" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Προτεραιότητα της Χούντας Σαμαρά η υποδοχή των λαθρομεταναστών στην Πατρίδα μας

Προτεραιότητα της Χούντας Σαμαρά η υποδοχή των λαθρομεταναστών στην Πατρίδα μας

Την ώρα κατά την οποία ο Λαός μας πένεται και δυστυχεί υπό το βάρος της χειρότερης τυραννίας που γνώρισε ποτέ ο τόπος, η Ευρωπαϊκή Ένωση φροντίζει να δείξει έμπρακτα τον ενδιαφέρον της, όχι για τα εκατομμύρια των φτωχοποιημένων Ελλήνων αλλά για τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών!

Προς τούτο και έφτασε στην Ελλάδα η επίτροπος για τις εσωτερικές υποθέσεις και τη μετανάστευση, Σεσίλια Μάλμστρομ, με σκοπό να δώσει τις κατευθυντήριες γραμμές στη Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά σχετικά με την υποστήριξη των λαθροεισβολέων και τα ζητήματα αίτησης ασύλου. Χαρακτηριστικό της αντιμετώπισης της οποίας έτυχε από τα στελέχη της Χούντας, το γεγονός πως ο υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ. την διαβεβαίωσε πως «η κυβέρνηση έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο στην υποδοχή παράνομων μεταναστών και στην παροχή πολιτικού ασύλου»!

Τα στελέχη της αντεθνικής κυβέρνησης Σαμαρά, τα οποία στο εσωτερικό φωνασκούν για το θεαθήναι κατηγορώντας την ΕΕ για το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης, έσπευσαν να υποκλιθούν στην επίτροπο, ανταγωνιζόμενοι για το ποιος είναι περισσότερο δουλοπρεπής. Ο Β. Κικίλιας δήλωσε: «ο σεβασμός των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των μεταναστών είναι προτεραιότητα για τη χώρα μας. Είναι ανάγκη να προσφέρουμε σε αυτές τις ανθρώπινες ψυχές στήριξη και καθαρές σχέσεις» και συμπλήρωσε: «τα σύνορα της Ελλάδα είναι και σύνορα της Ευρώπης και μέσα στο πλαίσιο αυτό απαιτείται να υπάρχει συνεργασία από όλα τα κράτη-μέλη με βάση την αρχή της αλληλεγγύης και της κοινής ευθύνης στην κατανομή των βαρών». Μετά από τόσο «σκληρή γλώσσα» καθίσταται βεβαία η αλλαγή πλεύσης της ΕΕ στο μείζον θέμα της αθρόας εισβολής ασιατών και αφρικανών λαθρομεταναστών!

Αντίστοιχη αντιμετώπιση είχε η επίτροπος της ΕΕ και από τον υπουργό Ναυτιλίας, Μ. Βαρβιτσιώτη. Μάλιστα για να καταδείξει στην κυρία Μαλμστρομ την πρόοδο της Χούντας επί του ζητήματος, επισκέφτηκαν από κοινού το Κέντρο Υποδοχής μεταναστών στο στρατόπεδο της Μόριας στη Λέσβο.
Αξίζει να επισημάνουμε ότι μόλις προ δύο εβδομάδων, ο υπουργός Ναυτιλίας παραχωρούσε συνεντεύξεις στους εγχώριους νταβατζήδες της ενημέρωσης, όπου τόνιζε την δραματική αύξηση της λαθρομετανάστευσης και την αδυναμία των κρατικών υπηρεσιών στην αντιμετώπιση του φαινομένου! Αλλά είπαμε, άλλο πράγμα οι δηλώσεις εσωτερικής κατανάλωσης και άλλο οι επαφές με στελέχη της ΕΕ, όπου δεσπόζει η υποτακτικότητα και ο ενδοτισμός.

Σε ένα ρεσιτάλ κυνισμού, εξαπάτησης του Ελληνικού Λαού και δουλοπρέπειας, ο επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της ΕΕ στην Ελλάδα, Π. Καρβούνης δήλωσε: «η παρουσία της επιτρόπου στη χώρα μας καταδεικνύει ότι η Ευρώπη βρίσκεται στο πλευρό της Ελλάδας, έτοιμη να παράσχει υποστήριξη ώστε να διασφαλιστούν οι καλύτερες διαδικασίες προστασίας των μεταναστών και των αιτούντων άσυλο».

Με πολύ απλά λόγια, εκείνο το οποίο οι διεθνείς δανειστές απαιτούν από τους εγχώριους υποτακτικούς τους είναι πέραν του γενικού εθνικού ξεπουλήματος, η οικονομική αφαίμαξη των Ελλήνων και η διαμόρφωση των κατάλληλων συνθηκών προκειμένου η Ελλάδα να αποτελέσει τον υπ' αριθμόν ένα παραδεισένιο προορισμό εκατομμυρίων λαθρομεταναστών. Ή ακόμη απλούστερα, τα χειρότερα έρχονται!

ΥΓ. Στα κελιά της Τιμής, όπου παραμένουν παράνομα έγκλειστοι οι αδίκως προφυλακισμένοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής ΔΕΝ υπάρχει κλιματισμός και... ψύξη - θέρμανση!

  Χρυσή Αυγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου