" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΡΑ. ΤΡΙΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΪΔΡΩΜΕΝΟΣ ...


Πανωλεθρία έπαθε στην Αργολίδα ο "νέος" υποψήφιος για βουλευτιλίκι, με το ενός εκ των δυό προδοτικών κομμάτων, αυτό της ΝουΔου, Παναγιώτης Αναγνωσταράς!
Τρίτος και, κυριολεκτικά, ΚΑΤΑΪΔΡΩΜΕΝΟΣ, ήρθε στους σταυρούς προτίμησης, αφού διάλλεξε την χειρότερη περίοδο, ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΕΠΟΧΗ, να δοκιμάσει την τύχη του ως Βουλευτής! 

Είναι αυτό που λέει ο λαός: " Δεν ήξερες, δεν ρώταγες; " 
 Αλλά μάλλον και να ρώταγε τον ίδιο δρόμο θα ακολουθούσε, αφού οι "ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΙ" συμβουλάτορές του τον είχαν προφανώς ταράξει στην ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΑ περί ...σαρώματος!!!
Μια εκ χειροτεροτέρων δε εμφάνισή του (θάθελα να ήξερα ποιό σαΐνι τον συμβούλευσε να το κάνει) ήταν η εκδήλωση στον Πανταζή !!!  
Μου είχε μαζέψει την ...ελίτ να τους μιλήσει αλλά ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ να τον λιβανίσουν στους χαιρετισμούς που απηύθυναν οι "επίσημοι προσκεκλημένοι" !!! 
Περισσότερο απ' όλους λυπάμαι για τον κ. Νανόπουλο, ο οποίος μετά από αυτή την εμφάνιση έχασε μεγάλο μέρος της εκτίμησης που έχαιρε από τον κόσμο! 
Ένας τέτοιου μεγέθους Επιστήμονας, Παγκοσμίου κύρους, να εξευτελίζεται "λιβανίζοντας" ένας υποψήφιο ενός κόμματος το οποίο φέρει τεράστιες ευθύνες για την κατάντια της Χώρας μας, (κάτι που απεδείχθει και από τα "χαστούκια" που έδωσε ο Έλλην ψηφοφόρος μόλις εχθές, του 18% ) !!!

΄Ετσι λοιπόν κ. Αναγνωσταρά, ελπίζω το ΠΑΘΗΜΑ να σας έγινε ΜΑΘΗΜΑ και να χωνέψετε επιτέλους πως οι καιροί που οι μέθοδοι "Τσούρνου" είχαν πέραση μας έχουν τελειώσει  ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΙ !!!

Και τώρα δυστυχώς (για εσάς), από Δήμαρχος κλητήρας και καλή ξεκούραση !!!

Βλάχου Λία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου