" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΠΟΥ ΠΕΤΟΥΣΕ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΜΟΛΟΤΟΦ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ – ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ

TOYRKOS

Τούρκος προβοκάτορας συνελήφθη από την αστυνομία ενώ προσπαθούσε να επιτεθεί σε πολίτες που συμμετείχαν στην… συγκέντρωση του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή στην συμβολή των οδών Ρηγίλλης και Βασιλίσσης Σοφίας.


Ο Τούρκος ήταν μεταξύ ατόμων που προσπάθησαν να διασπάσουν τον αστυνομικό κλοιό και να επιτεθούν στους Έλληνες που συμμετείχαν στην συγκέντρωση στις παρυφές της, στο Σύνταγμα..

Ο Τούρκος αντιστάθηκε κατά την σύλληψή του (πετούσε βόμβες μολότοφ και συντόνιζε ομάδες αναρχικών) και εν τέλει διαπιστώθηκε ότι στην Ελλάδα βρίσκεται ως . πολιτικός πρόσφυγας!

Ήδη έχει ενημερωθεί Η ΕΥΠ και ψάχνουν τον φάκελό του, αφού προφανώς κάτι τρέχει πίσω από αυτή την περίεργη υπόθεση.

Διαβάστε επίσης:
ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΕΤΟΥΣΕ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΜΟΛΟΤΟΦ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ “ΨΟΦΙΟ ΚΟΡΙΟ” (ΦΩΤΟ)

makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου