" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΟ ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ – ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΤΟ ΕΒΑΛΑΝ ΜΕΣΑ 34 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ!

errikosdinan

Ένα ακόμη σκάνδαλο, με πρωταγωνιστές πολιτικάντηδες του… συνταγματικού τόξου της κλεπτοκρατίας (πρώην πρωθυπουργούς, υπουργούς και κομματικά στελέχη) αναφέρονται σε δικογραφία της Εισαγγελίας Διαφθοράς, καθώς νοσηλεύθηκαν στο «Ερρίκος Ντυνάν» απολαμβάνοντας μεγάλες εκπτώσεις, οι οποίες προκάλεσαν στο ίδρυμα απώλειες 34 εκατομμυρίων ευρώ, την τριετία 2007-2010. 
 
Ο κατάλογος των «τζαμπατζήδων» πολιτικών που νοσηλεύθηκαν στο «Ερρίκος Ντυνάν» σχεδόν δωρεάν, παρά το ότι διαθέτουν τεράστιες περιουσίες, είναι μακρύς. Σύμφωνα με το καθεστωτικό «Βήμα», πρόκειται για τρεις πρώην πρωθυπουργούς -της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και της κυβέρνησης συνεργασίας- αλλά και τις συζύγους δύο πρώην πρωθυπουργών, με την έκπτωση που τους έγινε να φτάνει το 80%, έξι υπουργούς, βουλευτές και λοιπούς… δημοκρατικούς πολίτες 
 
Κι εδώ μιλάμε για μεγάλα ποσά. 
 Παραδείγματος χάριν, πρώην πρωθυπουργός νοσηλεύτηκε στο ίδρυμα με κόστος 9.022,37 ευρώ και η έκπτωση που του έγινε ήταν 8.422,65 ευρώ. 

Η σύζυγός του νοσηλεύθηκε με κόστος 107.299,52 ευρώ, εκ των οποίων δεν πλήρωσε τα 98.247,14 ευρώ. 
Και πάει λέγοντας…

Και βέβαια, μέχρις εδώ και πολύ ήταν οι αποκαλύψεις. Μην περιμένετε καμιά συνέχεια, γιατί θα κινδυνεύσει η… δημοκρατία.

Το μόνο που θα επακολουθήσει, είναι η πληρωμή του τεραστίου ελλείμματος. Την οποία θα την αναλάβουμε όλοι εμείς. Και δε θα εξαιρεθούν ούτε αυτοί που ψήφισαν νουδούλα, ούτε αυτοί που ψήφισαν κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, ούτε αυτοί που έριξαν λευκό ή άκυρο στις εκλογές, ούτε αυτοί που απείχαν (μιλάμε για όσους είχαν τη δυνατότητα να πάνε να ψηφίσουν…). Βλέπετε, η «δημοκρατία» τους πληρώνεται! Από όλους ανεξαιρέτως, εκτός απ’ αυτούς που «τα έφαγαν μαζί». Αυτοί ποτέ τους δεν πληρώνουν, έχουν μάθει μια ζωή να τους τα πληρώνουν άλλοι! Όλοι εμείς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου