" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

ΠΟΥΤΙΝ : ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΣΕΤΕ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΟΡΓΑΝΑ...;;;

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΡΙΑ: 
ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΣΕΤΕ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΟΡΓΑΝΑ...;;;

 Δριμεία κριτική κατά της απόφασης των Ηνωμένων Πολιτειών να παράσχουν φονικό οπλισμό στους σύρους αντικαθεστωτικούς αντάρτες οι οποίοι, όπως είπε, τρώνε ανθρώπινα όργανα, άσκησε την Κυριακή ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, προσθέτοντας πως τα σχέδια των ΗΠΑ αντιβαίνουν σε βασικές αρχές ανθρωπισμού.

«Δε θα αρνηθείτε πως δεν χρειάζεται πραγματικά να υποστηρίξετε αυτούς που, όχι μονάχα σκοτώνουν τους εχθρούς τους, αλλά [μετέπειτα] ανοίγουν τα πτώματά τους και τρώνε τα έντερά τους δημόσια, ενώπιον των τηλεοπτικών φακών. Είναι αυτοί οι άνθρωποι που θέλετε να στηρίξετε;», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Πούτιν, στον πλαίσιο κοινής συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στο Λονδίνο με τον βρετανό πρωθυπουργό Ντέιβιντ Κάμερον, ενόψει της συνεδρίασης του G8.

«Αυτοί είναι που θέλετε να εφοδιάσετε με όπλα; Τότε αυτό πιθανότατα έχει λίγα πράγματα να κάνει με τις ανθρωπιστικές αξίες που κηρύττονται στην Ευρώπη επί εκατοντάδες χρόνια», συμπλήρωσε ο ρώσος πρόεδρος.

Τα σχόλια του κ. Πούτιν κατά πάσα πιθανότητα αφορούν ένα βίντεο που αναρτήθηκε πρόσφατα στο διαδίκτυο, και δείχνει έναν σύρο αντάρτη να τρώει κάτι που μοιάζει να είναι η καρδιά ενός κυβερνητικού στρατιώτη.Από την πλευρά του, ο κ. Κάμερον παραδέχθηκε πως «υπάρχουν πολύ μεγάλες διαφορές μεταξύ της ανάλυσης» που διαθέτει το Λονδίνο και η Μόσχα «για το τι έχει συμβεί στην Συρία και ποιος είναι υπεύθυνος».Σημείωσε ωστόσο πως οι διαφορές δεν είναι ανυπέρβλητες και πως αμφότερες οι δύο πλευρές «βλέπουν μία ανθρωπιστική καταστροφή».
skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου