" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

ΈΤΡΙΞΑΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥ ΤΑΣΣΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΜΑ – ΟΝΕΙΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΠΕΡΙ “ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ”


Φτύνοντας στους τάφους των Ηρώων της ΕΟΚΑ , οι οποίοι αγωνίστηκαν  μέχρι τελευταίας ρανίδος του αίματός τους, για να βαστήξουν την Κύπρο ελεύθερη κι Ελληνική, οι πολιτικές ηγεσίες Κύπρου και Ελλάδος ετοιμάζονται  να υπογράψουν την θανατική καταδίκη του Ελληνισμού στη Μεγαλόνησο.  
Το προσχέδιο «κοινού ανακοινωθέντος», το οποίο αποδέχτηκαν οι Σαμαράς και Αναστασιάδης, προβλέπει την «επανένωση της Κύπρου στη βάση διζωνικής-δικοινοτικής ομοσπονδίας και την έγκριση της τελικής λύσης από ελληνοκύπριους και τουρκοκύπριους με δύο ταυτόχρονα χωριστά δημοψηφίσματα.
 
Το «κοινό ανακοινωθέν» αποτελεί απόφαση των αμερικανών, οι οποίοι επιδιώκουν την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού κατά τρόπο που εξυπηρετεί τα τουρκικά συμφέροντα. 
Αξίζει  να υπενθυμίσουμε όσα ο αείμνηστος Τάσσος Παπαδόπουλος είχε δηλώσει στο διάγγελμά του προς τον Κυπριακό Ελληνισμό, με αφορμή το δημοψήφισμα για το κατάπτυστο σχέδιο Ανάν: «παρέλαβα κράτος διεθνώς αναγνωρισμένο. Δεν θα παραδώσω «κοινότητα» χωρίς δικαίωμα λόγου διεθνώς και σε αναζήτηση κηδεμόνα. Και όλα αυτά έναντι κενών, παραπλανητικών, δήθεν, προσδοκιών.  
Για να έρθει σήμερα ο θλιβερός κ.Σαμαράς με εντολή άλλων και όχι δική του αυτή την φορά ,να αποκαλέσει την Κυπριακή Δημοκρατία , “κοινότητα”.

Τρίζουν τα κόκκαλα του Τάσσου Παπαδόπουλου…

Eμείς λέμε στις ηγεσίες της Ελλάδος και της Κύπρου: ας τολμήσουν να προχωρήσουν σε αυτή την Εθνική προδοσία και θα τα πούμεΔεν είναι απειλή, αλλά προάσπιση των Εθνικών μας δικαίων, όπως έχουμε κάθε δικαίωμα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου