" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Κυριακή 5 Μαΐου 2019

Ἐπιστρατεύονται ἅπαντες,λέμε !


Ἐπί ἕναν μῆνα μᾶς ἔχει πρήξῃ μέ τήν Εὐρώπη καί τόν ...κίνδυνο ἀπό τά μορφώματα του λαϊκισμού και του ρατσισμού...Ἔμ, πῶς ἀλλιῶς θά προχωρήσῃ τό σχέδιον; Ἐπιστρατεύονται ἅπαντες ! ! !

Μήνυμα Παυλόπουλου ἀπό Κρήτη,ἐχθές:

«...εμείς, οι Έλληνες, έχουμε πλήρη συναίσθηση του ότι υπερασπιζόμενοι την Πατρίδα μας και την Ελευθερία μας, υπερασπιζόμαστε και την εμπέδωση του Διεθνούς και του Ευρωπαϊκού Δικαίου στο σύνολό τους». (ἀπό ἐδῶ)



Μήνυμα γιά Πάσχα :

«Εύχομαι, το άφατο θαύμα και το ανέσπερο Φως της Ανάστασης του Θεανθρώπου να φωτίζει τους πολίτες της μεγάλης ευρωπαϊκής μας οικογένειας, ώστε με την ετυμηγορία τους να υπερασπισθούν το ευρωπαϊκό οικοδόμημα έναντι των μορφωμάτων λαϊκισμού και ρατσισμού που το επιβουλεύονται »



Μήνυμα γιά 25η Μαρτίου :

«Κάθε συνειδητοποιημένος Ευρωπαίος έχει χρέος να υπερασπίζεται την Ελευθερία, πρωτίστως απέναντι στα μορφώματα του λαϊκισμού και του ρατσισμού, που αγγίζουν τα όρια του ναζισμού, τα οποία επιβουλεύονται, ευθέως και απροκαλύπτως, αυτό τούτο το Ευρωπαϊκό Οικοδόμημα, άρα την Ευρωπαϊκή Δημοκρατία και τον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό»

«Οἱ Εὐρωπαῖοι πρέπει νά γίνουν νεγροειδεῖς μιγάδες» ὁ Πρακτικός Ἱδεαλισμός τοῦ κόμη Coudenhove Kalergi

Ἡ Πελασγική 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου