" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022

Τζό Μπάιντεν: «Ἐάν ἡ Ῥωσσία εἰσβάλει… τότε δέν θά ὑπάρχει πλέον Nord Stream 2. Θά βάλουμε ἕνα τέλος σ᾿ αὐτό».


 Η καταστροφή των αγωγών Nord Stream 1 και 2 στη Βαλτική Θάλασσα είναι μια από τις πιο εξωφρενικές και σατανικές πράξεις τρομοκρατίας και δολιοφθοράς στην ιστορία του κόσμου μας. Τώρα που η δολιοφθορά έχει επιβεβαιωθεί από πολλά έθνη, το παιχνίδι ευθυνών έχει ξεκινήσει καθώς όλοι αναρωτιούνται: «Ποιος το έκανε;»

Ο  Τζο Μπάιντεν, η ρωσοφοβική αξιωματούχος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Βικτόρια Νούλαντ και ο Γερουσιαστής του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος Ρον Τζόνσον απαιτούν να αποσυρθούν οι αγωγοί Nord Stream , υπονοώντας ότι θα χρησιμοποιήσουν κάθε μέσο για να επιτύχουν αυτό το αποτέλεσμα.

Παρακολουθήστε το βίντεο  στην ακόλουθη ανταλλαγή απόψεων μεταξύ του γερουσιαστή Ρον Τζόνσον και της Βικτόρια Νούλαντ, γνωστή για το μίσος της στη Ρωσία και βασική αρχιτέκτονα του διεφθαρμένου καθεστώτος Ζελένσκι που συνεργάζεται ανοιχτά με πραγματικούς Ναζί ενώ κλέβει δισεκατομμύρια δολάρια από τους φορολογούμενους των ΗΠΑ:


Γερουσιαστής Ρον Τζόνσον: «Δεν μπορώ να σκεφτώ έναν πιο αποτελεσματικό τρόπο για να καταδικάσω τη ρωσική επιθετικότητα από το να αναστρέψω την πρόοδο που έχει σημειωθεί και, αν είναι δυνατόν, να αποτρέψω την ολοκλήρωση του Nord Stream 2».

Γερουσιαστής Τζόνσον: «…Λήψη μέτρων που θα το αποτρέψουν από το να γίνει ΠΟΤΕ λειτουργικό ».

Nuland: «…Η προσδοκία μας είναι ότι ο αγωγός θα ανασταλεί».

Τζόνσον: «Ελπίζω βεβαίως ότι η επιτροπή Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας θα υιοθετήσει νομοθεσία που θα υπερέβαινε την απλή αναστολή του, αλλά τον οριστικό τερματισμό του ».


Στις 7 Φεβρουαρίου του τρέχοντος έτους, ο Τζο Μπάιντεν παρουσίασε μια συγκαλυμμένη απειλή για την καταστροφή του αγωγού Nord Stream :

Τζο Μπάιντεν: «Εάν η Ρωσία εισβάλει… τότε δεν θα υπάρχει πλέον Nord Stream 2. Θα βάλουμε ένα τέλος σε αυτό».

Δημοσιογράφος: «Μα πώς θα το κάνετε αυτό ακριβώς, αφού…το έργο είναι υπό τον έλεγχο της Γερμανίας;»

Μπάιντεν: «Σας υπόσχομαι, θα μπορέσουμε να το κάνουμε». (ακολουθούμενο από αυτάρεσκο χαμόγελο)

Επίσης φέτος, στις 27 Ιανουαρίου, η Victoria Nuland υποσχέθηκε ότι το Nord Stream 2 θα σταματούσε «με τον έναν ή τον άλλον τρόπο». Ιδού το βίντεο:

Victoria Nuland: «Εάν η Ρωσία εισβάλει στην Ουκρανία, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, ο Nord Stream 2 δεν θα προχωρήσει».


Όπως ανέφερε το Sea Power Magazine στις 14 Ιουνίου του τρέχοντος έτους , η 6η Task Force 68 του Στόλου του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ εκτελούσε υποβρύχιες ασκήσεις αφαίρεσης εκρηκτικών στην ακριβή περιοχή όπου έγιναν αυτές οι εκρήξεις δολιοφθοράς. Το εξώφυλλο ήταν ότι το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ έπρεπε να διεξάγει «πειράματα κυνηγιού ναρκών» χρησιμοποιώντας μη επανδρωμένα υποβρύχια drones
Από το άρθρο:


Προς υποστήριξη του BALTOPS, ο 6ος στόλος του Ναυτικού των ΗΠΑ συνεργάστηκε με ερευνητικά και πολεμικά κέντρα του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ για να φέρει τις τελευταίες εξελίξεις στην τεχνολογία κυνηγιού ναρκών μη επανδρωμένων υποβρυχίων οχημάτων στη Βαλτική Θάλασσα για να καταδείξει την αποτελεσματικότητα του οχήματος σε επιχειρησιακά σενάρια...

Έτσι, το αδίστακτο καθεστώς Μπάιντεν απειλεί δημοσίως ότι θα καταρρίψει τους αγωγούς Nord Stream με κάθε μέσο, ​​στη συνέχεια εμφανίζεται μια ειδική ομάδα του στόλου του αμερικανικού ναυτικού στην περιοχή Bornholm της Βαλτικής Θάλασσας με ειδικούς υποθαλάσσιων κατεδαφίσεων και, στη συνέχεια, μερικούς μήνες αργότερα το Nord ο αγωγός ρέματος γίνεται κομμάτια, ακριβώς στην περιοχή Bornholm της Βαλτικής Θάλασσας, βάζοντας την ευρωπαϊκή βιομηχανία σε τροχιά κατάρρευσης ενώ υποστηρίζει τη δυτική κυριαρχία της αμερικανικής βιομηχανίας και του νομίσματος του δολαρίου.

Χμμμ…

Δεν είναι περίεργο που οι αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών του βαθέως κράτους, προσπαθούν απεγνωσμένα να κουνήσουν το δάχτυλο στη Ρωσία για όλα αυτά, παρόλο που η Ρωσία έχει μηδενικό οικονομικό κίνητρο να καταστρέψει τον δικό της αγωγό, δεδομένου ότι αυτός ο αγωγός είναι η χρυσή τους χήνα για δισεκατομμύρια δολάρια σε έσοδα εάν η Γερμανία επρόκειτο να απορρίψουν την ασφυξία του ΝΑΤΟ και να συνάψουν ειρήνη με τη Ρωσία

Η δολιοφθορά του αγωγού Nord Stream σημαίνει ότι δεν θα υπάρχει φυσικό αέριο για τη Γερμανία αυτόν τον χειμώνα και δείχνει τη σχεδόν βεβαιότητα ότι ο χημικός όμιλος ετερογενών δραστηριοτήτων BASF θα αναγκαστεί να διακόψει τη λειτουργία του, πιθανότατα πριν από το τέλος του τρέχοντος έτους.


Η κατάσταση είναι τόσο τρομερή που ο γερμανικός χημικός γίγαντας BASF - πρώην μέλος του ναζιστικού ομίλου χημικών IG Farben που διέπραξε εγκλήματα πολέμου κατά της ανθρωπότητας - απειλεί τώρα να κλείσει τις βιομηχανικές μονάδες που λειτουργούσαν συνεχώς από τη δεκαετία του 1960. Όπως εξηγεί ο αρθρογράφος Philip Oltermann σε άρθρο του UK Guardian με τίτλο «Πώς η διανομή φυσικού αερίου στο εργοστάσιο της BASF της Γερμανίας θα μπορούσε να βυθίσει την Ευρώπη σε κρίση».

Όπως καλύπτεται σε αυτή τη σύντομη διαδικτυακή εκπομπή που δημοσιεύτηκε χθες, ο οικονομικός αναλυτής Tom Luongo πιστεύει ότι η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ βρίσκεται σε πόλεμο με την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) σε μια προσπάθεια να καταρρεύσει το ευρώ, να χρεοκοπήσει ευρωπαϊκές τράπεζες και να διατηρήσει την κυριαρχία του δολαρίου για τα επόμενα χρόνια

Τα πρόσφατα 12+ δισεκατομμύρια δολάρια που εγκρίθηκαν για την Ουκρανία είναι ξεκάθαρα απλώς μια συντονισμένη στο τελικό στάδιο λεηλασία των αμερικανικών ταμείων από την πολιτική ελίτ που έχει πλήρη επίγνωση ότι σχεδόν όλα τα νομίσματα των δυτικών εθνών —συμπεριλαμβανομένων της Ιαπωνίας και των Ηνωμένων Πολιτειών— βρίσκονται στο χείλος της κατάρρευσης .

Φαίνεται να βρισκόμαστε σε μια γενικευμένη κατάσταση παγκοσμίου πολέμου αυτή τη στιγμή και οι αδίστακτοι κατακτητές που έχουν στα χέρια τους, σήμερα, την εξουσία των Ηνωμένων Πολιτειών είναι πρόθυμοι να βυθίσουν 100+ εκατομμύρια Ευρωπαίους σε μαζική πείνα, κρύο και ανεργία προκειμένου να κερδίσουν λίγο περισσότερο χρόνο για τις ΗΠΑ το νομισματικό σύστημα Ponzi ( χρηματική ἀπάτη) . Με φίλους όπως ο Μπάιντεν, ο Ομπάμα και η Νούλαντ, ποιος χρειάζεται εχθρούς;



Γιά τήν ὕαινα Νούλαντ ἔχουμε γράψει ἀρκετά στό παρελθόν. Βλέπετε εἶχε καί τήν συνεργασία μέ τό ἄλλο πιόνι τους,τόν Πάϊατ,ὅταν ἦταν Πρέσβης τῶν ΗΠΑ,ἐπί Ὀμπάμα,στήν Οὐκρανία ὅπου μαζύ μέ τήν ὕαινα κατέστρωσαν καί ὑλοποίησαν τόν ἐμφύλιο στήν χώρα καί μετά αὐτή ἀντάμα μέ τούς ὁμοθρήσκους της ὀλιγάρχες,κατασκεύασαν τόν «μεγάλο ἡγέτη» τόν Ζελένσκυ μέ τά ψηλοτάκουνα καί τίς ἰδιαίτερες μουσικές ἐπιδόσεις στό πιάνο...! 
Μετά,τό ἄλλο πιόνι ὁ Πάϊατ, ἦρθε καί κάθησε στόν σβέρκο μας,ἐπί μία 6ετία. Ἑτοίμαζε τήν νέα τους φιδοφωλιά, τήν βάσιν στήν Ἁλεξανδρούπολι διότι ἑτοιμαζόταν ἡ ὁλοκλήρωσις τοῦ σχεδίου: «Κρίσις Οὐκρανίας». 

Περᾶστε ἀπό ἐδῶ.

Παρακολουθεῖστε καί τήν σχετική μέ τήν καταστροφή τοῦ ἀγωγοῦ,ἐκπομπή στό ἠχητικό βίντεο, ΕΔΩ 

Ἡ Καμπαλαρία βιάζεται. Βιάζεται καί τά κάνει ὅλα τόσο γρήγορα πού καταλήγουν σέ τσαπατσουλιά ὅσο ἀφορᾷ τήν κάλυψή τους. Τό θέμα εἶναι πώς τό σχέδιό τους προχωρᾷ καί ὅσο πλησιάζει ὁ χειμῶνας θά εἶναι ὅλο καί περισσότερο καταφανής ὁ ἀπάνθρωπος σκοπός τους. Μέ μία Εὐρώπη σέ ἐνεργειακή καί ἐπισιτιστική κρίσι δέν θέλω νά σκεφτῶ τό ἀποτέλεσα ἐπί τῶν ἀνθρωπίνων ζωῶν. 

Καί μπροστά σ᾿ὅλο αὐτό,ἀντί ἡ πλευρά πού ἀντιστέκεται νά ἐκμεταλλεύεται τά ΠΑΝΤΑ,πρός ἀντιμετώπισιν τῶν σκοτεινῶν,καταχθονίων καί θανατηφόρων σχεδίων τῆς Καμπάλα, ἡ ἀντίστασίς της κάμπτεται καί αἰτία δέν εἶναι ἡ δύναμις τῶν νεοταξιτῶν,ἀλλά δυστυχῶς ἡ ἡλιθιότης μερίδος τῆς πλευρᾶς πού ἀγωνίζεται γιά τήν σωτηρία τῆς ἀνθρωπότητος. Ἕνας ἐσωτερικός εχθρός πού εἶναι πολύ περισσότερο τρομακτικός καί καταστροφικός ἀπό τόν ὅποιο καταφανή. Ἀκόμη καί τήν Καμπάλα ! 

Δέν ξέρω ἄν τό καταλάβουν τόν χειμῶνα καί δέν ξέρω πόσο ἀργά θά εἶναι τότε γιά τήν ὅποια ἀντίδρασιν...


Ἡ Πελασγική

1 σχόλιο: