" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2020

Τά «αἰώνια ἑρπετά» χτυπιοῦνται γιά τήν κυριαρχία...


«Είναι τόσο φρικτό το ότι το Twitter και το Facebook απέκρυψαν το άρθρο με τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αποτελούν το “όπλο η κάννη του οποίου καπνίζει” για τον κοιμήση Τζο Μπάιντεν και τον γιο του Χάντερ στη New York Post», στηλίτευσε ο Τραμπ μέσω Twitter, προσθέτοντας πως δεν υπάρχει «τίποτα χειρότερο από έναν διεφθαρμένο πολιτικό» (ἐδῶ)

  Σεπτέμβριος 2019

  Το όνομα του Χάντερ Μπάιντεν εμφανίζεται να σχετίζεται με την εταιρεία φυσικού αερίου το 2014, όταν η Ουκρανία βράζει κυριολεκτικά μετά την ανατροπή του Βίκτορ Γιανουκόβιτς από την αντιπολίτευση και το κίνημα του Maidan, το κίνημα των πλατειών. Την Burisma Holdings, που έχει έδρα στη Λεμεσό, είχε ιδρύσει το 2002 ο Μίκολα Σλοτσέβσκι, ο οποίος είχε διατελέσει υπουργός της τελευταίας κυβέρνησης του Βίκτορ Γιανουκόβιτς, που ανατράπηκε από το Euromaidan.

 Στο ΔΣ της εταιρείας του, όσο αυτός ήταν… φευγάτος, βρέθηκαν, χωρίς να υπάρχει κάποια εξήγηση γι’ αυτό, ο Χάντερ Μπάιντεν, ο πρώην πρόεδρος της Πολωνίας Αλεξάντερ Κβασνιέβσκι, ο πρώην επενδυτικός τραπεζίτης Αλαν Απτερ και ο πρώην αξιωματούχος της CIA υπό τον Τζορτζ Μπους, ειδικευμένος στην καταπολέμηση της τρομοκρατίας, Τζότζεφ Κόφερ Μπλακ.

Ο Joe Biden με τον Πρέσβη των ΗΠΑ στην Ουκρανία Geoffrey Pyatt, τον Υπουργό Εξωτερικών John Kerry, τη Βικτώρια Νουλάντ του υπουργείου Εξωτερικών και τον πρώην Πρόεδρο της Ουκρανίας Πέτρο Ποροσένκο, Φεβρουάριος 2015.(ἐδῶ)

Το γεγονός ότι ο ίδιος ο Τζο Μπάιντεν είχε επισκεφθεί το 2015 την Ουκρανία και είχε ζητήσει να αυξηθούν οι προσπάθειες καταπολέμησης της διαφθοράς είχε επίσης προκαλέσει κακεντρεχή σχόλια στις ΗΠΑ, ενώ αρνητικά είχε σχολιαστεί και το ότι το 2016 οι βρετανικές Αρχές ξεπάγωσαν τα περιουσιακά στοιχεία του Σλοτσέβσκι (με την αιτιολογία όμως της έλλειψης στοιχείων που δεν έδινε η Εισαγγελία Διαφθοράς).-Ο άσωτος υιός Μπάϊντεν : Σέξ,ναρκωτικά και μπίζνες στην Ουκρανία -

... οι ουκρανικές κρατικές μυστικές υπηρεσίες παρενέβησαν στις εκλογές των ΗΠΑ το 2016 με πλήρη στήριξη στη Χίλαρι Κλίντον και της συνωμοσίας του θέματος Ρωσίαγκέϊτ, εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ, μαζί με τις τότε Βρετανικές αυθεντίες
Για να επισημάνω το σημείο: MI6s Christopher Steele, Sir Richard Dearlove, η εταιρεία κατασκοπείας Hakluyt, τα τσιράκια του GCHQ, τα τσιράκια της εθνικής κληρονομιάς για την Δημοκρατία και το Υπουργείο Εξωτερικών της «Torie» Victoria Nuland, οι ΜΚΟ του George Soros και τα βρετανικά και αμερικανικά εργαλεία πληροφοριώνΌλοι τους προσκύνησαν τους ασταθείς εγκεφάλους του Τζον Μπρέναν και του Μπαράκ Ομπάμα κατά του Πούτιν και του Τραμπ - ήταν όλοι ενωμένοι στην επιχείρηση αλλαγής του καθεστώτος του 2014 στην Ουκρανία που συνέταξε το Λονδίνο και η Ουάσινγκτον. Αυτή η επιχείρηση αλλαγής καθεστώτος ήταν μια βασική στιγμή στην πορεία τους για να επιχειρήσουν την ανατροπή του Βλαντιμίρ Πούτιν...

Βικτώρια Νούλαντ καί αὐτή ἑβραία ...Παρέα μέ τόν Πάϊατ ταΐζουν τούς προστάτες τῆς «αὐθορμήτου» οὐκρανικῆς ἐπαναστάσεως...
καί βεβαίως καί τούς ἐπίσης «αὐθορμήτους» οὐκρανούς ἐπαναστάτες πού δέν ἤθελαν Ῥωσσία ἀλλά Ε.Ε. Καί ΝΑΤΟ ...
Καί ὁ ἕνας καί ὁ ἄλλος μέσα σ᾿ὅλα,πάντα ! 
Ὁ ἕνας μᾶς ἄφησε χρόνους,ὁ ἄλλος ἀκόμη στόν σβέρκο μας εἶναι,κυριολεκτικῶς ! 

H Νουλάντ και ο αείμνηστος γερουσιαστής Τζον Μακέιν έδωσαν μπισκότα στα στρατεύματα των εθνικοσοσιαλιστών-νεοναζιστών της ταξιαρχίας των Αζώφ, τα στρατεύματα σοκ για το πραξικόπημα εναντίον του τότε Προέδρου Γιανουκόβιτς, ο οποίος θεωρήθηκε επιεικής πρός τον Πούτιν. Ο Τζο Μπάιντεν επιβλέπει ολόκληρο το φιάσκο..ο William Jarrett Smith, ο στρατιώτης του αμερικανικού στρατού που συνελήφθη για σχεδίαση βομβιστικών επιθέσεων σε αμερικανικά μέσα μαζικής ενημέρωσης και πολιτικούς του Δημοκρατικού Κόμματος επικοινωνούσε με την ίδια Αζοφική Ταξιαρχία που υποστηρίχθηκε από την κυβέρνηση των ΗΠΑ ως αποτέλεσμα επιχειρήσεων που επιβλέπονταν από τον Μπάιντεν. 
Όπως ο Οσάμα Μπιν Λάντεν και οι Αφγανοί / Σαουδάραβες τρομοκράτες που γεννήθηκαν από τους Βρετανούς και τον Zbigniew Brzezinski για τον γεωπολιτικό τους πόλεμο με τη Ρωσία, το πλήγμα από ανήθικες και ανίκανες επιχειρήσεις έχει τον τρόπο να επιστρέψει με τη μορφή μαζικών δολοφονιών στις Ηνωμένες Πολιτείες...(ἀπό ἐδῶ)

Ὅταν τό ΝΑΤΟ ἔβλεπε καλούς τοῦ νεοναζί... 

Θυμᾶστε ποιός ἄλλος χρηματοδοτοῦσε τούς νεοναζιστές τῆς ταξιαρχίας Αζόφ; Ναί,ὁ σιωνιστής Κολομόϊσκι

Δημιούργησε ἤ χρηματοδότησε τίς μονάδες εἰδικῆς περιπολίας "Dnipro-1","Dnipro-2", Azov,Aidar καί "Donbas"...ὅλα τους μονάδες εἰδικῶν ἀποστολῶν ! (ἐδῶ)

Τό 2014,τότε πού ξεκίνησαν ( ξέρετε ποιοί...) τόν ἐμφύλιο στήν Οὐκρανία,ἡ ἑταιρεία Μπουρίσμα στήν ὁποία,γιά τά «μεγάλα χαρίσματά του»,εἶχε μπῇ στό Δ.Σ. ὁ υἱός Μπάϊντεν,ὁ Χάντερ ( κυνηγός σημαίνει...) ἔκανε συμφωνία μέ τήν ἐθνική ἑταιρεία πετρελαίου καί φυσικοῦ ἀερίου τοῦ Καζακστάν,τήν KazMunayGas. Τό Καζακστάν πού τό ἑτοιμάζουν γιά ...μεγάλα πράγματα ! Θυμηθεῖτε τί σᾶς λέω :ἡ  ἀνα-δημιουργία τῆς Χαζαρίας θά εἶναι πραγματική ...ἀποκάλυψις ! 

-ΞΕΣΠΑΣΕ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΙ' ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΨΕΙΣ ΝΑ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΙΖΕΙΣ, ΕΣΥ ΚΙ' ΑΛΛΑ 5 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΩΝ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΩΝ ! 
ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΕΙΣΒΟΛΗ !
ΤΟ ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ, ΤΟ ΣΚΑΪΛΑΝΤ, ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΣΤΗΝ ΠΕΝΣΙΛΒΑΝΙΑ
ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΓΗΪΝΟΙ ΦΑΡΟΙ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΙΚΙΣΗ, ΜΑ ΚΙ' ΟΠΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΜΑΧΗ , ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΓΗ ΚΑΙ ΟΥΡΑΝΟ
ΜΕ ΕΝΑ ΝΟΜΟ : ΑΓΩΝΙΣΟΥ Ή ΠΕΘΑΝΕ
ΚΙ' ΕΝΑΝ ΚΑΝΟΝΑ : ΑΝΤΙΣΤΑΣΟΥ Ή ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ !

- ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΠΟΙΟΝ; 

-    ΌΧΙ ΠΟΙΟΝ  ...«ΤΙ»

( Διαβᾶστε Ε Δ Ω )


Οι κύριες δραστηριότητες της Burisma είναι στην Ουκρανία, συμπληρωμένες με δραστηριότητες στη Γερμανία, το Μεξικό, την Ιταλία και το Καζακστάν. Διαθέτει 35 άδειες παραγωγής φυσικού αερίου στην Ουκρανία στις λεκάνες Δνείπερου-Ντόνετς , Καρπαθίων και Αζοφικών - Κουβάν .  Οι δραστηριότητες εξερεύνησης και παραγωγής πραγματοποιούνται σε οκτώ τοποθεσίες σε πέντε περιοχές. ..Η  Burisma σχεδιάζει να κατασκευάσει εργοστάσιο υγροποιημένου πετρελαίου (LPG) στο Χάρκοβο με χωρητικότητα 50.000 τόνων ετησίως.

....Η Burisma Holdings ανήκει στην Brociti Investments Limited, μια εταιρεία με έδρα την Κύπρο που ανήκει στον πρώην πολιτικό και επιχειρηματία της Ουκρανίας Mykola Zlochevsky. Ο Ζλότσεφσκι ήταν υπουργός φυσικών πόρων υπό τον Βίκτορ Γιανουκόβιτς , πρόεδρο της Ουκρανίας.  Η Brociti Investments εξαγόρασε την Burisma Holdings το 2011. Πριν από την εξαγορά αυτή, ο Mykola Zlochevsky και ο Mykola Lisin κατείχαν το καθένα το 50% των συμμετοχών της Burisma HoldingsΟ Λισίν, Ουκρανός πολιτικός, πέθανε σε τροχαίο ατύχημα το 2011.

Από τις 14 Οκτωβρίου 2019, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, κατά σειρά αρχαιότητας, είναι οι Alan Apter, Aleksander Kwaśniewski , Joseph Cofer Black , Karina Zlochevska, Christina Sofocleous, Riginos Charalampous και Marina Pericleous...(ἐδῶ)

Ὁ ἱδρυτής Ζλοσέφσκι,μία ἀπό τά ἴδια ὅπως ὅλοι οἱ «αὐτοδημιούργητοι» δισεκατομμυριούχοι τῶν πρώην σοβιετικῶν «δημοκρατιῶν»,μπῆκε στήν διαδικασία τῆς ἔρευνας γιά διαφθορά καί παράνομο πλουτισμό ἀπό τό 2014.Μετά ἀπό 4 χρόνια βγῆκε καθαρός ὄχι ὅμως γιά πολύ : 

Στις 15 Ιουνίου 2018, αφού το Επαρχιακό Δικαστήριο Solomyansky στο Κίεβο ακύρωσε την απόφαση της Ειδικής Εισαγγελίας κατά της Διαφθοράς (SAP) να κλείσει μια ποινική διαδικασία εναντίον του το 2017, ο Ζλότσεφσκι κατηγορήθηκε ότι έκδωσε  παράνομα, ενώ ήταν Υπουργός Οικολογίας. το 2010-2012, άδειες πετρελαίου και φυσικού αερίου στις εταιρείες που του ανήκαν

Σύμφωνα με τις αρχές της Ουκρανίας, ο Ζλότσεφσκι είναι ύποπτος για «κλοπή κρατικών κεφαλαίων σε ιδιαίτερα μεγάλη κλίμακα». Οι αρχές δήλωσαν ότι η ποινική έρευνα για υπόνοιες υπεξαίρεσης βρίσκεται σε αναμονή, επειδή ο Zlochevsky δεν μπορεί προς το παρόν να προσδιοριστεί. Από το 2019, ο Zlochevsky αναφέρεται ότι ζει στο Μονακό . Σύμφωνα με έρευνα του Al Jazeera αγόρασε την κυπριακή υπηκοότητα κάπου μεταξύ του 2017 και του 2019...(ἐδῶ)

Ἄφαντος,λένε ὁ Ζλοσέφσκι,μέ κατοικία ὅμως στό Μονακό καί κυπριακή ὑπηκοότητα,ὅπως τοῦ Κολομόϊσκι,τοῦ ἱδρυτοῦ τοῦ εὐρωπαϊκοῦ ἑβραϊκοῦ κοινοβουλίου ! 
Ἀλήθεια,τί γίνεται ἐκεῖ στήν Κύπρο; Τί περίεργα παιχνίδια παίζονται μ᾿ὅλους αὐτούς τούς πρώην σοβιετικούς ...ὀλιγάρχες; ! Καί μετά ψάχνονται οἱ Κύπριοι γιά τά κατασκοπευτικά βάν τῶν ἰσραηλιτῶν ...


Κάπως ἔτσι καί στήν Οὐκρανία,ὅπου θά βροῦμε πίσω ἀπό τήν ὑπόθεσιν Ζλοσέφσκι πάλι «περιουσίους» : 


Αν και σχεδόν όλοι υποστηρίζουν πως ο κ. Zlochevsky κατέχει το Burisma, και οι δύο λεπτομερείς έρευνες που έχουν γίνει για το θέμα δείχνουν ότι ο Zlochevsky πούλησε την πλειοψηφία της εταιρείας το 2011 σε έναν ουκρανό δισεκατομμυριούχο,τον Ihor Kolomoysky . Ενώ ο Zlochevsky ήταν σύμμαχος με τον δημοκρατικά εκλεγμένο Πρόεδρο της Ουκρανίας , Βίκτορ Γιανουκόβιτς, ο οποίος εξελέγη το 2010, ο Γιανουκόβιτς εκδιώχθηκε με πραξικόπημα του Ομπάμα-Διοίκησης των ΗΠΑ τον Φεβρουάριο του 2014 και αντικαταστάθηκε από φασίστες ηγέτες , οι οποίοι περιλάμβαναν τον Κολομούσκι . Ως εκ τούτου, ο Zlochevsky ήταν το άτομο που η κυβέρνηση των ΗΠΑ ήθελε να διερευνηθεί για φερόμενα εγκλήματα από το Burisma, και ο Kolomoysky δεν αναφέρεται καν ως εμπλεκόμενος, πολύ λιγότερο ως ιδιοκτήτης της εταιρείας .
Αλλά το πραγματικό αφεντικό του Hunter Biden στο Burisma ήταν ο Kolomoysky, όχι ο Zlochevsky, ο οποίος, αντίθετα, ίσως λειτούργησε ως ο πληρωμένος αντιπερισπασμός  του Kolomoysky (ὅλο τό θέμα ἐδῶ)

Εἶμαι περίεργη νά ᾿δῶ μέχρι ποῦ μπορεῖ νά  φτάσῃ τό πρᾶγμα,ὁ Τράμπ.Πάντως,ἄν εἶναι ὅπως ἡ ὑπόθεσις τῆς Χίλλαρι πού θά ἔμπαινε φυλακή,ἀλλά μιά χαρά συνεχίζῃ νά γυροφέρνῃ ἐλεύθερη ἡ τρελοκαμπέρω,τότε...

Τό ἐπίσης ὕποπτο στήν ὅλη ἡ ὑπόθεσι εἶναι τά βρωμερά παιχνίδια στήν Οὐκρανία. Παιχνίδια πού βεβαίως ἔχουν προεκτάσεις καί πέραν αὐτῆς τῆς δεινοπαθούσης χώρας.Κάτι σάν μάχη δεινοσαύρων στήν περιοχή τοῦ «νέου δρόμου τοῦ μεταξιοῦ»...Τά «αἰώνια ἑρπετά» χτυπιοῦνται γιά τήν κυριαρχία...


Ἡ Πελασγική

6 σχόλια:

  1. Θυμάστε αυτό το πρακτορι ;

    Ιδου τα έργα του.

    https://dailystormer.su/russian-meddling-navalny-is-on-the-campaign-trail-for-joe-biden/

    Ξεπουλημενη ψυχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἅπαντες στόν ῥόλο γιά τόν ὁποῖο ἔχουν ἐπιλεγῆ !

      Πῶς τό ἔγραψε ὁ dailystormer ;

      Τό κώνειο πού ἤπιε ὁ Σωκράτης,τόν σκότωσε ἀμέσως.Πῶς εἶναι δυνατόν ἔνα χημικό δηλητήριο (τό Νόβιτσοκ,τό ὁποῖο δέν σκότωσε τόν Ναβάλνι) νά εἶναι ὅ,τι χειρώτερο καί πλέον θανατηφόρο,ἔχει ἀνακαλύψῃ ὁ ἄνθρωπος,ὅταν ὑπῆρχε ἕνα τέτοιο δηλητήριο,ὅπως τό κώνειο,2500 χρόνια πρίν ;

      Ἄμα ἀπευθύνεσαι στήν ἀποκοιμισμένη μᾶζα,ὅλα εἶναι δυνατά !

      Καλησπέρα ἀγαπητέ Ῥόκκο !

      Διαγραφή
  2. Εκλεκτή κ.Πελασγική,μόνον συγχαρητήρια, για τίς απίστευτες διατριβές που μας παρουσιάζεται!!
    Προσπαθώ,μέσα στην δίνη του κορανοίου η κοροδοίου,να βρώ χρόνο ,για μία συνολική αποτύπωση της ιστορικής μου,ενδελεχούς και λεπτομερούς,γνωσιακής βάσης!,
    Σας εκτιμώ ιδιαίτερα,ο Θεός ,μαζί σας!
    Σας ευχαριστώ πολύ,
    Ν.Γ.Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. To πραγματικό επώνυμο της Βικτωριας Νούντελ ήτο Nundelmann. Το άλλαξε ο πατέρας από φοιτητής διότι φαινόνταν η προέλευση του λόγω του γίντις γερμανικού επωνύμου του.
    Ο σύζυγος της Ρόμπερτ Καγκάν γεννημένος στην Αθήνα το 1958, με πατέρα τον Ντόλντ Καγκάν ιστορικό ειδικευμένο στην ιστορία της Αρχαίας Ελλάδος. Υπερδραστήριος σιωνιστής.
    Επίσης το πραγματικό επώνυμο του Κέρρυ είναι το Kohn.Το άλλαξε ο παππούς του όταν αλλαξοπίστησε και έγινε καθολικός. Το Kerry επαρχία στην Ιρλανδία. Ο μικρός αδελφός του Κάμερον επανήλθε στον ιουδαϊσμό για να παντρευτεί μια Εβραία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιά ἀκόμη μία φορά θά ἐκφράσω τήν ἀπορία : Ὑπάρχει κάποιος σέ ὑψηλά ἀξιώμτα,ὅπου κι᾿εἶναι αὐτά,πού νά μήν εἶναι ἑβραῖος; ! ! !

      Καλησπέρα ἀγαπητέ μου κι᾿εὐχαριστοῦμε πολύ γιά τίς σημαντικές πληροφορίες!

      Διαγραφή