" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

Ο ΧΑΡΤΗΣ ΤΩΝ… ΚΑΤΑΛΗΨΕΩΝ


katalicipane_madata_305844039

Σε χώρα των… καταλήψεων, από συμμορίες ασύδοτων αναρχοκομμουνιστών, έχει εξελιχθεί τον τελευταίο καιρό η Ελλάδα των Τσιπροκαμμένων. Ας δούμε τον σχετικό… χάρτη:

Η αρχή έγινε από την πολυήμερη κατάληψη της Νομικής Σχολής. Ακολούθησε η κατάληψη του ραδιοφωνικού σταθμού «Στο Κόκκινο», αλλά και των προαυλίων της… βουλής. Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, υπό κατάληψη είναι η Πρυτανεία, το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, τα γραφεία των τοπικών οργανώσεων του ΣΥΡΙΖΑ στην Κόρινθο και την Πάτρα, το δημαρχείο της Νέας Σμύρνης, το πολιτικό γραφείο του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Μιχελογιαννάκη, στο Ηράκλειο της Κρήτης και το δημαρχείο Ξάνθης.

Τι ακολουθεί; Πιθανώς καταλήψεις… υπουργείων αλλά και του Μεγάρου Μαξίμου. Ίσως δε και του… Προεδρικού Μεγάρου. Στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας, όλα είναι πιθανά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου