" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Ετοιμάζουν συνταγή τρομολαγνείας για να διασωθούν οι ένοχοι πολιτικοί


The bondholder

Αν αυτό το άρθρο από το "Πρώτο θέμα"  είναι αληθές, τότε θέλουν κρέμασμα.  
Για να πάρουν ξανά την εξουσία σχεδιάζουν πανικό στην χώρα. Δεν θα τους περάσει. Πρέπει οι αντιμνημονιακές δυνάμεις να κάνουν μια κίνηση ματ.

Φτιάξτε μια κοινή ομάδα και καλέστε την τρόικα εδώ τώρα και αρχίστε τις «διαπραγματεύσεις» και πέστε στον κόσμο και στις αγορές οτι βάση του αποτελέσματος θα αποφασίσουμε την επομένη πολιτική κίνηση. Μην τους αφήσετε σε χλωρό κλαδί.
Αυτοί τώρα φοβούνται πιο πολύ από εμάς.
Τώρα έχουμε ξανά την δύναμη που είχαμε όταν ο ΓΑΠ μας πρόδωσε.


«Υπό αυτό το πρίσμα φαίνεται να αποκτά νόημα η αινιγματική δήλωση του Ευάγγελου Βενιζέλου, αμέσως μετά την άσκηση του εκλογικού δικαιώματός του για «ένα γύρο εκτόνωσης και ένα γύρο απόφασης». Συνεργάτης του προέδρου του Κινήματος προέβλεπε επιπροσθέτως ότι «αυτή η βουλή δεν πρόκειται να ορκιστεί ποτέ».  
Τι εκτιμούν οι επιτελείς του ΠΑΣΟΚ; 
Ότι το εκλογικό αποτέλεσμα της 6ης Μαΐου και το πολιτικό αδιέξοδο, θα προκαλέσουν ντόμινο αρνητικών εξελίξεων από το εξωτερικό, που θα θέσουν την πορεία της χώρας στο ευρώ σε αμφιβολία. 
Αυτές με τη σειρά τους θα προκαλέσουν πανικό και φόβο στο εσωτερικό, με αποτέλεσμα να επικρατήσει χάος στο τραπεζικό σύστημα και στην οικονομία.

Ο προφανής φόβος, που θα επικρατήσει, κατά την Ιπποκράτους, στην ελληνική κοινωνία για το μέλλον της χώρας θα χαρακτηρίσει και το κλίμα των επόμενων εκλογών, που αναπόφευκτα θα γίνουν εντός του Ιουνίου και θα προκηρυχθούν αμέσως μόλις διαπιστωθεί από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας – περίπου σε δέκα ημέρες – η αδυναμία συγκρότησης κυβέρνησης, με βάση τις εκλογές της 6ης Μαΐου. Τουλάχιστον από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ εκφράζεται η εκτίμηση – προσδοκία, ότι σε ένα τέτοιο πολιτικό, κοινωνικό και οικονομικό κλίμα, " οι πολίτες θα ψηφίσουν τελικά υπέρ των δυνάμεων του μνημονίου και της ευρωπαϊκής πορείας».

 Πηγή: Ας μιλήσουμε επιτέλους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου