" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Κυριακή 6 Μαΐου 2012

Πάνος Καμμένος: «Ο άνεμος των Ανεξάρτητων Ελλήνων έγινε ένα μεγάλο τσουνάμι», ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ


«Ο άνεμος των Ανεξάρτητων Ελλήνων έγινε ένα μεγάλο τσουνάμι», δήλωσε ο πρόεδρος του κόμματος Ανεξάρτητοι Έλληνες, Πάνος Καμμένος, σχολιάζοντας το εκλογικό αποτέλεσμα. Ανέφερε ότι τα κόμματα του παρελθόντος είναι πλέον μειοψηφία και απήυθυνε πρόσκληση για κυβέρνηση εθνικού σκοπού.

Καμμένος: Κυβέρνηση εθνικού σκοπού


Όπως είπε ο Π. Καμμένος, δεν πρόκειται να συνεργαστεί με τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ, κόμματα τα οποία χαρακτήρισε «δοσίλογους» ενώ δεν απέκλεισε τη συνεργασία με βουλευτές αυτών των δυο κομμάτων που πιθανόν να διαφωνούν με τις ηγεσίες τους, όπως υποστήριξε.

Για το ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι συμφωνούν μόνο στα οικονομικά, αλλά διαφωνούν σε εθνικά θέματα, όπως πχ αυτό της ονομασίας των Σκοπίων,, στα ελληνοτουρκικά και σε αυτό της λαθρομετανάστευσης.

Ανέφερε, επίσης, ότι οι Ανεξάρτητοι Ελληνες, ένα κίνημα που γεννήθηκε μέσα από το διαδίκτυο, που έδωσε ελπίδα στον ελληνικό λαό, που θέλει να πάρει πίσω την Ελλάδα η οποία είναι σκλαβωμένη στους τοκογλύφους, στους τραπεζίτες και τα όργανά τους, έγινε κύμα, ένα μεγάλο τσουνάμι.
Τόνισε ότι η μεταπολίτευση άλλαξε και τα κόμματα του παρελθόντος αποτελούν πλέον μια μειοψηφία που στηρίχθηκε σε προεκλογικό χρήμα.
Όπως είπε οι κυβερνήσεις ειδικού σκοπού για την παράδοση της κυριαρχίας της χώρας τελείωσαν, πλέον χρειάζεται κυβέρνηση εθνικού σκοπού και εμείς έχουμε καταθέσει τις προτάσεις μας.

Ανέφερε ότι θα ακολουθήσει την επιταγή του Συντάγματος, ενώ ισχυρίστηκε ότι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ υπηρετούν συγκεκριμένα συμφέροντα και πως οι κ.κ. Βενιζέλος και Σαμαράς αποτελούν παρελθόν. Πρέπει να εγκαταλείψουν την πολιτική,τόνισε ο Π. Καμμένος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου