" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

ΚΙ' ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΤΟ !!! Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΚΥΠΡΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΟΥΣ ΓΑΜΟΥΣ !!!


Σε μία ξαφνική κίνηση προχώρησε σήμερα το πρωί ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου, μία κίνηση που θα φέρει αρκετές αντιδράσεις το επόμενο διάστημα. Μιλώντας στο Ραδιόφωνο του ΡΙΚ, ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας ανέφερε πως η Εκκλησία της Κύπρου αποφάσισε να εγκρίνει τους γάμους ομοφυλόφιλων στην Κύπρο, με την προϋπόθεση πως τα έσοδα των γάμων θα πηγαίνουν στα κοινωνικά παντοπωλεία.


 Όπως τόνισε ο Αρχιεπίσκοπος, «Η Εκκλησία αντιλαμβανόμενη τους δύσκολα οικονομικά καιρούς για την πατρίδα μας, αποφάσισε να επιτρέψει τους γάμους ομοφυλόφιλων ώστε με τα έσοδα να έρθουν σημαντικά ποσά στα ταμεία των κοινωνικών παντοπωλείων»
 Ερώτηση αφελούς ανθρώπου:  "Μα καλά πόσοι γάμοι θα μπορούσαν να έχουν τέτοια οικονομική απόδοση ώστε να θεωρείτε πως αποτελούν ένα σημαντικό έσοδο και ουσιαστική συμβολή για τους δοκιμαζομένους Κυπρίους πολίτες; Η λογική λέει: τουλάχιστον δύο κάθε εβδομάδα ...
Για σκεφτείτε το ξανἀ . ΔΥΟ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ !!!
Δήλα δη τον μήνα δέκα έξ Κύπριοι ομοφυλόφιλοι. Και τον χρόνο εκατόν ενενήντα δυο . Περίπου διακόσιοι ομοφυλόφιλοι τον χρόνο, λοιπόν. Και βεβαίως για να παίρνει την θέση αυτή η Αρχιεπισκοπή Κύπρου θα είναι όντως έτσι, με τους πιό συντηριτικούς υπολογισμούς, φαντάζομαι. Και σε μια 5ετία ο αριθμός ανεβαίνει στους 1000 !!!
Κύριε των δυνάμεων !!! Τί θέλουν να μας περάσουν τελικώς; Πως η Μεγαλόνησος "την κουνάει την αχλαδιά" ; ( Μήπως ο πρώην υπουργός κ. Σαρρής έδειξε τον δρόμο;Λέω τώρα εγω...)

Μπράβο,θεοσεβούμενε και Μακαριώτατε κ. Αρχιεπίσκοπε !!!
Αλλά αυτά είναι τα αποτελέσματα του εναγκαλισμού της Αρχιεπισκοπής Κύπρου με αρχιραββίνους !!!
ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ Θ' ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ...




( αφιερωμένο στον κ. Αρχιεπίσκοπο Κύπρου)
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου