" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2022

Ἡ Ἀνθρωπότης μπροστά στήν μεγαλύτερη μάχη της !

 

φωτό
Αν κάποιος χρειαζόταν αποδείξεις ότι οι δυνάμεις που πιέζουν τους εξουσιαστικούς μοχλούς πίσω από τον ανεγκέφαλο βλάκα που κάθεται στο Οβάλ Γραφείο συμφωνούν πλήρως με την ατζέντα του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ/Ηνωμένων Εθνών για τη βιοϊατρική τυραννία και τον μετανθρωπισμό, μην ψάξει πέρα ​​από το εκτελεστικό διάταγμα που υπέγραψε ο Τζο Μπάιντεν τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου.

Λαμβάνοντας στα μουλωχτά την υπογραφή του Μπάιντεν σε αυτό το έγγραφο, οι χειριστές του μπορεί να μας έδωσαν το πιο δυσοίωνο σημάδι μέχρι τώρα ότι βρισκόμαστε στο κατώφλι ενός τεχνοκρατικού παγκόσμιου, θηριώδους συστήματος. 

Ο οργουελιανός τίτλος αυτού του εγγράφου, Executive Order on Advancing Biotechnology and Biomamanufacturing Innovation for a Sustainable, Safe and Secure American Bioeconomy , θα διαβεβαιώσει ότι η σημασία του δεν θα ληφθεί κάν υπ᾿όψιν από το 99% των μέσων ενημέρωσης, ακόμη και των συντηρητικών μέσων.

Θα το διαβάσουν και θα χασμουρηθούν. Παρακαλώ όλους όσους διαβάζουν αυτό το άρθρο να μην κάνουν το ίδιο λάθος.

Λόγω της απόκρυφης επιστημονικής γλώσσας στην οποία είναι γραμμένο αυτό το έγγραφο, ακόμη και οι περισσότεροι από αυτούς που αφιερώνουν χρόνο για να το διαβάσουν και να το μελετήσουν (σας βεβαιώνω ότι ο Μπάιντεν δεν το έκανε) δεν θα κατανοήσουν πλήρως τι διατάσσει ο Λευκός Οίκος.

Εκεί προσπαθούμε να βοηθήσουμε.

Η Karen Kingston, πρώην υπάλληλος της Pfizer και νυν αναλύτρια για τη βιομηχανία φαρμακευτικών και ιατρικών συσκευών, μας βοηθά να αποκρυπτογραφήσουμε τι συμβαίνει σε αυτό το εκτελεστικό διάταγμα.

ἀπό ἐδῶ

Η Kingston σε ανάρτησή της στο Twitter δήλωσε:

«...Το εκτελεστικό διάταγμα ( Ε.Δ.)του Μπάιντεν της 12ης Σεπτεμβρίου 2022 δηλώνει ότι οι Αμερικανοί πρέπει να παραδώσουν όλα τα ανθρώπινα δικαιώματα που εμποδίζουν τον μετανθρωπισμό. Τα πρότυπα ασφάλειας των κλινικών δοκιμών και η ενημερωμένη συναίνεση θα εξαλειφθούν καθώς στέκονται εμπόδιο στην καθολική απελευθέρωση τεχνολογιών γονιδιακής επεξεργασίας που απαιτούνται για τη συγχώνευση των ανθρώπων με την τεχνητή νοημοσύνη 

Προκειμένου να επιτευχθούν οι κοινωνικοί στόχοι της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας δεν είναι μόνο νόμιμα. αλλά υποχρεωτικά».

Εδώ είναι ένα από τα πιο ανησυχητικά αποσπάσματα από το εκτελεστικό διάταγμα του Μπάιντεν:

« Πρέπει να αναπτύξουμε τεχνολογίες και τεχνικές γενετικής μηχανικής για να μπορούμε να γράφουμε κυκλώματα για κύτταρα και προβλέψιμα να προγραμματίζουμε τη βιολογία με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο γράφουμε λογισμικό και προγραμματίζουμε υπολογιστές…συμπεριλαμβανομένων εργαλείων υπολογιστών και τεχνητής νοημοσύνης »

Ο Πάτρικ Γουντ, οικονομολόγος και συγγραφέας πολλών βιβλίων για την τεχνοκρατία

ἐδῶ ὅπου μπορεῖτε νά διαβάσετε μία περίληψιν γιά τά βιβλία τοῦ Πάτρικ Γούντ.

«Οι μετανθρωπιστές της Big Pharma έχουν αναλάβει πλήρως την κυβερνητική πολιτική και τα κεφάλαια των φορολογουμένων για να προωθήσουν τη δική τους αντι-ανθρώπινη ατζέντα για το χακάρισμα του λογισμικού της ζωής», μου είπε ο Wood. «Δείχνει επίσης ξεκάθαρα ποιος έχει την εξουσία και ποιος καθορίζει τις πολιτικές στην Αμερική».

Οι ενέσεις mRNA που έχουν ήδη μπει στα σώματα τουλάχιστον του 70 τοις εκατό των ενηλίκων στις ΗΠΑ (και ενός μικρότερου ποσοστού των παιδιών τους) σηματοδοτούν την «πύλη προς τον μετανθρωπισμό». Αυτό μας το είχε πει η Kingston καθώς και ο αείμνηστος Δρ. Zev Zelenko και ο Dr. Robert Malone, ένας συν-εφευρέτης της πλατφόρμας mRNA.

Η παρούσα ιστοσελίδα, ήταν ένας από τους πρώτους ιστότοπους που αποκάλυψε μέσῳ του πρώην επικεφαλής ιατρού της Moderna, Tal Zaks, ο οποίος το είπε ευθέως τον Δεκέμβριο του 2017 ότι " Έχουμε παραβιάσει το λογισμικό της ζωής " και ότι αυτή η επεξεργασία γονιδίων mRNA η βιοτεχνολογία θα ενσωματωθεί στα εμβόλια για τη θεραπεία και την πρόληψη κάθε είδους ασθένειας. Είδαμε πόσο καλά λειτουργούν, με εκατομμύρια να αρρωσταίνουν και δεκάδες χιλιάδες να πεθαίνουν αφού έλαβαν δύο ή περισσότερες δόσεις από τις ενέσεις Covid που προσφέρονται από τη Moderna και την Pfizer. Με τον FDA και το CDC να είναι πλέον πλήρως ενσωματωμένοι, αυτή η τεχνολογία mRNA περιλαμβάνεται σε πολλά άλλα εμβόλια, συμπεριλαμβανομένων των εμβολίων κατά της γρίπης.

Το εκτελεστικό διάταγμα της 12ης Σεπτεμβρίου αναμφίβολα τέθηκε σε εφαρμογή ως εφεδρικό για τον συνεχιζόμενο πειραματισμό στον ανθρώπινο πληθυσμό και αναμένω ότι η βιομηχανία εμβολίων θα το εκμεταλλευτεί στο μέγιστο. Σύντομα θα δούμε την επιστροφή των εντολών vax, αυτή τη φορά περισσότερο έντονη από πριν κι᾿επιβεβλημένη υπό  άγρια ​​αστυνόμευση.

Αυτό το ΕΔ μπορεί επίσης να έχει ισχύ τουλάχιστον εν μέρει εν όψει της νέας συνθήκης για την πανδημία που η κυβέρνηση Μπάιντεν ελπίζει να περάσει από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας των Ηνωμένων Εθνών το επόμενο έτος. Αυτή η συνθήκη θα μεταφέρει την κυριαρχία σε θέματα «έκτακτης ανάγκης για την υγεία» από το εθνικό επίπεδο στον ΠΟΥ

Ο Wood είπε ότι οι επιδιωκόμενες συνέπειες του EΔ είναι να ξεπεράσουν τα όρια της γενετικής τροποποίησης όλων των ζωντανών όντων και ιδιαίτερα των ανθρώπων. Πιστεύει ότι αυτό θα πυροδοτήσει τελικά τη μεγαλύτερη δημόσια αντίδραση στη σύγχρονη ιστορία.

«Ο Μπάιντεν δεσμεύεται όχι μόνο για χρηματοδότηση αλλά και για μια ολοκληρωτική μεταμόρφωση για να υποστηρίξει αυτό το αντι-ανθρώπινο σχέδιο ολοκληρωτικά», γράφει ο Γουντ. «Επίσης αποκλείει αυτόματα οποιαδήποτε υπηρεσία ή τμήμα από διαφωνία».

Παρακάτω είναι μερικά μόνο από τα σημαντικότερα σημεία που αναφέρονται απευθείας από το έγγραφο:

  • Ο όρος «βιοτεχνολογία» σημαίνει τεχνολογία που εφαρμόζεται ή καθίσταται δυνατή από την καινοτομία των βιοεπιστημών ή την ανάπτυξη προϊόντων.
  • Ο όρος «βιοκατασκευή» σημαίνει τη χρήση βιολογικών συστημάτων για την ανάπτυξη προϊόντων, εργαλείων και διαδικασιών σε εμπορική κλίμακα.
  • Ο όρος «βιοοικονομία» σημαίνει οικονομική δραστηριότητα που προέρχεται από τις βιοεπιστήμες, ιδιαίτερα στους τομείς της βιοτεχνολογίας και της βιοκατασκευής, και περιλαμβάνει βιομηχανίες, προϊόντα, υπηρεσίες και το εργατικό δυναμικό.
  • Ο όρος «βιολογικά δεδομένα» σημαίνει τις πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων των σχετικών περιγραφών, που προέρχονται από τη δομή, τη λειτουργία ή τη διαδικασία ενός βιολογικού συστήματος ή των βιολογικών συστημάτων που μετρώνται, συλλέγονται ή συγκεντρώνονται για ανάλυση.
  • Ο όρος «βασικοί τομείς Ε&Α» ( βασικοί τομείς Έρευνας και Ανάπτυξης) περιλαμβάνει θεμελιώδη Ε&Α αναδυόμενων βιοτεχνολογιών, συμπεριλαμβανομένης της μηχανικής βιολογίας. προγνωστική μηχανική πολύπλοκων βιολογικών συστημάτων, συμπεριλαμβανομένου του σχεδιασμού, της κατασκευής, της δοκιμής και της μοντελοποίησης ολόκληρων ζωντανών κυττάρων, κυτταρικών συστατικών ή κυτταρικών συστημάτων. ποσοτική και βασιζόμενη στη θεωρία διεπιστημονική έρευνα για τη μεγιστοποίηση της σύγκλισης με άλλες τεχνολογίες ευνοϊκής εφαρμογής· και της ρυθμιστικής επιστήμης, συμπεριλαμβανομένης της ανάπτυξης νέων πληροφοριών, κριτηρίων, εργαλείων, μοντέλων και προσεγγίσεων για την ενημέρωση και τη βοήθεια στη λήψη ρυθμιστικών αποφάσεων. Αυτές οι προτεραιότητες Ε&Α θα πρέπει να συνδυάζονται με τις προόδους στην προγνωστική μοντελοποίηση, την ανάλυση δεδομένων, την τεχνητή νοημοσύνη, τη βιοπληροφορική, τα συστήματα υψηλής απόδοσης και άλλα προηγμένα υπολογιστικά συστήματα, τη μετρολογία και τα πρότυπα που βασίζονται σε δεδομένα και άλλες τεχνολογίες που δεν επιτρέπουν την επιστήμη της ζωής.
  • Ο όρος «επιστήμες της ζωής» σημαίνει όλες τις επιστήμες που μελετούν ή χρησιμοποιούν ζωντανούς οργανισμούς, ιούς ή προϊόντα τους, συμπεριλαμβανομένων όλων των κλάδων της βιολογίας και όλων των εφαρμογών των βιολογικών επιστημών (συμπεριλαμβανομένης της βιοτεχνολογίας, της γονιδιωματικής, της πρωτεϊνωματικής ( επιστήμη μελέτης πρωτεΐνων), της βιοπληροφορικής και της φαρμακευτικής και βιοϊατρικής έρευνας και τεχνικές), αλλά εξαιρουμένων των επιστημονικών μελετών που σχετίζονται με ραδιενεργά υλικά ή τοξικές χημικές ουσίες που δεν είναι βιολογικής προέλευσης ή συνθετικά ανάλογα τοξινών.

Αυτό σημαίνει ότι τα ανθρώπινα όντα θα μπορεί νά υποβάλλονται στην εξαγωγή των πιο προσωπικών τους δεδομένων, το DNA και τις γονιδιωματικές τους ιδιότητες και η κυβέρνηση δεν θα προσφέρει καμία προστασία.

Στην πραγματικότητα θα ενθαρρυνθεί και θα θεωρηθεί ως πράσινο φως για τους βιοϊατρικούς επαγγελματίες παγκοσμίως. 

Στόχος των τεχνοκρατών ιδιοκτητών της Ατζέντας 2030 είναι να ταξινομήσουν, να χαρτογραφήσουν και να παρακολουθήσουν κάθε ζωντανό ον πάνω στη γη.

Αυτό διατυπώθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 2000 από την αείμνηστη ερευνήτρια Rosa Koire και τέθηκε σε μορφή βιβλίου το 2011 με το « Behind the Green Mask: UN Agenda 21 ». Η Koire ήταν Δημοκρατική, αλλά καταλάβαινε ότι η κατάρριψη της Αμερικής και μάλιστα κάθε έθνους του πρώην ελεύθερου κόσμου, δεν θα γινόταν από την αριστερά ή τη δεξιά, αλλά από υπερεθνικούς παγκοσμιοποιητές χωρίς καμμία πίστη σε συγκεκριμένο έθνος. Στην πραγματικότητα, αυτοί οι παγκοσμιοποιητές απεχθάνονται το μοντέλο έθνους-κράτους που κυριαρχεί στον κόσμο εδώ και χιλιάδες χρόνια. Στόχος τους είναι η «παγκόσμια διακυβέρνηση» και το λένε δυνατά στα δικά τους έγγραφα.

Μην φοβάστε.

Μην τρομοκρατείστε.

Η αλήθεια δεν θα νικηθεί.

Η ανθρωπότητα θα επικρατήσει έναντι αυτών των αντι-ανθρώπινων ευγονιστικών τεράτων γιατί έχουμε ζωντανές ψυχές και είμαστε πλασμένοι κατ' εικόνα του Θεού με ατομικές ελεύθερες και βούληση.

Εξαιτίας αυτού, εμείς οι άνθρωποι είμαστε ικανοί να έχουμε προσωπική σχέση με τον Ιησού Χριστό και τον ένα και μοναδικό τριαδικό Θεό της Βίβλου.

  Αυτοί που τρώνε το δόλωμα των παγκοσμιοποιητών και υποτάσσονται στο παγκόσμιο σύστημα θα παραδώσουν στην ουσία την ανθρωπιά τους με αντάλλαγμα κενές υποσχέσεις ασφάλειας και ασφάλειας. Θα γίνουν υπεράνθρωποι, παραλείποντας έτσι, κάποια στιγμή, την ικανότητά τους να συνδέονται με τον Θεό. Αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο βήμα και μια απόφαση που θα αντιμετωπίσει κάθε άνθρωπος αργά ή γρήγορα καθώς αυτή η τεχνολογία αυξάνεται. Η ίδια η ψυχή σας θα εξαρτηθεί από την επιλογή που θα κάνετε. Θα ακολουθήσετε τον Θεό ή θα ακολουθήσετε τον άνθρωπο;

Πάνω από όλα, αυτή είναι μια πνευματική μάχη.

Ἀπό : leohohmann.com

Μία Πνευματική μάχη πού ὅπως ἔχουμε πολλάκις,τόν τελευταῖο καιρό γράψει,πρέπει νά κερδηθῇ. Δέν ἔχουμε ἄλλα χρονικά περιθώρια καί βεβαίως καμμία ἄλλη ἐπιλογή...

Διαβάζουμε ἐπίσης

Χάσαμε τήν ἐλευθερία μας ὅταν χάσαμε τόν Θεό 

Τά σχέδια μιᾶς τεχνοκρατικῆς ἐλίτ : Ἡ «μεγάλη ἐπαναφορά» ἔρχεται γιά ν᾿ἀλλάξῃ θεμελιωδῶς «τί σημαίνει νά εἶσαι ἄνθρωπος»


Ἡ Πελασγική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου