" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Πάνος Καμμένος : "Σαμαράς & Βενιζέλος ψεύδονται - Δεν θα μπορούν να πληρώσουν μισθούς-συντάξεις τον Οκτώβριο"



Σαμαράς και Βενιζέλος δεν θα μπορέσουν να πληρώσουν μισθούς και συντάξεις τον Οκτώβριο, δήλωσε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.
Υποσχέθηκε χαμηλή φορολογία για να μπουν χρήματα στα κρατικά ταμεία και νέο άνοιγμα από τη δικαιοσύνη όλων των μεγάλων σκανδάλων της χώρας όπως Βατοπέδι και Ζίμενς.

Χαρακτήρισε το χρέος επαχθές είπε ότι δεν μπορεί να εξυπηρετηθεί από το λαό και συμπλήρωσε ότι το κόμμα του θα εξυπηρετήσει κατ’ αρχήν μισθούς, συντάξεις, υγεία και παιδεία και στη συνέχεια τα τοκοχρεολύσια.

Επανέλαβε ακόμα ότι θα καταλογιστούν ποινικές ευθύνες σε Παπανδρέου, Παπακωνσταντίνου και σε όποιον άλλο έχει συνάψει συμφωνίες που είναι αντίθετες με τους νόμους του ελληνικού κράτους.
Οι σκληροί φόροι, είπε - έχουν ως αποτέλεσμα να μην εισπράττει το κράτος ενώ με την πολλή χαμηλή φορολογία το κράτος εισέπραττε δεκαπλάσια χρήματα.

Τόνισε ότι η φορολογία στα ακίνητα έχει οδηγήσει να μη χτίζεται ούτε ένα τούβλο στην Ελλάδα και να βγαίνουν σε πλειστηριασμούς, ακίνητα ανθρώπων που δεν μπορούν να αποπληρώσουν τα δάνειά τους.

Προανήγγειλε ότι το κόμμα του θα επαναφέρει στα επίπεδα προ μνημονίου τους μισθούς και τις συντάξεις σε δημόσιο, ένοπλες δυνάμεις και σώματα ασφαλείας.


Στην συνέχεια δημιουργήθηκε ένταση  προς το τέλος της συνέντευξης, ο κ. Καμμένος όταν έγινε λόγος για την συμφωνία με την Cosco. Άρχισαν λοιπόν οι κ. κ. Λυριτζής -Οικονόμου να ανεβάζουν τους τόνους με αποτέλεσμα την αντίδραση του αρχηγού των Ἁνεξάρτητων Ελλήνων":

«Όσο και να φωνάζετε θα ακούσετε τι σας λέω. Τις γενικότητες να τις αφήσετε σε μένα. Εγώ ήμουν υπουργός και ο Αλαφούζος χειροκροτούσε τη συμφωνία με την Cosco. Σας πείραξε η συμφωνία με την Cosco;», τους ρώτησε ο κ. Καμμένος.

«Θέλετε να μιλάτε μόνοι σας, θέλετε να φύγω; Όσο και να σας πουν να με εκνευρίσετε δεν θα γίνει. Βγάλτε τα ακουστικά να μιλάτε ελεύθερα» δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, προς τους δημοσιογράφους του ΣΚΑΙ, Οικονόμου και Λυριτζή.

(Φαίνεται πως έχει δοθεί γραμμή σχεδόν σ'όλα τα κανάλια, όπου καλείτει ο Πάνος Καμμένος, να προσπαθούν να τον εκνευρίσουν για να μην μείνει η ουσία που είναι ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, αλλά η εριστική ατμόσφαιρα...)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου