" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

ΕΝΩ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ, Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ… «ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ»!

paidia-gaza-595x340

Γράφει ο Αντίοχος.

Την ίδια ώρα που οι σιωνιστές συνεχίζουν να σφάζουν τα παιδιά της Παλαιστίνης, ο υπουργός της συγκυβέρνησης των ανδρεικέλων του διεθνούς σιωνισμού, Γιώργος Ορφανός, συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Ισραηλιτικής Κοινότητας Θεσσαλονίκης, Δ. Σαλτιέλ, και ανακοίνωσαν ένα σχέδιο δημιουργίας κέντρου έρευνας και εκπαίδευσης για το… Ολοκαύτωμα, το οποίο σχεδιάζεται να ανεγερθεί σε χώρο του παλιού σιδηροδρομικού σταθμού. 
Μάλιστα, ο Ορφανός παρέλαβε από τον πρόεδρο των εν Ελλάδι σιωνιστών, τη σχετική μελέτη και δήλωσε:.

«Η λειτουργία του κέντρου θα συμβάλλει στην περαιτέρω ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης σε ζητήματα όπως ο ρατσισμός και η διαφορετικότητα των φυλών».
Ο Σαλτιέλ, με τη σειρά του, είπε ότι κόστος κατασκευής υπολογίζεται στα 15-20 εκατ. ευρών και προσέθεσε πως: «Η ΓΑΙΑΟΣΕ μας έχει παραχωρήσει, έναντι μισθώματος, έκταση 12 στρεμμάτων στην περιοχή του παλαιού σιδηροδρομικού σταθμού, έχουν προχωρήσει οι αρχιτεκτονικές μελέτες και βρισκόμαστε ήδη στη φάση της εξεύρεσης κεφαλαίων».

Κάθε φορά που οι σιωνιστές βρίσκονται σε δύσκολη θέση και αντιμετωπίζουν την κατακραυγή του κόσμου, στρίβουν δια του «ολοκαυτώματος». Τυχαίο; Δε νομίζω!

(ΥΓ): Βάζετε στοίχημα ότι τα κεφάλαια έχουν ήδη βρεθεί και προέρχονται από τους φόρους που πληρώνουν οι Έλληνες φορολογούμενοι;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου