" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ... ΑΛΒΑΝΟΣ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ... ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΤΟ ΑΘΕΝΟΦΟΡΟ ΚΑΙ ΕΝΕΠΛΑΚΗ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ....!!!



Οικογενειακό δράμα βρίσκεται σε εξέλιξη στην Κανδήλα της Πρέβεζας. Ένας κτηνοτρόφος χαροπαλεύει αφού δέχθηκε πυρά από αλλοδαπό, ενώ ο γιος του νοσηλεύεται στο ίδιο νοσοκομείο, αφού ενεπλάκη σε τροχαίο, καθώς ακολουθούσε το ασθενοφόρο που μετέφερε τον πατέρα του!
Όλα άρχισαν όταν ο κτηνοτρόφος είχε διαμάχη στη στάνη του με έναν άνδρα αλβανικής καταγωγής. Σύμφωνα με τοπικά Μέσα, οι δυο τους είχαν διαφορές μεταξύ τους. Ο αλλοδαπός φέρεται να πυροβόλησε τον κτηνοτρόφο, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά.

Ο γιος του θύματος ειδοποίησε ασθενοφόρο, αλλά καθώς βρισκόταν καθ' οδόν προς το νοσοκομείο, είχε ατύχημα με το αυτοκίνητό του.

Αυτή την ώρα εξελίσσεται μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας για τον εντοπισμό του δράστη, ο οποίος εξαφανίστηκε μετά το συμβάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου