" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου 2014

Οι Αφρικανοί μετανάστες είναι «ένας καρκίνος» λέει το 52% των εβραίων Ισραηλινών

Η ισραηλινή πολιτικός  Μiri Regev τον περασμένο Iούνιο δήλωσε ευθέως οτι οι αφρικανοί λαθρομετανάστες εργάτες στο Ισραήλ αποτελούν τον καρκίνο του Ισραηλινού έθνούς!
Φυσικά τα διεθνή μέσα μαζικής ενημέρωσης αποσιώπησαν την δήλωση, φοβούμενα μήπως χαρακτηριστεί η Regev ως ρατσίστρια! Φανταστείτε να είχε ειπώθει αυτή η απόψη απο Έλληνα πολιτικό τι θα είχε συμβεί απο τα δικά μας  κανάλια και τις διάφορες ΜΚΟ! 
Σε δημοσκόπηση που έγινε τώρα στο Ισραήλ. Το 52% συμφώνει με την άποψη της Regev οτι δηλαδή
οι αφρικανοί λαθρομετανάστες εργάτες στο Ισραήλ αποτελούν τον καρκίνο του Ισραηλινού έθνούς! 
Πιο συγκεκριμένα οι οπαδοί του υπέρ- ορθόδοξου Ισραηλινού κόμματος Shas σε ποσοστό 86% στηρίζει την άποψη της Regev. Ενώ οι οπαδοί του κεντροδεξιού κόμματος Likud στηρίζουν την παραπάνω άποψη σε ποσοστό 66%( Και σε αυτό το σημείο θέτουμε το ερώτημα "Αν αυτή η δημοσκόπηση πραγματοποιούταν σε ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής με τα ίδια αποτελέσματα, ποιές θα ήταν οι συνέπειες από τις αριστέρες οργανώσεις, απο τα αριστερά blogs και τους δημοσιογράφους; Γιατί οταν εμφανιζόνται φαινομένα ρατσισμού στο Ισραήλ όλοι αυτοί σιωπούν;;;; Υποπτο....)

Στήν ίδια έρευνα οι Ισραηλινοί πολίτες  σε ποσοστό 56% υποστηρίζουν οτί οι Αφρικανοί λαθρόμετανάστες, αποτελούν την μεγαλύτερη πηγή φόβου για τους πολίτες απο όποιαδήποτε άλλη φυλή. 
Τήν ίδια στιγμή λοιπόν που διεξάγονται τέτοιες δημοσκοπήσεις στο Ισραήλ και δημοσιοποιούνται χωρίς κανένα ενδοιασμό απο το διαδύκτιο και την τηλεόραση. 
Εδώ στην Ελλάδα οι φίλοι μας οι Εβραίοι έχουν φροντίσει δια μέσου της πολιτικής κατεστημένης ηγεσίας και των ξεπουλημένων συστημικών δημοσιογράφων ,να στοχοποιούν όσους καταγγέλουν ακόμα και τα φαινόμενα βίας που προέρχονται απο λαθρομετανάστες ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ;;;;;

 Την είδηση τη είδαμε ΕΔΩ 
Παρακάτω ακολούθει το βίντεο :

Τι συμβαίνει στο Ισραήλ με τους πρόσφυγες;

Ώστε να βγάλετε πιο ασφαλή συμπεράσματα οτι ο ρατσισμός, έτσι όπως τον θέτει η αριστερή ιδεολογία και οι ανά την υφήλιο  αντιαρατσιστικές οργανώσεις, ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ μονάχα στο Ισραήλ και πουθένα αλλού στον κόσμο..Ύποπτο.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου