" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Κυριακή 12 Απριλίου 2015

Θά τολμοῦσαν νά ἀναθεωρήσουν τό …ὁλοκαύτωμα;


Θά τολμοῦσαν νά ἀναθεωρήσουν τό ...ὁλοκαύτωμα;Από νωρίς εχθές η ελληνόφωνη τηλεόραση αναμεταδίδει ξένα ντοκιμαντέρ που αποδομούν την θεϊκή υπόσταση του Ιησού.

Γνωρίζοντας την σημασία της σημερινής ημέρας για τους Χριστιανούς επωφελούνται για να τους πληγώσουν και να αποδυναμώσουν την πίστη τους. 

Ακόμα και το κανάλι της Βουλής μετέδωσε ανάλογο ντοκιμαντέρ του BBC που διευθύνει ο γαμπρός των Rothschild και τραπεζίτης Marcus Agius.

Σε μία χώρα με την συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών να είναι Χριστιανοί Ορθόδοξοι,  αυτοί που ελέγχουν την μετάδοση της πληροφορίας παίρνουν εντολές από έξω κι όχι από τους πολίτες.


Θα τολμούσαν οι ίδιοι καναλάρχες άραγε να αναμεταδώσουν αντίστοιχη αποδόμηση των εβραϊκών θρησκευτικών κειμένων της Τορά και του Ταλμούδ;

Θα τολμούσαν να δώσουν δημοσιότητα σε μία αναθεωρητική άποψη για το Ολοκαύτωμα, όπως έκανε η Ρεπούση με την Μικρασιατική Καταστροφή;



Υπάρχουν απαγορευμένες «περιοχές» γνώσεως που σύντομα θα προστατεύονται με νόμους από τα αδιάκριτα μάτια των σκεπτομένων ανθρώπων.

Σίγμα
Φιλονόη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου