" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ, ΜΑΣ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΨΕΚΑΣΑΝ ΜΕ ΧΗΜΙΚΑ. ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΛΥΣΟΔΕΝΟΝΤΑΙ. Η ΥΒΡΙΣ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΚΕΙΝΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΞΑΚΟΝΤΙΖΕΙ

21240011404460252


Μας χτύπησαν, έχυσαν αίμα, μας ψέκασαν με χημικά, προσπάθησαν να διαλύσουν μια εκδήλωση συμπαράστασης ενός νομίμου πολιτικού κόμματος προς τους προφυλακισμένους Συναγωνιστές μας, που κρατούνται έγκλειστοι στα κελιά της αστικής δημοκρατίας με παράνομες και αντισυνταγματικές μεθόδους και διαδικασίες.

Όλοι γνωρίζουμε ότι βιώνουμε μια κοινοβουλευτική Χούντα, όπου οι Ιδέες διώκονται, όπου οι εξουσίες έχουν πλέον ταυτιστεί και υποταχθεί στην εκτελεστική, όπου οικονομικοί εγκληματίες, καταχραστές και φοροφυγάδες διαφεύγουν τον νόμο, λόγω της ιδιότητας ή της τέως ιδιότητας τους, ως ανώτατα κυβερνητικά στελέχη, ή ως διαπλεκόμενοι με υψηλά ιστάμενα στην κρατική ιεραρχία πρόσωπα,  όπου ακροαριστεροί τρομοκράτες, στυγνοί εγκληματίες αφήνονται ελεύθεροι, εν πλήρη συνειδήσει από τις αρμόδιες αρχές, όπου εγκάθετα και χυδαία ΜΜΕ προβάλλουν και αναπαράγουν μια αντεστραμμένη πραγματικότητα ψεύδους και συκοφαντιών. Η αστική δημοκρατία δεν διστάζει πλέον καταστρατηγώντας κάθε μορφής δεοντολογίας και ήθους, να σχεδιάζει συνωμοσίες και να οργανώνει και να εξαπολύει διωγμούς εναντίον των πραγματικών πολιτικών της αντιπάλων και επικριτών.

Βάσει λοιπόν των ανωτέρω το να μας χτυπήσουν και να μας ψεκάσουν με χημικά είναι μια απόλυτα φυσιολογική και αναμενόμενη ενέργεια από ένα άθλιο και ανέντιμο καθεστώς.

Σίγουρα κάπου έπρεπε και η αστυνομία να τονώσει και να αναπτερώσει το κατακερματισμένο ηθικό της, που της το έχουν κάνει κουρέλι, οι ασύλληπτοι τρομοκράτες που κυκλοφορούν ανάμεσά μας ληστεύοντας, τοποθετώντας εκρηκτικούς μηχανισμούς , πολυβολώντας κτήρια και απειλώντας.

Κάπου έπρεπε η εγκάθετη ηγεσία της να αποδείξει, ότι πληρώνονται για να παράγουν κάποιο έργο. Και αυτό έκαναν σήμερα. Αφού εμπρός στους Ξηρούς, Χλωρούς και Μαζιώτηδες σφυρίζουν αδιάφορα, αφού σε κάθε συλλαλητήριο που η Αθήνα ισοπεδώνεται από τις ακροαριστερές συμμορίες και ενώ δημόσια και ιδιωτική περιουσία καταστρέφεται και πυρπολείται, αυτοί παραμένουν εξ αποστάσεως, απλοί παρατηρητές, έπρεπε να αποδείξουν το σθένος και να ανακτήσουν το μαχητικό τους γόητρο, απέναντι σε μερικές εκατοντάδες ειρηνικούς διαδηλωτές.

Σημειωτέον. Τα σχόλια αυτά δεν αναφέρονται στον απλό αστυφύλακα που εκτελεί εντολές, αλλά στην ένστολη και πολιτική ηγεσία του Υπουργείου ΠΡΟ ΠΟ που κινεί τα νήματα.

Αλλά αν για μια ακόμη φορά το αίμα μας πότισε την άσφαλτο, αν για μια ακόμη φορά οι δυνάμεις καταστολής στράφηκαν εναντίον μας, αν για μια ακόμη φορά η κρατική τρομοκρατία μας στοχοποίησε, αν για μια ακόμη φορά τα δόλια και βδελυρά ΜΜΕ δικαιολογήσουν την βία της Πολιτείας με ψεύδη και συκοφαντίες, ας γνωρίζουν όλοι ότι δεν πτοούμεθα και δεν υποχωρούμε. Είμαστε πνεύματα ελεύθερα και υπερήφανα και δεν σκύβουμε το κεφάλι σε δούλους. Διότι ο Αγώνας που διεξάγουμε για τις Ιδέες, τα Πιστεύω και το Δίκαιο, μας προσφέρει συνειδησιακή πληρότητα, χαλύβδινο  σθένος και καθημερινά μας οπλίζει με ενθουσιασμό και καρτερία.

Πολύ σύντομα το Εθνικιστικό Φώς θα διαλύσει το σκότος που επέβαλαν στην Πατρίδα μας, οι ανθέλληνες και οι δοσίλογοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου