" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Το Hollywood ετοιμάζεται να γιορτάσει τα Χριστούγεννα με μια slasher ταινία φυλετικού πολέμου


Examiner / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ


Ο Κουέντιν Ταραντίνο κάποτε υπερηφανευόταν ότι το “Hot Summer in the City”, ένα βίαιο διαφυλετικό πορνό φιλμ που κυκλοφόρησε το 1976, (όπου μία συμμορία μαύρων είχε αιχμαλωτίσει και βίαζε συνεχώς μια λευκή παρθένα), ήταν «το μεγαλύτερο πορνό όλων των εποχών». Η ταινία αυτή ήταν μέρος ενός εξαιρετικά αμφιλεγόμενου είδους x-rated ταινιών που υπερηφανευόταν για τις γραφικές απεικονίσεις βίαιων βιασμών.
Δεν είναι έκπληξη το γεγονός ότι ο Ταραντίνο είναι πίσω από τη νέα άγρια ​​φανταστική αντι-λευκή ταινία φυλετικού πολέμου που έρχεται τα Χριστούγεννα.
Το 2010 Χόλιγουντ μας έδωσε το “Machete”**. Μια slasher*ταινία φυλετικού πολέμου, όπου παράνομοι αλλοδαποί σκοτώνουν μέλη του Κόμματος του Τσαγιού (Tea Party). Η ταινία ήταν αρχικά προγραμματισμένη να βγει άμεσα για βίντεο και να λαμβάνει χώρα στο Τέξας. Μετά όμως που η Αριζόνα ψήφισε την(αντι-μεταναστευτική) Πρόταση 187, τα σχέδια άλλαξαν. Ο προϋπολογισμός για την ταινία σχεδόν διπλασιάστηκε και το σενάριο άλλαξε για να λάβει χώρα στην Αριζόνα. Online προβολές του trailer της ταινίας ξεκίνησαν με το κύριο χαρακτήρα να δηλώνει ρητά ότι η ταινία είχε ως στόχο την πολιτεία της Αριζόνα.

*Ταινίες με άφθονο αίμα

** Για την ταινία “Machete” αξίζει να διαβάσετε το αποκαλυπτικό άρθρο από το blog Θεόδοτος «MACHETE: ΤΟ ΑΝΤΙ-ΛΕΥΚΟ ΜΙΣΟΣ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΘΟΝΗ»


Οι ριζοσπαστικοί αριστεροί στις ΗΠΑ αγάπησαν την ταινία. Το γνωστό «αντιρατσιστικό» ‘Southern Poverty Law Center’ (SPLC), το οποία χαρακτήρισε το ‘Lord of the Rings’ ως «ρατσιστική και σεξιστική» ταινία, θεώρησε ότι το ‘Machete’ ήταν μια μεγάλη ταινία. Το blog της οργάνωσης δήλωσε ότι οι επικριτές της ταινίας ήταν «ρατσιστές» που δεν τους άρεσε το σενάριο.

O Danny Trejo στο "Machete"
Ο Κουέντιν Ταραντίνο συμμετείχε στην ανάπτυξη του σεναρίου του ‘Machete’. Ωστόσο, ο ίδιος δεν συμμετείχε στην πραγματική παραγωγή της ταινίας.

Ο Ταραντίνο είναι, όμως, ο συγγραφέας και ο σκηνοθέτης του“Django Unchained”. Αυτή η ταινία είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει μια ημέρα μετά τα Χριστούγεννα. Πρόκειται για μια slasher ταινία φυλετικού πολέμου, όπου ένας πρώην μαύρος σκλάβος σκοτώνει λευκούς. Ακόμα και το ‘προοδευτικό’ περιοδικό ‘Mother Jones’ αναφέρει ότι πρόκειται για μια "κίνηση εθνοτικής εκδίκησης".


O Jamie Foxx στο “Django Unchained”
Μοιάζοντας πολύ με το ‘Machete’, οι online εκδόσεις των trailersείναι πολύ φορτισμένες φυλετικά, αλλά οι εκδόσεις που παρουσιάζονται στα τηλεοπτικά δίκτυα δεν είναι. (Δείτε το trailer στο τέλος). Πολλοί Αμερικανοί θα παρασυρθούν ώστε να πάνε να δουν μια ταινία η οποία, όπως ο Ταραντίνο ανοιχτά έχει παραδεχτεί, έχει σχεδιαστεί για να δυσφημιστούν οι λευκοί άνθρωποι.

Ο Ταραντίνο δηλώνει ότι οι αρνητικές απεικονίσεις των λευκών στην ταινία έχουν χαρακτήρα «εκπαιδευτικό». Ο Ταραντίνο συνεχίζει λέγοντας ότι οι λευκοί έκαναν "πολύ χειρότερα sh-t στην πραγματικότητα."

Ο Ταραντίνο δεν κρύβει ότι είναι υποστηρικτής της hardcore αριστερής πολιτικής. Εκτός του ότι έδωσε δεκάδες χιλιάδες στο Δημοκρατικό κόμμα, έχει δώσει μεγάλες δωρεές σε αριστερούς πολιτικούς.

Το ‘Django Unchained’ είναι η αποθέωση του hard-coreπολιτιστικού μαρξισμού – τουτέστιν της ‘πολιτικής ορθότητας’. Οι υποστηρικτές αυτής της θεωρίας πιστεύουν ότι ο καλύτερος τρόπος για να καταφέρουν η αμερικανική κοινή γνώμη να αποδεχθεί το μαρξισμό και τον ολοκληρωτισμό είναι να δυσφημίσουν, να ξεφτιλίσουν και να γελοιοποιήσουν τον Δυτικό Πολιτισμό, τις ηθικές αξίες, τον Χριστιανισμό, και την οικογένεια. Επινοήθηκε από τη Σχολή της Φρανκφούρτης το 1930. (βλ. αναλυτικά : H Ιστορία της ‘Πολιτικής Ορθότητας’).

Ο μαύρος ηθοποιός Jamie Foxx(που είπε πρόσφατα τον Ομπάμα «Κύριο, Θεό και Σωτήρα» - εδώ) το αστέρι του ‘Django Unchained’ προωθεί την ταινία με το να προβαίνει σε αντι-λευκούς ρατσιστικούς κομπασμούς στο κοινό. Αυτό το Σαββατοκύριακο, στο Saturday Night Live, ο Foxx δήλωσε: «Θέλω να πω σε όλους τους λευκούς, πόσο μεγάλο είναι αυτό!" ("I get to call all the white people, how great is that!" – το "how great is that!" αποτελεί προφανώςλογοπαίγνιο με στίχο γνωστούαμερικάνικου θρησκευτικού ύμνου).

Ο Ταραντίνο και ο Foxx προωθούν την ιδέα ότι είναι ‘cool’ να μισείς τους λευκούς. Φανταστείτε για ένα δευτερόλεπτο οι φυλές να είχαν αντιστραφεί. Φανταστείτε τι θα γινόταν αν ένα λευκό αστέρι των Ζουλού πήγαινε στην τηλεόραση και καυχιόταν «Πήγα για να σκοτώσω όλους τους μαύρους, πόσο μεγάλο είναι αυτό!» Θα τον σταύρωναν στα σίγουρα.

Είτε λόγω παραποιημένης πληροφόρησης για την υπόθεση του Trayvon Martin, (του μαύρου νεαρού που σκότωσε ένας ισπανόφωνος που τα media ‘βάφτισαν’ «λευκό ρατσιστή») είτε λόγω συστηματικής παραποίησης της ιστορίας των ΗΠΑ, τα μέσα ενημέρωσης και το Χόλιγουντ έχουν ξεκάθαρα μια συγκεκριμένη ατζέντα. Προωθούν ενεργά και ενθαρρύνουν το μίσος προς τους λευκούς.


Σχ. ΚΟ: Τα τελευταία χρόνια, μέσω media και Hollywoodεκπορεύεται από την ‘υπερδύναμη’ των ΗΠΑ και διοχετεύεται στη συνέχεια εύκολα σε ολόκληρο τον κόσμο, μία συντονισμένη καλά οργανωμένη αντι-λευκή ατζέντα. Με λίγα λόγια, όσο και να ψάξεις δεν θα βρεις ταινία, σήριαλ, life style εκπομπή, ‘κοσμικόevent’ ή διαφήμιση που να μειώνει ή να γελοιοποιεί (έστω «για πλάκα») την μαύρη φυλή. {Κάποια στιγμή, θα είχε ενδιαφέρον μια έρευνα που θα ασχολιόταν με το αν υπάρχουν αρνητικοί πρωταγωνιστές σε ταινίες τουλάχιστον των τελευταίων 30 χρόνων, που να τους υποδύονταν μαύροι ηθοποιοί. Για σκεφτείτε το..}. Σε καμία περίπτωση φυσικά, δεν μειώνεται - ούτε κατά διάνοια - και η εβραϊκή φυλή, η οποία ελέγχει άλλωστε, κατά ένα πολύ μεγάλο μέρος, τους τομείς αυτούς της ψυχαγωγίας και της ενημέρωσης στις ΗΠΑ. Η λευκή φυλή όμως αποτελεί το μόνιμο στόχο του κάθε ενός που απολαμβάνει ή διεκδικεί προβολή μέσα από την αμερικάνικη entertainment industry. Το ότι η ατζέντα της πολιτικής ορθότητας και του «αντιρατσισμού» κάνει πάρτι στην βιομηχανία του θεάματος με στόχο πάντοτε την λευκή φυλή (και από εκεί στοχεύει και κατά της οικογένειας και του χριστιανισμού) είναι ξεκάθαρο. Απλά δεν υπάρχει καμία αντίδραση από τους προσβεβλημένους λευκούς. Και αυτό γιατί άλλοι φοβούνται μήπως τους «εξεμέσει» το σύστημα ως «ρατσιστές» και άλλοι - οι περισσότεροι - δεν θέλουν να το παραδεχτούν, εγκλωβισμένοι στην "white guilt" του υποσυνείδητου τους. Είναι αυτοί, που κολλημένοι σε παρωχημένα στερεότυπα του παρελθόντος και σε καλλιεργούμενα εαυτοφοβικά σύνδρομα κλείνουν τα μάτια τους και παριστάνουν τους «ανοιχτόμυαλους» και τις μονίμως μετανοούσες Μαγδαληνές. Δικαίωμά τους είναι να αυτομαστιγώνονται σε όλη τη μίζερη ‘προοδευτική’ ζωή τους. Το να μιλάνε όμως για «ισότητα» και για «διακρίσεις» αυτά τα άτομα είναι η ύψιστη ύβρις.


Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ θα συνεχίσει - όσο το μπορεί – να ξεσκεπάζει αυτού του είδους την υποκρισία. Όχι για λόγους «φυλετικής ανωτερότητας», αλλά για λόγους πολέμου κατά μιας σκληρής προπαγάνδας. Γιατί φαίνεται ότι αυτή η ‘λαγουδότρυπα’ έχει μεγάλο βάθος.  
Αξίζει να (ξανά)διαβάστε το άρθρο «Αιώνιο Hollywood…..», όπου ο 67χρονος λευκός Αμερικάνος Thomas Bruso που έγινε «ήρωας» στο YouTube, (γνωστός ως “Epic Beard Man”) εξαιτίας ενός βίντεο, όπου ταπεινώνει έναν νεότερο μαύρο συνεπιβάτη του στο λεωφορείο, που προσπάθησε να του επιτεθεί, έγινε ταινία από το Hollywood, το οποίο όμως για λόγους πολιτικής ορθότητας και αντι-λευκού μίσους  μεταμόρφωσε τον «ήρωα» σε… Μεξικάνο (με ηθοποιό τον πρωταγωνιστή του ‘Machete’!) που στην προσπάθειά του να υπερασπιστεί έναν… μαύρο (!) δέχεται επίθεση από δύο… λευκούς "σκίνχεντ"!!!


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ /Πηγή
http://redskywarning.blogspot.gr/2012/12/hollywood-slasher.html
αναδημοσίευση από : ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου