσημος εκπρόσωπος του Ρώσου Προέδρου. Βλαντιμίρ Πούτιν. «Φυσικά, οι απλοί άνθρωποι σε αυτές τις χώρες θα έχουν όλο και περισσότερες ερωτήσεις για τους ηγέτες τους».

Με άλλα λόγια, η Ρωσία δεν θα στέλνει άλλο φυσικό αέριο στις χώρες που της επιβάλλουν κυρώσεις. Εάν και όταν αρθούν αυτές οι κυρώσεις, θα ρέει και πάλι φθηνό και άφθονο αέριο – αλλά θα εναπόκειται στους πολίτες των χωρών που βρίσκονται στο κακό τέλος αυτού του εμπορίου να ζητήσουν από τους ηγέτες τους υπεύθυνους απαιτώντας ταχεία δράση.

Αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με τον Ντμίτρι Μεντβέντεφ, αναπληρωτή πρόεδρο του συμβουλίου ασφαλείας της Ρωσίας, το Βερολίνο «ενεργεί ως εχθρός της Ρωσίας» και έτσι αποκόπτεται από τα καύσιμα.

«Έχουν κηρύξει υβριδικό πόλεμο κατά της Ρωσίας», πρόσθεσε ο Μεντβέντεφ. «Αυτός ο γέρος φέρεται έκπληκτος που οι Γερμανοί έχουν κάποια μικρά προβλήματα με το αέριο».

Η Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ) φέρεται να προσπαθεί εναγωνίως να αποθηκεύσει όσο περισσότερο φυσικό αέριο μπορεί πριν φτάσει ο χειμώνας, αλλά δεν υπάρχει σχεδόν καμία πιθανότητα να προμηθεύεται αρκετό ώστε να διαρκέσει για ολόκληρη την περίοδο του κρύου.

Ἀπό : newstarget.com

Ὅλοι μέσα στό κόλπο εἶναι,λέμε καί κανέναν δέν ἐξαιρῶ ἀπό τό βρώμικο παιχνίδι πού παίζεται σέ βάρος τῆς ἀνθρωπότητος. Αὐτό πού βλέπω εἶναι τούς ἐξουσιαστές νά παίζουν τά παιχνίδια τους χωρίς ἴχνος εὐαισθησίας ἀπέναντι στούς λαούς. Ὅλους τούς ἐξουσιαστές,φανερούς καί κρυφούς... 


Ἡ Πελασγική

9 σχόλια:

  1. Όλοι μέσα στο κόλπο,είναι μόνον που δέν γνωρίζουν πώς έχει ανοιχτεί ο ΤΑΦΟΣ τους..
    ΥΔΡΟΓΟΝΟ και αυτό θα δωθεί ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΩΡΕΑ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. newstarget.com ZeroHedge.com NaturalNews.com
    Αν ο συγγραφεας του αρθρου "βλεπει" και τον Πουτιν ΜΕΣΑ στο κολπο θεωρω οτι οι ανωτερω "πηγες" του ...."ολοι μεσα στο κολπο ειναι" ειναι ακρως υποπτες.
    Γραφω αυτο απλα, γιατι πιθανον ο συγγραφεας να μην παρακολουθει την Ιστορια απ την εποχη της πτωσης του "Σοβιετικου Παραδεισου" μεχρι σημερα και δεν βλεπει ΠΟΙΟΙ εχουν λυσσαξει θελουν να "φανε" την Χριστιανικη Ρωσσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μή τ᾿ἁπλοποιεῖς ἔτσι τά πράγματα. Καί γιά τό ὅτι ἔχουμε φθάσει σέ περίπου ἀκραῖες καταστάσεις δέν φταῖνε μόνον οἱ νατοϊκοι καί οἱ τῶν ΗΠΑ,ἀλλά καί ἡ ἄλλη πλευρά. Βλέπεις γιά νά γίνῃ μία σύγκρουσις ( ἀκόμη καί ἀπόψεων) χρειάζονται πάντα δύο ἀντιμαχόμενες πλευρές.
      Ἐν τῷ μεταξύ κάνουμε λόγο συνεχῶς γιά τήν Χριστιανική Ῥωσσία. Ναί συμφωνῶ,ὅμως ἔχεις ψάξει ποτέ τό θέμα διαφθορᾶς ( ὄχι μόνον τῆς ἐξουσίας) στήν Ῥωσσία καί σέ πόσο ἐπικίνδυνο βαθμό βρίσκεται; Πόση ἐπιρροή ἔχει στήν κοινωνία τους ὅπου οἱ πολλές ἐθνότητες ( καί θρησκευτικές πεποιθήσεις) διογκώνουν τό πρόβλημα ; Τά ναρκωτικά γνωρίζεις πόσο μεγάλο κίνδυνο ἀποτελοῦν γιά τήν Χριστιανική αὐτή χώρα πού ἔχει μόλις ἐδῶ καί 3 δεκαετίες βγεῖ ἀπό τό ἔρεβος τοῦ κομμουνισμοῦ ;
      Εἶναι πολλά,πάρα πολλά τά κατάλοιπα πού ἔχει ἀφήσει ὁ ἐπί 80 χρόνια μπολσεβικισμός στήν ἀχανή αὐτή χώρα. Καί βεβαίως μήν ξεχνᾶς πόσες γενιές ἔχουν μεγαλώσει μέ ἐκεῖνες τίς ἀντιλήψεις ( κυρίως τήν ἀθεΐα ...) καί πόσο ἔχουν ἐπιδράσει πάνω τους ἐκεῖνα τά σκοτεινά χρόνια τῆς μιζέριας,τῆς φιμώσεως,τῆς στερήσεως βασικῶν ἀνθρωπίνων δικαιωμάτων ...

      Δέν εἶναι λοιπόν καθόλου ἁπλά τά πράγματα καί ὄταν μάλιστα λάβεις ὑπ᾿ὅψιν σου τούς ὀλιγάρχες πού ἔχουν δημιουργήσει ἕνα κράτος μέσα στό κράτος τότε θά δῆς πόσο ἀκόμη πιό περίπλοκα γίνονται τά πράγματα στό θέμα Ῥωσσία...

      Συνεπῶς ἄς εἴμεθα ἐπιφυλακτικοί μέ ὅλους καί ὅλα. Ὅσο σκέφτομαι τί μᾶς ἑτοιμάζουν γιά τόν χειμῶνα...

      Καλησπέρα ἀγαπητέ !

      Διαγραφή
    2. Δεν τα απλοποιω τα πραγματα αγαπητη Π., απλως τα παρακολουθω, τα συγκρινω και τα αναλυω.
      Εχω προσεξει λοιπον οτι ο Πουτιν ειναι το κοκκινο πανι για τους εβραιους (απλα οι αμερικανοι ειναι οι πληρεξουσιοι τους) απ τον καιρο που πηρε την εξουσια στα χερια του και τους αρχισε στο κηνυγι.
      Μολις εχωσε στην φυλακη εναν απ τους εβραιους εγκληματιες, τον Χοντορκοφσκι, οι αλλοι λακησαν στην "πολιτισμενη" Ευρωπη σαν ποντικοι. ΑΥΤΟΙ ειναι ομου με τους ομοαιματους τους της διασπορας που σημερα διεξαγουν πολεμο εναντιον της Ρωσσιας βαζοντας μπροστα εναν αλλο εβραιο για μοστρα αλλα εχοντας πισω τους την ιερη αγελαδα, ΗΠΑ, που της ρημαζουν το χρημα και τον πλουτο οπως εκαναν παντα.
      Οπωσδηποτε γνωριζω οτι οι Ρωσσοι Χριστιανοι πασχουν απ τα κουσουρια που τους αφησαν οι αντιΧριστιανοι εβραιοι μπολσεβικοι μετα τοσα χρονια .....κομμουνιστικου παραδεισου.
      Εδω πασχουμε εμεις απο τα κουσουρια που μας αφησαν οι Τουρκαλαδες μετα απο 400 χρονια σκλαβιας κι ας εχουν περασει 200 χρονια απο τοτε που υποτιθεται απελευθερωθηκαμε..
      Και οι Ρωσσοι που τα ζησαν προσφατα;
      Κι οχι μονο πασχουμε αλλα παρατηρω οτι οι "ειδικοι" δεν λενε να μας αφησουν να σηκωσουμε κεφαλι.
      Βρισκονται μεσα στην πολιτικη, οικονομικη, κοινωνικη, πολιτιστικη, πνευματικη, θρησκευτικη κλπ κλπ, ζωη του Εθνους μας και την καταστρεφουν σιγα-σιγα μεχρις οτου να μην υπαρξει αντιδρασις.
      "Ενα εθνος μπορει να επιζησει με τους ηλιθιους ακομα και με τους φιλοδοξους του αλλα δεν μπορει να επιζησει απο προδοσια εκ των εσω" μας εχει προειδοποιησει πανω απο 2000 χρονια ο Ρωμαιος Φιλοσοφος Κικερων που ΚΑΤΙ θα ειχε υπ' οψιν του απο τοτε..
      "Οι εκ των εσω προδοτες μιλουν την ιδια γλωσσα με τον λαο, ψυθιριζουν λογια που αρεσουν στα θυματα τους και που φθανουν μεχρι τα αυτια των κυβερνωντων σαπιζοντας ετσι την ψυχη του Εθνους, σε τετοιο σημειο που τα στηριγματα του Εθνους να μην μπορουν πια να αντισταθουν"
      Η προειδοποιηση του Κικερωνα ισχυει ακομα και σημερα, οταν βλεπουμε αλλοφυλους και αλλοθρησκους να δολοφονουν Ελληνες και Ελληνιδες με τους ηθικους αυτουργους να χυνουν δημοσιως μαυρο δακρυ αλλα χωρις να ερωτωνται, ΠΟΙΟΙ επετρεψαν σ΄αυτα τα διοποδα ζωα να εισβαλουν στην Ελλαδα;
      Προχθες κιολας, ακουσαμε μια παροπλισμενη και σιγουρα αΘεη γιδα, η οποια μαλλον θελει να βγει απ την ναφθαλινη, να διαμαρτυρεται που δεν ..χειροτονουνται γυναικες σε κληρικα αξιωματα στην Ορθοδοξη Χριστιανικη Πιστη.
      Και δυστυχως αυτη η γιδα μεχρι σημερα σιτιζεται απ τον ιδρωτα και τον κοπο του Ελληνικου Λαου αγαπητη Πελασγικη γιατι καποτε την διορισαν, οι εκ των εσω προδοτες, υπουργο παιδειας, συνεισφεροντας τα μαλλα στο να διαφθειρει τις ψυχες εκατομυριων ελληνοπαιδων με σημερινα αποτελεσματα να βλεπουμε νεους ανθρωπους να ειναι βουτηγμενα στον ανθελληνισμο και να χανονται στα ναρκωτικα και στην ασωτια.
      Ανεφερα το παραδειγμα της εν λογω, γιατι δυστυχως υπαρχουν πολλοι υπανθρωποι σαν κι αυτην που ψυθιριζουν "γλυκα" λογια στον δημοσιο λογο για να σαπισουν την ψυχη του Εθνους.
      Ποιος ξερει αυριο, μια αλλη ανωμαλη ή και ανωμαλος να μας πουν οτι οχι μονο γυναικες αλλα και χειρουργικα ακρωτηριασμενα στα γεννητικα τους οργανα ατομα, ΠΡΕΠΕΙ να γινονται ιερεις και ιεραρχες. Δεν υπαρχει τελος δηλαδη, στην διαβολικοτητα των εκ των εσω προδοτων.

      Επιστρεφοντας στον Πουτιν λοιπον, δεν περιμενω να με/μας σωσει αλλα πιστευω οτι μεχρι στιγμης ειναι εναντιον αυτης της σηψης που επικρατει σε ολον τον δυτικο κοσμο και ελπιζω οτι αντιπροσωπευει το Φως μεσα στο καταμαυρο σκοταδι.

      Καλησπερα,
      O ανωνυμος της 9ης Σεπτεμβρίου 2022 και ωρας 12:44 μ.μ.

      Διαγραφή
    3. Μακάρι νά εἶναι ἔτσι ! Κι᾿ἐγώ τό ἴδιο θέλω νά πιστεύω μήπως,λέω μήπως κάτι μπορέσει νά γίνῃ γιά τό καλό τῆς ἀνθρωπότητος τήν ὁποία ἀλύπητα χτυποῦν δράκοι κι᾿ἑρπετά !

      Καλησπέρα ἀγαπητέ !

      Διαγραφή
  3. Κι᾿ἐγώ ἐλπίζω πώς ἔχει ἔρθει ἡ ὥρα τους. Ἔχει ἔρθει...

    Καλησπέρα ἀγαπητοί !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πριν αλεκτωρ λαλησει τρις.................

    -O Πούτιν απαγόρευσε στον Ρότσιλντ και στην οικογένεια τού τραπεζικού καρτέλ της Νέας Τάξης Πραγμάτων να εισέλθουν στο ρωσικό έδαφος - ΔΕΝ ΥΠAΡΧΕΙ Κεντρική Τράπεζα Rothichild ΣΤΗ ΡΩΣIΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΡΑΝ, ΚΟΥΒΑ, Β.ΚΟΡΕΑ - GEORGE SOROS και το LGBT του, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ.-

    https://diodotos-k-t.blogspot.com/2022/09/o-h-rothschild-i-george-soros-lgbt.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εὐχαριστοῦμε πολύ γιά τήν πληροφορία. Καί βεβαίως θά διαβάσουμε τό θέμα στόν Διόδοτο.

      Καλησπέρα ἀγαπητέ!

      Διαγραφή