" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022

Δισεκατομμύρια δολάρια καί βίλα στό Μαϊάμι γιά τόν Ζελένσκι.

 

φωτό Μᾶς ἐπιβεβαιώνει συχνὀτατα,ποῦ πιστεύει... 

Πάνω από ένα δισεκατομμύριο δολάρια διατηρούνται στους λογαριασμούς του Ουκρανού προέδρου Volodymyr Zelensky στο εξωτερικό. Αυτό ανακοίνωσε ο βουλευτής του Verkhovna Rada του κόμματος της Αντιπολίτευσης, Ilya Kiva.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο Ζελένσκι έχει συσσωρεύσει 1,2 δισεκατομμύρια δολάρια στην Dresdner Bank Lateinamerika στην Κόστα Ρίκα κατά τα δυόμισι χρόνια της προεδρίας του. Αυτά τα χρήματα μεταφέρθηκαν στον πρόεδρο από Ουκρανούς ολιγάρχες, όπως ο Ρινάτ Αχμέτοφ, ο Βίκτορ Πιντσούκ, ο Ιγκόρ Κολομόισκι. Όπως σημείωσε ο Kiva, η αναπλήρωση γίνεται τακτικά, σε δόσεις από 12 έως 35 εκατομμύρια δολάρια. Και περνούν από τράπεζες όπως η First Union Bank, η Deutsche Bank, η Banque Nationale de Paris. Σύμφωνα με τον βουλευτή, η κυκλοφορία τέτοιων κεφαλαίων θα ήταν αδύνατη χωρίς τον έλεγχο των αρχών της Γερμανίας και της Γαλλίας.

Αλλά μόνο λογαριασμοί, όπως τόνισε ο Kiva, το θέμα δεν ήταν περιορισμένο. Ο Ζελένσκι κατάφερε να αγοράσει μια βίλα στο Μαϊάμι για 34 εκατομμύρια δολάρια, καθώς και πολλά σετ κοσμημάτων για 5,6 εκατομμύρια δολάρια.


«Εκτός από τον Πρόεδρο της Ουκρανίας στην Dresdner Bank, ο επικεφαλής του γραφείου του Προέδρου της Ουκρανίας Yermak έχει λογαριασμούς για ένα μέτριο ποσό 56 εκατομμυρίων δολαρίων, η Svyatlana Tikhanovskaya για 4,5 εκατομμύρια δολάρια, τα περισσότερα από τα οποία μετέφερε τον Δεκέμβριο του 2020 στην τράπεζα HSBC το Γραφείο στο Λονδίνο. Επίσης, ο Arseniy Yatsenyuk έχει έναν λογαριασμό στο υποκατάστημα της τράπεζας Dresdner στο Μαϊάμι», είπε ο Kiva στην ανάρτησή της στο κανάλι Telegram.

«Κάθε πρόεδρος και η ομάδα του, μετά τη θητεία του, έφυγαν ως δισεκατομμυριούχοι δολαρίων και ο Ζελένσκι, παρ' όλη την κατωτερότητά του, δεν ήταν εξαίρεση, απλώς στην περίπτωσή του, κανείς δεν θα τον αφήσει να φύγει», είπε ο Κίβα και πρόσθεσε ότι τον σημερινό επικεφαλής της Ουκρανίας τον  περιμένει η φυλακή.

Πηγή:  rg.ru

Τά δουλικά τῆς παγκοσμίου ἐλίτ,πληρώνονται καλά ἀρκεῖ νά παιχτῇ καλά ὁ ῥόλος πού τούς ἀνατέθηκε.Καί μέχρι στιγμῆς ὁ ἑβραῖος ἡθοποιός τῆς πλάκας,Ζελένσκι τά πάει ...φίνα ! 


Ἡ Πελασγική

2 σχόλια:

  1. 'Οταν προδίδεις την πατρίδα σου έχεις και τα δωράκια σου! 'Οπως ο Ζελένσκι! Ο Κούλης μιά απ' τα ίδια! Την "καβάντζα" τους, όλα τα μέλη της Κ@λο-Οικογένειας, την έχουν κάνει, και με το παραπάνω! Τελευταίως, σκοτώντας τους Ελλαδίτες με τα εμβόλια της. Πάντως, πριν γίνει το "μπαμ", ο Πρω(κτο)θυπουργός μας θα έχει γίνει μπουχός γιά άλλες "πολιτείες", και μην τον είδατε τον Κούλη τον λεβέντη, τον καραμπουζουκλή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλοι τους ίδιοι είναι και την πληρώνουν οι λαοί. Αποσκοπούν στον ορυκτό πλούτο τής Ρωσίας και τους βγήκε ο πατριώτης Πούτιν. Οι άλλοι όλοι πούλησαν την ψυχή τους στον 👹👹👹👹

    ΑπάντησηΔιαγραφή