" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Παρασκευή 17 Μαΐου 2019

Μά πώς ν᾿ἀγγίξῃς ἕναν -ίνη;



«Ο ένας μετά τον άλλον οι κατηγορούμενοι για ξέπλυμα χρήματος και για βαριά σκάνδαλα βγαίνουν έξω και αφήνονται ελεύθεροι. Μετά το πρόσφατο σοκ από την πρόταση του εισαγγελέα να αθωωθεί ο Τσουκάτος για το 1 εκατ. μαύρα που μπήκαν στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ έρχεται και το ξέπλυμα του Ανδρέα Μαρτίνη. Παρά το γεγονός οτι οι πάντες γνωρίζουν ότι το συγκεκριμένο λαμόγιο έχει φεσώσει το δημόσιο με δεκάδες εκατομμύρια ευρώ και κατηγορείται για ξέπλυμα χρήματος 3,1 εκατομμυρίων μάρκων, η δικαιοσύνη αποφάσισε να τον ρίξει στα… μαλακά με 10 χρόνια με αναστολή».(ΕΔΩ)


Καί ἐδῶ :Ο Ερυθρός Σταυρός, η Αλεξία Μπακογιάννη και το χρέος της κυβέρνησης!

Γιατί δέν μοῦ κάνει καθόλου ἐντύπωσιν; Νά τολμήσω νά γράψω ἐπεί δή εἶναι ἕνας -ίνης;

Διαβᾶστε :

Ἡ παρά Trivan άπογραφή της Κρητης (1644)

Καί θά καταλάβετε τί ἐννοῶ...

Καί ἐδῶ : Κρητικα επώνυμα με ενετικές ρίζες

«...οι αναφορές του σε Αμοργινά επώνυμα καταδεικνύουν ότι στην Αμοργό, όπως και σε άλλες Κυκλάδες (Σύρο, Τήνο, Σαντορίνη, κ.α.) παρατηρείται το φαινόμενο της ύπαρξης οικογενειακών ονομάτων, που έχουν βενετικές ή εν γένει δυτικοευρωπαϊκές ρίζες, που ανάγονται στον 13ο αιώνα (1207), τρία χρόνια από την άλωση της Πόλης από στρατεύματα της Δ’ Σταυροφορίας, όταν Βενετοί τυχοδιώκτες καταλαμβάνουν τις Κυκλάδες και ακολουθεί, στη συνέχεια, εποικισμός των νησιών από Δυτικούς και κυρίως Βενετούς. (ἐδῶ)



Ἄς πᾶμε λίγο καί πρός τό Ναύπλιον. Ἑνετοκρατία καί ἐδῶ καί μάλιστα μακροχρόνια ! Γειά σου βρέ Παλαμήδι !  

Βενετσιάνοι Μισθοφόροι Stradioti στη Ναυπλία 

Κι᾿ὅλα αὐτά τά ὅντα,ζοῦνε ἀνάμεσά μας ; Ὄχι καί ἀνάμεσά μας,στόν ἀφρό. Εἶναι ἡ ΕΛΙΤ ! ! !

Γιά νά μήν ἀπορεῖτε ποιά εἶναι ἡ ἑλλαδική ...ἐλίτ !


Τό κληροδότημα Δρακοπούλου, ἡ βίλα καί ἡ παλιά ἐριουργία ( Πατήσια) (Ἐδῶ ἔδρασε ὁ Μαρτίνης,ἐλέῳ μητσοτακαίων !)

Τον Ιούλιο του 2009, αγνοώντας την απόφαση του 2006 της Επιτροπής Αρχιτεκτονικού Ελέγχου, ο δήμαρχος Αθηναίων Ν. Κακλαμάνης υπέγραψε μνημόνιο συνεργασίας με τον πρόεδρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Α. Μαρτίνη, το οποίο προβλέπει εντός του κτήματος να χτιστούν δύο κτήρια, 4.000 τ.μ. για τον Ερυθρό Σταυρό και το Δήμο Αθηναίων, και 5.000 τ.μ. για τον κατασκευαστή.

Βρέ,μπάς καί δέν ὑπήρξαμε ποτέ ὡς ῥάτσα; !!!

Τί θά περίμενε κανείς ἀπό ἕναν Καμ -ίνη ;

Βεβαίως ὁ Καμίνης πρίν ἀφήσῃ τόν δημαρχιακό θῶκον καί λίγο πρό τῆς Μεγάλης Ἑβδομάδος,ἐτοποθέτησε τό ἄγαλμα τοῦ Μεγάλου Ἀλεξάνδρου. Ὅμως κι᾿αὐτό ἀκόμη δέν ἔγινε διόλου τυχαίως,ἀφοῦ ἔγινε μέ ἰδιαίτερον ...συμβολισμόν :

Καί ὅταν λέμε Κάαμπα ἐννοοῦμε : ΚΑ-ΜΠΑ-ΛΑ ...

Ἀποτέλεσμα,γιά νά γυρίσουμε στόν Μαρτίνη (Martini) καί τόν κάθε -ίνη :Κανένας ἀπό αὐτούς δέν χάνεται καί τό ἔχουν ἀποδείξει,παλαιόθεν...Καί ὄχι μόνον δέν χάνεται ἀλλά πάντα θά εἶναι στόν ...ἀφρόν ! 
Δρακογενιές,λέμε :

Φεύγει ἕνας ἔρχονται ἑκατό ! Δρακογενιές...




Ἡ Πελασγική 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου