" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

ΙΕΡΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΕΖΜΠΟΛΑΧ ΚΗΡΥΞΕ ΣΟΥΝΙΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ ΙΕΡΕΑΣ, ΜΕ ΜΟΝΙΜΗ ΕΔΡΑ ΤΟ ...ΚΑΤΑΡ !!!



Και για να μην διαφεύγει η προσοχή μας από την Συρία ( λόγω επεισοδίων στην Κωνσταντινούπολη) και την εκεί εξέλιξη των πραγμάτων όπου οι δυνάμεις του Άσαντ έχουν κακατροπώσει τους ισλαμοφασίστες και μισθοφόρους που πολεμούν το νόμιμο καθεστώς της χώρας και οι οποίοι κάνουν απελπισμένη έκκληση βοήθειας προς ΗΠΑ και Ε.Ε. 
Βγήκε σήμερα ένας σουνίτης ιερωμένος, ο σεΐχης Γιούσεφ αλ Καραντάουι και κάλεσε  τους μουσουλμάνους σε ιερό πόλεμο στη Συρία λόγω της στρατιωτικής παρέμβασης της σιιτικής οργάνωσης Χεζμπολάχ του Λιβάνου στο συριακό πόλεμο.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του ο Καραντάουι κάλεσε «όλους όσοι είναι ικανοί να πολεμήσουν στον ιερό πόλεμο (τζιχάντ) να κατευθυνθούν στη Συρία και να σταθούν στο πλευρό του συριακού λαού που σκοτώνεται από το καθεστώς και από το κόμμα του Σατανά», όπως αποκάλεσε τη Χεζμπολάχ.
Προσέξτε τώρα αυτό, αφού Εδώ είναι η ουσία του θέματος. Ο Καραντάουι δεν είναι Σύριος αλλά αιγυπτιακής καταγωγής που  έχει εγκατασταθεί στο Κατάρ ( δηλαδή τον χρηματοδότη των ισλαμοφασιστών που πολεμούν τον Άσαντ)!
Καταλάβατε το παιχνίδι που παίζεται; Εμ, Ρωσία είναι αυτή ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου