" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2022

Σημάδι ἡθικῆς παρακμῆς;

 

Ο διορισμός του Σαμ Μπρίντον σε έναν κορυφαίο  πυρηνικό ρόλο στις ΗΠΑ,θέτει εύλογα ερωτήματα, δεδομένης της ομολογούμενης περίεργης σεξουαλικής του τάσης

Ένας πολύχρωμος νέος πρόσληψης της κυβέρνησης Μπάιντεν, ο «queer ακτιβιστής» Σαμ Μπρίντον, κάνει πάταγο στα social media για την παράξενη εμφάνισή του και τον ανοιχτά αποκλίνοντα τρόπο ζωής του.

Η Brinton, η οποία είναι περήφανη drag queen και «χειριστής κουταβιών» -με άλλα λόγια, κάποιος που οδηγεί ομοφυλόφιλους άνδρες ντυμένους με φετίχ καθώς προσποιούνται τους σκύλους, πριν κάνουν σεξ μαζί τους - διορίστηκε σε υψηλόβαθμη θέση. στο Γραφείο Πυρηνικής Ενέργειας του Τμήματος Ενέργειας. 

Στα χαρτιά, ένας υποψήφιος με διπλούς μεταπτυχιακούς τίτλους στην πυρηνική και μηχανολογία από το MIT θα φαινόταν τέλεια. Ο Μπρίντον έχει επίσης εμπειρία στους διαδρόμους της εξουσίας, αφού παλαιότερα υπήρξε σύμβουλος στον Λευκό Οίκο επί προεδρίας Ομπάμα για θέματα LGBTQ+ και έχει συνεργαστεί με το Κογκρέσο για την πυρηνική πολιτική. Το βιογραφικό του καθιστά σαφές ότι έχει ένα σταθερό επαγγελματικό υπόβαθρο.

Όμως ο δημόσιος τρόπος ζωής του Μπρίντον δεν ταιριάζει στις απαιτήσεις μιας υψηλόβαθμης δημόσιας κυβερνητικής θέσης. 

Η κατοχή μιας σημαντικής θέσης στο DOE θα απαιτούσε φαινομενικά να αλληλεπιδρά με τους ξένους ομολόγους του στην Κίνα, τη Ρωσία και το Ιράν – ή οποιαδήποτε άλλη χώρα με μια φαινομενική κανονικότητα. Στην περίπτωση του Ιράν, μιας φονταμενταλιστικής μουσουλμανικής χώρας με πυρηνικές φιλοδοξίες, η παρουσία μιας ανοιχτά παρεκκλίνουσας drag queen αναμφίβολα θα τέντωνε τις συζητήσεις, δεδομένου ότι θα αντιμετώπιζε δίωξη για τις σεξουαλικές του τάσεις εκεί. 

Η πρόσληψη του Μπρίντον είναι ένα παράδειγμα των «αφυπνισμένων» αριστερών πρωτοβουλιών της κυβέρνησης Μπάιντεν για «Διαφορετικότητα, Ισότητα και Ένταξη (DEI)», η οποία περιελάμβανε επίσης τον διορισμό της Δρ. Ρέιτσελ Λεβίν, μιας τρανς υπαλλήλου υγείας στο Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών. Ο Levine ορκίστηκε ως ο πρώτος ναύαρχος τεσσάρων αστέρων της χώρας. ( Πελασγική : εἴχαμε ἀναφερθεῖ ἐπ῾αὐτοῦ : " Τό νέο μπολσεβικικο-Στάζι καθεστώς στίς ΗΠΑ,ἐν δρᾶσει"

Δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι η κυβέρνηση Μπάιντεν επιτρέπει σε άτομα που πάσχουν από υστερία αφύπνισης και χαλαρά ήθη να ανέλθουν σε υψηλόβαθμες κυβερνητικές θέσεις,καθώς ακόμη και η Καμάλα Χάρις έχει ασπαστεί και συμμετάσχει σε παρόμιες  τελετουργίες αντωνυμιών.

ἐδῶ
Όπως αναφέρει ο Colin Wright για την Wall Street Journal , «Η συμμετοχή σε τελετουργίες αντωνυμίας σε κάνει συνένοχο στο παλινδρομικό σύστημα πεποιθήσεων της ιδεολογίας του φύλου, νομιμοποιώντας το. Μακριά από μια αθώα πράξη, χρησιμεύει ως σιωπηρή υποστήριξη της ιδεολογίας του φύλου και όλων των ριζοσπαστικών αρχών της».

Για όσους δεν γνωρίζουν, το τελετουργικό της αντωνυμίας είναι μέρος της προοδευτικής ρουτίνας ταυτοποίησης του εαυτού του με τις λεγόμενες «προτιμώμενες αντωνυμίες» όπως «they/them» και «xe/xer» παρουσιάζοντας τον εαυτό του – παράλληλα με άλλα περίεργα τελετουργικά και φράσεις όπως "προειδοποίηση ενεργοποίησης" και "ελέγξτε το προνόμιό σας" που προέκυψε για πρώτη φορά από το Tumblr και τα φιλελεύθερα αμερικανικά πανεπιστήμια .

Ο νεότερος αναπληρωτής πυρηνικών αποβλήτων της κυβέρνησης Μπάιντεν δεν ντρέπεται για την απόκλισή του. Ένα άρθρο του Metro Weekly (Puppy love)παρουσιάζει τον τρόπο ζωής του Brinton ως χειριστή στην «κοινότητα των κουταβιών». Στο κομμάτι, ο Μπρίντον εμβαθύνει σε αρκετά εκπληκτικά σαφείς λεπτομέρειες σχετικά με διάφορες τεχνικές που εμπλέκονται στη συστροφή του, καθώς και με τις σεξουαλικές τάσεις άλλων queer υποκειμένων. Κάντε κλικ στον σύνδεσμο εάν είστε τόσο διατεθειμένοι, αλλά να είστε προειδοποιημένοι - δεν είναι για εποικοδομητική ανάγνωση.

Ο Μπρίντον έχει δώσει επίσης διαλέξεις σχετικά με τους «βιτσιόζικους τρόπους ζωής» σε πανεπιστημιουπόλεις, συμπεριλαμβανομένου ενός μαθήματος για το Πανεπιστήμιο του Wisconsin-Stout Gender and Sexuality Alliance σχετικά με τη «Φυσική του Κινκ». (Διαβᾶστε γιά τό Κινκ =βίτσιο)

Σε μια ανάρτηση στο Instagram , η συνεδρία λέγεται ότι περιλάμβανε «ζωντανές επιδείξεις σχετικά με τις δυνάμεις έντασης της δουλείας, τη θερμοδυναμική του παιχνιδιού με κερί, τη φυσική της πρόσκρουσης και τα κυκλώματα του ηλεκτροπαιχνιδιού!».

Ο Μπρίντον οδήγησε επίσης μια διάλεξη «Kink 101» στο Πανεπιστήμιο της Νεμπράσκα στην Ομάχα, με μια ανάρτηση στο Instagram που δείχνει τον Μπρίντον με φόρεμα και γόβες, να στέκεται πάνω από τρεις γονατιστούς άντρες με δερμάτινα ρούχα.

Η συνεχής προσπάθεια της αριστεράς του κατεστημένου να προωθήσει την «ανεκτικότητα» έχει γίνει κάτι περισσότερο από μια διολίσθηση προς την ηθική παρακμή – η «αφυπνισμένη» αριστερή ταχύτητα τρέχει ολοταχώς, επιταχύνοντας την καταστροφή των συντηρητικών αμερικανικών αξιών και παραδόσεων μέσω ενός εναγκαλισμού με τον εκφυλισμό.

Η πρόσληψη του Brinton είναι εμβληματική της κοινωνικής παρακμής της χώρας.

Από : rt.com

Τό ἔχω ἀναρωτηθεῖ ἐπανειλημμένως ἄν ἔχουμε,ὡς δυτικές κοινωνίες,πιάσει πάτο ! Πιστεύω ὅτι τό ἑπόμενο στάδιο θά εἶναι ὁ ἀφανισμός,κυριολεκτικῶς,αὐτῶν τῶν κοινωνιῶν.Καί θά πᾶμε πάλι ἀπό τήν ἀρχή...

Στήν περίπτωση αὐτή θά εἶναι πολλοί ἐκεῖνοι πού θά λένε πώς μᾶς ἀξιζει κάτι τέτοιο,ἀφοῦ ἔτσι ὅπως ἔχουμε καταντήσει μόνον γιά πολιτισμό δέν μποροῦμε νά κάνουμε λόγο. Ἐγώ θά πῶ ΟΧΙ ! Δέν τό ἀξίζουμε διότι δέν τό ἐπιδιώξαμε ἐμεῖς αὐτό.Βεβαίως ξέρω πώς εἶναι εὔκολο πρᾶγμα ἡ μετατόπισις εὐθυνῶν,ἀλλά ἐν προκειμένω δέν ἔχει νά κάνει μέ τήν πλειοψηφία. Ἔχει νά κάνῃ μέ τήν νοσηρή ἀντίληψιν τῆς ἐλίτ πού,δυστυχῶς γιά τούς πολλούς,ἀκόμη μπορεῖ νά ἐλέγχῃ τίς μᾶζες. 

Τί πρέπει νά γίνῃ ὡς ἀντίδρασι; Ἔ,κυττᾶξτε τούς φορτηγατζῆδες στόν Καναδᾶ,λόγου χάριν. Ὅλο καί κάτι θά ...ξυπνήσῃ μέσα σας...


Ἡ Πελασγική

5 σχόλια:

  1. Ζητω οι ΗΠΑ, ο δυτικος τροπος ζωης, τα ανθρωπινα δικαιωματα και το ΝΑΤΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα.
    Παρακαλώ προσέξτε την πρώτη φωτογραφία με το υποκείμενο που υποδύεται τον σκύλο.Σας θυμίζει κάτι η δερμάτινη μάσκα του....
    Ναι είναι η ίδια μάσκα που σας υποχρέωσε να φοράτε ο ακατονόμαστος...... ;)

    Απλός ανώνυμος σχολιαστής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναί,ἀκριβῶς ἡ ἴδια !

      Προφανῶς τόν δρόμο πρός τήν ἐλευθερία δέν τόν βλέπουμε ὅλοι. Καί συνάμα δυστυχῶς ....


      Καλησπέρα ἀγαπητέ μου !

      Διαγραφή
  3. Σοδομα και Γομορα...και στο βαθος λουλης,κοντη,και τα 300 κοπροσκυλα...λες και μας εχουν ριξει ενα διχτυ απο πανω μας,και δεν μπορουμε να κουνηθουμε...καλησπερα πελασγικη μου....Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή