" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Αναμένονται αποχωρίσεις από ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ...


 «Υπάρχουν πολλοί βουλευτές και στο ΠΑΣΟΚ και στη ΝΔ που εκλέγονται και έχουν διαφορετικές θέσεις  από τις ηγεσίες τους για τα κρίσιμα θέματα που έχουν να κάνουν με την αντιμετώπιση του χρέους και της απαλλαγής από τα δεσμά του Μνημονίου. Με αυτούς θα συζητήσουμε αύριο».

Αυτά επεσήμανε στίς χθεσινές του δηλώσεις ο επικεφαλής των "Ανεξάρτητων Ελλήνων"  Πάνος Καμμένος, θέλοντας έτσι να δώσει μια "πρώτη γεύση" από το τι θα επακολουθήσει στα δυο, έως πρότινος,  "μεγάλα" κόμματα !  Και φυσικά έστειλε μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση, όσο αφορά την υποδοχή τους στο κόμμα των "Ανεξάρτητων Ελλήνων" ... Αποδεσμευμένοι πλέον οι εκλεγμένοι βουλευτές ( αφού στην ουσία την εκλογή τους ήθελαν να διασφαλίσουν αν μη τι άλλο), αφού οι ιδέες και θέσεις τους ήταν αντίθετες με αυτές των ηγεσιών τους, μπορούν πια να εκφραστούν ελεύθερα και το μόνο που μένει είναι η "θριαμβική" τους αποχώριση!
Οψόμεθα... 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου