" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

ΠΡΟΣΟΧΗ ! ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΣΕ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΚΚΕ


Ως ένθερμος οπαδός του Χίτλερ, ο ηγέτης της Βορείου Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν είχε τη φαεινή ιδέα με αφορμή τον εορτασμό των πρόσφατων γενεθλίων του, να κάνει ένα δωράκι στους ανώτερους αξιωματούχους της χώρας του που δεν είναι άλλο από το βιβλίο: «Ο Αγών μου». Μάλιστα, ο αμφιλεγόμενος ηγέτης μοίρασε όχι ένα, ούτε δύο, αλλά 100 αντίτυπα του βιβλίου του Χίτλερ.
Δωρίζοντας το μανιφέστο του ναζισμού στους αξιωματούχους του, ο Κιμ Γιονγκ Ουν θέλησε με αυτό τον τρόπο να τους ενθαρρύνει να εντρυφήσουν στον τρόπο ανοικοδόμησης της Γερμανίας μετά τον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο.  

«Αναφέροντας ότι ο Χίτλερ κατάφερε να ξαναχτίσει τη Γερμανία σε σύντομο χρονικό διάστημα μετά την ήττα της στον Α' Παγκόσμιο, ο Κιμ Γιονγκ - Ουν τόνισε την ανάγκη εις βάθος μελέτης του Γ' Ράιχ και ζήτησε να αντληθούν από αυτό πρακτικά παραδείγματα», δήλωσε πηγή της Πιονγιανγκ στο δίκτυο «New Focus International».

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Washington Post»,   το δωράκι του Βορειοκορεάτη ηγέτη εντάσσεται στο πλαίσιο της προσπάθειάς του να μετατρέψει την εικόνα του, από αυτή του τροφαντού γόνου σε έναν χαρισματικό και σκληρό ηγέτη, ο οποίος δεν διστάζει να φωνάζει προς τους συνεργάτες του, ακόμη και να τους πετάει πράγματα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου