" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2016

Ἡ πρώτη «Χριστιανική περιπολία» στό μουσουλμανικό Luton: Λυσσώδεις ἀντιδράσεις ἀπό μουσουλμάνους (βίντεο)
To Bury Park στο Luton είναι μια περιοχή στο Λονδίνο όπου αποτελεί σημείο συγκέντρωσης μουσουλμάνων εξτρεμιστών, φανατικών υποστηρικτών της ISIS και τρομοκρατών. Είναι το χειρότερο σημείο  για κάθε Βρετανό καθώς σφύζει ασφυκτικά από κάθε λογής μουσουλμάνους. 


Σε αντίδραση μια ομάδα Βρετανών επιχείρησε να πραγματοποιήσει μια χριστιανική περιπολία στου; Δρόμους του Luton.  Αυτό που επακολούθησε ήταν αυτό που περιμένει και όλη τη Βρετανία: 

Βρισιές, προσβολές και επιθέσεις από μουσουλμάνους εναντίον χριστιανών, μια εικόνα που θα ανήκε σε μυθιστόρημα φαντασίας πριν από μερικά χρόνια. Τώρα όμως ε΄9ιναι πραγματικότητα. Η επέλαση του δόγματος της «πολύπολιτισμικής και  πολυβλακώδους» κοινωνίας βρίσκεται σε πλήρη ανάπτυξη. Ίδια μοίρα περιμένει και όλες τις χώρες των οποίων οι ηγεσίες διέπονται από την ίδια βλακεία.
To Bury Park στο Luton είναι μια περιοχή στο Λονδίνο όπου αποτελεί σημείο συγκέντρωσης μουσουλμάνων εξτρεμιστών, φανατικών υποστηρικτών της ISIS και τρομοκρατών. Είναι το χειρότερο σημείο  για κάθε Βρετανό καθώς σφύζει ασφυκτικά από κάθε λογής μουσουλμάνους.
Σε αντίδραση μια ομάδα Βρετανών επιχείρησε να πραγματοποιήσει μια χριστιανική περιπολία στου; Δρόμους του Luton.  Αυτό που επακολούθησε ήταν αυτό που περιμένει και όλη τη Βρετανία: Βρισιές, προσβολές και επιθέσεις από μουσουλμάνους εναντίον χριστιανών, μια εικόνα που θα ανήκε σε μυθιστόρημα φαντασίας πριν από μερικά χρόνια. Τώρα όμως ε΄9ιναι πραγματικότητα. Η επέλαση του δόγματος της «πολύπολιτισμικής και  πολυβλακώδους» κοινωνίας βρίσκεται σε πλήρη ανάπτυξη. Ίδια μοίρα περιμένει και όλες τις χώρες των οποίων οι ηγεσίες διέπονται από την ίδια βλακεία.
- See more at: http://www.pronews.gr/portal/20160124/defencenet/%CE%B4%CE%B9%CE%B5%CE%B8%CE%BD%CE%B7%CF%83-%CE%B1%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B1/%CE%B7-%CF%80%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%B7-%C2%AB%CF%87%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%AF%CE%B1%C2%BB-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C-luton#sthash.fG2DeZHp.dpuf

1 σχόλιο:

  1. Το γεγονός ότι το Ισλάμ κάνει επιθετική διείσδυση στην Ευρώπη είναι αναμφισβήτητο. Αυτή η επιθετικότητα δεν είναι επιλογή των τωρινών θρησκευτικών και πολιτικών ηγετών των ισλαμικών κρατών, αλλά στοιχείο της φύσης του Ισλάμ. Είτε ειρηνικά είτε με πόλεμο, το Ισλάμ επιδιώκει την εξάπλωση και κυριαρχία του σε όλο τον κόσμο. Αυτό προκύπτει τόσο από ισλαμικούς κανόνες που ρυθμίζουν την καθημερινή ζωή και τις σχέσεις των πολιτών και οδηγούν στον προσηλυτισμό «απίστων» - όπως είναι η απαγόρευση των μουσουλμάνων να αλλάζουν θρήσκευμα, η παραβίαση της οποίας τιμωρείται με την ποινή του θανάτου, με αποτέλεσμα ο μόνος δρόμος για οποιονδήποτε μη-μουσουλμάνο να παντρευτεί με μουσουλμάνο είναι να ασπαστεί πρώτα το Ισλάμ - όσο και από ισλαμικούς κανόνες που ρυθμίζουν ζητήματα διεθνών σχέσεων των ισλαμικών κρατών - όπως είναι η τζιχάντ που έχει ως στόχο την "παγκόσμια ειρήνη" που θεωρείται ότι θα επέλθει με τον εξισλαμισμό όλης της ανθρωπότητας. Η δημογραφική έκρηξη των ισλαμικών κρατών και η μετανάστευση μουσουλμάνων στην Ευρώπη οδηγεί επίσης στον προοδευτικό εξισλαμισμό της. Η επεκτατική διείσδυση του Ισλάμ προκαλεί τη λεγόμενη «Ισλαμοφοβία», που δεν μπορεί να αποδοθεί σε στερεότυπα των γηγενών Ευρωπαίων σε βάρος των μουσουλμάνων, αλλά προκύπτει από δηλώσεις και πράξεις μουσουλμάνων ηγετών, όπως η δήλωση του Ερντογάν: «Η δημοκρατία μας είναι μόνο το τραίνο στο οποίο επιβαίνουμε μέχρι να επιτύχουμε τον στόχο μας. Τα τζαμιά είναι οι στρατώνες μας, οι μιναρέδες είναι οι ξιφολόγχες μας, οι τρούλοι τα κράνη μας και οι πιστοί οι στρατιώτες μας».

    ΑπάντησηΔιαγραφή