" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

Ὁλοταχῶς πρός τήν προδοσία: Προωθεῖται ἡ ἐκχώρησις τοῦ Ἱεροῦ ὀνόματος τῆς Μακεδονίας μας στούς σκοπιανούς




Γράφει ο Αντίοχος

Επίσκεψη στην Αθήνα θα πραγματοποιήσει την προσεχή Παρασκευή ο Αλί Αχμέτι, επικεφαλής του αλβανικού κόμματος DUI που αποτελεί τον κυβερνητικό εταίρο του πρωθυπουργού των Σκοπίων, Νίκολα Γκρούεφσκι. Ο Αχμέτι θα συνοδεύεται από τον Φατμίρ Μπεσίμι, αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και αρμόδιο για ευρωπαϊκά θέματα καθώς και άλλους αξιωματούχους των Αλβανοφώνων, κατόπιν πρόσκλησης του υπουργού Εξωτερικών Κοτζιά.

Σύμφωνα με καθεστωτικές πηγές –αλλά και με την κοινή λογική- η επίσκεψη έχει να κάνει με το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι πριν από λίγες ημέρες είχε επισκεφθεί την Αθήνα ο Σκοπιανός Υπ.Εξ. Πόποσκι, προφανώς για το ίδιο ζήτημα.

Σας υπενθυμίζουμε, ότι τις προηγούμενες ημέρες είχαμε δημοσιεύσει άρθρο του ανταποκριτή του συγκροτήματος Αλαφούζου στις ΗΠΑ (άρα και καλά πληροφορημένου) Αθανασίου Έλλις, που υποστήριζε εμμέσως πλην σαφώς, ότι υπάρχει αμερικανικό σχέδιο, η υπηρεσιακή κυβέρνηση που θα αναλάβει μετά την παραίτηση Γκρούεφσκι (θα γίνει μέχρι τις 15 Ιανουαρίου, ενόψει των εκλογών του Απριλίου), να αποδεχθεί «συμβιβαστική λύση» στο θέμα του ονόματος (περιέχουσα φυσικά τον όρο «Μακεδονία» – ο Έλλις αναφέρει το «Βόρειος Μακεδονία»), την οποία μετά θα «αναγκασθεί» να αποδεχθεί και ο Γκρούεφσκι, που αναμένεται να είναι ο νικητής των εκλογών. Και εν συνεχεία, το προσεχές καλοκαίρι στη Βαρσοβία, όπου θα διεξαχθεί η Σύνοδος Κορυφής του ΝΑΤΟ, να εισέλθουν τα Σκόπια στην Συμμαχία ως «Βόρειος Μακεδονία»!

Με λίγα λόγια, «ψήνεται» η εκχώρηση του Ιερού ονόματος της Μακεδονίας μας, με τη σύμφωνη γνώμη όλων των κομμάτων του λεγόμενου «συνταγματικού τόξου». Αλλά αυτό εμείς οι Έλληνες εθνικιστές, με τη βοήθεια του Θεού και την υποστήριξη του ελληνικού λαού, δεν θα το επιτρέψουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου