" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΡΕΖΙΛΕΜΑ: ΟΙ… ΑΠΕΡΓΟΙ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ ΔΙΝΟΥΝ ΑΔΕΙΕΣ ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΥΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ!



stalinΤο απεργοσπαστικό παράδειγμα της ρυπαρο-φυλλάδας των σπαγκοραμμένων του Περισσού, ακολουθούν και οι πρώην σύντροφοί τους συριζαίοι, της «Αυγής». Έτσι, παρά την απεργία που έχει επιβάλλει στα ΜΜΕ ο γνωστός (και μη εξαιρετέος… ) κομμουνιστής Τρίμμης, οι συριζαίοι γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια την απεργία και τη «συμπαράσταση στους απολυμένους της ΕΡΤ» και σήμερα Δευτέρα εκδίδουν την «Αυγή της Κυριακής»! Προφανώς, για να μη χάσουν τον πελάτη…
Μάλιστα, κι εδώ είναι το άκρον-άωτον της μαρξιστικής υποκρισίας, παίρνουν άδεια απεργοσπασίας από τους κηρύξαντες την απεργία. Οι οποίοι, δε δίνουν μόνο στο κομματικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ και σε άλλους κομμουνιστές, αλλά και στους εαυτούς τους, τους ίδιους, δηλαδή στην «Εφημερίδα των Συντακτών»! Σύμφωνα, λοιπόν, με ανακοίνωση που μπήκε χθες αργά το βράδυ στην επίσημη ιστοσελίδα του συνονθυλεύματος:
«Η Αυγή, σε συνεννόηση με τα σωματεία Τύπου, κυκλοφορεί εκτάκτως αύριο, Δευτέρα, με 48 σελίδες. Κυκλοφορεί αύριο με απεργιακό φύλλο η Αυγή κι άλλες τρεις εφημερίδες. Έπειτα από άδεια του διασωματειακού των ΜΜΕ, τέσσερις εφημερίδες κυκλοφορούν αύριο με απεργιακό φύλλο. Η άδεια χορηγήθηκε σε όσα ΜΜΕ τήρησαν την απεργία του περασμένου τριημέρου.  Οι Εφημερίδες που κυκλοφορούν είναι η Αυγή, η Εφημερίδα των Συντακτών, η Ναυτεμπορική κι η Ελευθεροτυπία.

(ΥΓ): Είναι τόσο αχρείοι, που μιμούμενοι τα ξευτιλίκια των πρώην συντρόφων τους, του «Ριζοσπάστη», βαφτίζουν ξεδιάντροπα το απεργοσπαστικό φύλλο τους «απεργιακό»!!! Αυτοί είναι οι «Φίλοι του εργάτη»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου