" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙΔΡΑ Ο ΚΑΜΙΝΗΣ ;

Με απόφαση του δημάρχου Αθηναίων, κ. Γιώργου Καμίνη, ο δήμος Αθηναίων θα εξακολουθήσει να εφαρμόζει κανονικά τις ισχύουσες διατάξεις του νόμου περί παροχής ιθαγένειας. Τυχόν δικαστική απόφαση που χαρακτηρίζει τις εν λόγω διατάξεις ως αντισυνταγματικές δεν παράγει έννομα αποτελέσματα, παρά μόνον αφού δημοσιευτεί.

Συνεπώς, δεν είναι δυνατόν να εφαρμοστούν οι οδηγίες που περιέχονται στο έγγραφο που απέστειλε στους δήμους ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, στο οποίο οι δήμοι εντέλλονται να μην εφαρμόζουν τις ισχύουσες περί απονομής ιθαγένειας διατάξεις μέχρι τη δημοσιοποίηση της σχετικής απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας.
Απαραίτητη προϋπόθεση για τη λειτουργία της Δημοκρατίας, είναι ο σεβασμός στις αποφάσεις των δικαστηρίων, αφού όμως αυτές δημοσιευτούν κανονικά.

πηγή

Αυτό είναι η είδηση... Τώρα τίθεται το μέγα ερώτημα: ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΜΙΝΗ;ΤΙ ΛΟΓΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΡΑΓΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΕ, Η ΟΠΟΙΑ ΈΣΤΩ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ, ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ...
Αναρωτιέται ο κάθε συνετός πολίτης της ελλαδικής,για τα κίνητρα του Καμίνη και του κάθε καμίνη που φαίνεται να γράφει ΣΤΑ ΠΑΛΑΙΩΤΕΡΑ ΤΩΝ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΕ !!!
  

ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ
ΑΘΗΝΑ 15-11-2012
Θέμα: Αναστολή διαδικασίας απονομής ιθαγενείας κατά τα άρθρα 1Α και 24 του Ν. 3838/2010.
Εν όψει προσεχούς δημοσιεύσεως της αποφάσεως του Συμβουλίου της Επικρατείας που αφορά στον έλεγχο της συνταγματικότητας των άρθρων 1Α και 24 του ν. 3838/2010, παρακαλείσθε όπως αναστείλετε τη διαδικασία απονομής Ιθαγένειας ( υποβολή νέων αιτημάτων, εξέταση φακέλου, δημοσίευση απόφασης, ορκωμοσία, εγγραφή στα δημοτολόγια) όλων των σχετικών αιτήσεων που βασίζονται στα προαναφερθέντα άρθρα.
Παρακαλείσθε όπως ενημερώσετε σχετικά τους Δήμους της χωρικής σας αρμοδιότητας.
Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών
Χαράλαμπος Αθανασίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου