" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2019

Οἱ δράκοι εἶναι ἐδῶ,σάν ἕτοιμοι ἀπό ...καιρό ...! ! !


Ἀναρωτιέμαι γιά ποιόν λόγον πρέπει νά μᾶς κάνει ἐντύπωσιν,πού κάθε λίγο καί λιγάκι γινόμεθα παρατηρητές τῆς σιωνιστικῆς προπαγάνδας πού θέλει τήν ἑβραϊκή παρουσία στήν ἑλλαδική,ἀπό τά πανάρχαια χρόνια ! Μία παρουσία πού,ὁσονούπω,θά παρουσιαστῇ ὡς γηγενής καί αὐτόχθων μέ ἀποτέλεσμα νά ἐκλείψῃ καί αὐτή ἀκόμη ἡ ἐλληνική ἱστορική πραγματικότης...!!
Ἄλλως τε,τά ἔχουμε τόσες πολλές φορές γράψῃ πώς ὁ τελικός τους σκοπός εἶναι αὐτός καί μόνον αὐτός.Τελεῖα καί παῦλα !


Γιατί λοιπόν ἐντυπωσιασθήκατε πού ὁ προσφάτως ἀποδεχθής ἀπό τό ΚΙΣ καί τό παγκόσμιο σιωνιστικό κατεστημένο,Μαυρουδής Βορίδης βρέθηκε στήν Αἴγινα ( τήν σφηκοφωληά,ἔτσι;) γιά νά παραστῆ στά ἐγκαίνεια τῆς ἐκθέσεως :

με θέμα ΤΟ ΨΗΦΙΔΩΤΟ ΤΗΣ ΑΙΓΙΝΑΣ – που ανήκε σε αρχαία Συναγωγή του 4ου αιώνα μ.Χ.(ἐδῶ)

Αὐτό πού θά ἔπρεπε νά μᾶς κάνῃ ἐντύπωσιν εἶναι ποιοί ἦσαν ἐκεῖνοι πού ἔδωσαν τήν ἔγκρισιν ὥστε νά γίνῃ μία ὁλόκληρη ἔκθεσις πρός χάριν ἑνός ...ψηφιδωτοῦ ; ! ! !


Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Πειραιώς και Νήσων του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και υπό την αιγίδα του Δήμου Αίγινας. (ἐδῶ)

Εἴπαμε : Σφηκοφωληά !


Ἀλλά ἡ χειρώτερη σφηκοφωληά εἶναι τό ΥΠΠΟ καί ὅλες οἱ ἑλλαδικές ἀρχαιολογικές ὑπηρεσίες ! ! !
Πρό δεκαετίας,τό 2009,τό ἐπιμελητήριο Ἠρακλείου Κρήτης,εἶχε κάνει μία ἐκδήλωσιν γιά τήν παρουσίαση βιβλίου ἑνός ἀρχαιολόγου,τοῦ Κωστῆ Χρηστάκη, τό :«Κρητῶν Ἐπιχειρεῖν». Στήν ἐκδήλωσιν ἐκείνη,ὅπου κύριοι ὁμιλητές ἦσαν ἡ Μεταξία Τσιποπούλου, Δρ. Αρχαιολογίας, Διευθύντρια του Εθνικού Αρχείου Μνημείων του Υπουργείου Πολιτισμού καί ὁ Μίμης Ἀνδρουλάκης ( ναί.ναί αὐτή ἡ τεραστία προσωπικότης ! ) ἀκούστηκαν ἀπό τό στόμα τῆς ἀρχαιολόγου :

«Οι Μινωίτες δεν ήταν Έλληνες…»

Καί ἀπό τόν συγγραφέα τοῦ βιβλίου,Κωστῆ Χρηστάκη :


«Είτε αρέσει είτε δεν αρέσει σε κάποιους οι Μινωίτες ήταν σημιτικό φύλο»

Ὁρῖστε καί τί ἐγράφη τότε σχετικῶς :

«Κρητών Επιχειρείν» Κωστῆς Χρηστάκης
 Εκδοση του Επιμελητηρίου Ηρακλείου
(ἔκδοσις 2008)

Η παρουσίαση του συλλεκτικού έργου θα γίνει την Τετάρτη 17 Ιουνίου και ώρα 19.30 στην αίθουσα «ΚΑΣΤΕΛΛΑΚΗ» του Επιμελητηρίου Ηρακλείου (Κορωναίου 9).

Το βιβλίο θα παρουσιάσουν οι: κ. Μίμης Ανδρουλάκης , πολιτικός – συγγραφέας, Μεταξία Τσιποπούλου, Δρ. Αρχαιολογίας, Διευθύντρια του Εθνικού Αρχείου Μνημείων του Υπουργείου Πολιτισμού και ο  Θεοχάρης Δετοράκης, Ομότιμος Καθηγητής Βυζαντινής Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Ναυτεμπορική, Πέμπτη 11 Ιουνίου 2009 (ἐδῶ)

Οι Μινωίτες Κρήτες δεν ήταν Έλληνες, αλλά απόγονοι… εβραίων!!! 
Είπαν υπάλληλος-αρχαιολόγος του υπουργείου Πολιτισμού, η διευθύντρια του Εθνικού Αρχείου Μνημείων, Μεταξία Τσιποπούλου και ο αρχαιολόγος Κωστής Χρηστάκης!!!

Αντιδράσεις προκάλεσε στην Κρήτη η δημόσια τοποθέτηση ανώτερης υπαλλήλου - αρχαιολόγου του υπουργείου Πολιτισμού αλλά και ενός συναδέλφου της ιδιώτη, οι οποίοι αμφισβήτησαν ευθέως την ελληνικότητα των Μινωιτών εμφανίζοντάς τους ως... απογόνους των Σημιτών, Εβραίων.

Η θεωρία των δύο αρχαιολόγων - ομιλητών αναπτύχθηκε αναπάντεχα στη διάρκεια μεγάλης συγκέντρωσης του Επιμελητηρίου Ηρακλείου παρουσιάζοντας την έκδοση «Κρητών Επιχειρείν»

Μεταξία Τσιποπούλου :«Οι Μινωίτες δεν ήταν Έλληνες…».

Αμέσως αντέδρασε ο παριστάμενος πρώην βουλευτής Δημήτρης Σαρρής, ο οποίος έκανε λόγο για διαστρέβλωση της Ιστορίας. Η ίδια,επιτακτικά και με κατηγορηματικό τρόπο, επέμενε στις απόψεις της και μάλιστα για τους ισχυρισμούς της ζήτησε και τη συνηγορία του συνομιλητή της στο πάνελ, νεαρού αρχαιολόγου, επιμελητή της έκδοσης, κ. Κωστή Χρηστάκη. «Είτε αρέσει είτε δεν αρέσει σε κάποιους οι Μινωίτες ήταν σημιτικό φύλο», είπε με κατηγορηματικό τρόπο και ο δεύτερος ομιλητής. (ἐδῶ)


Καί ἡ ἀπάντησις τοῦ Συλλόγου Ἑλλήνων Ἀρχαιολόγων :

...ο Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων εκφράζει την ανησυχία του για την επίθεση που δέχτηκαν οι δύο αρχαιολόγοι από μερίδα του Τύπου και παράγοντες της Κρήτης, για τις επιστημονικές απόψεις τους σε σχέση με την προέλευση των μινωικών φύλων που κατοίκησαν την Κρήτη από την 7η χιλιετία π.Χ. Ανησυχούν «γιατί η επίθεση δεν ξεκίνησε από τους συνήθεις ακραίους κύκλους, αλλά από τοπικούς πολιτικούς παράγοντες. Η ελεύθερη διατύπωση επιστημονικών απόψεων αποτελεί βασικό πυλώνα προαγωγής κάθε επιστήμης, πόσο μάλλον της προϊστορικής αρχαιολογίας, που συνεχώς εξελίσσεται και εμπλουτίζεται από τα νέα δεδομένα των επιστημονικών ανακαλύψεων. Η προσπάθεια να λογοκριθούν επιστημονικές απόψεις ή να υπαχθούν σε πολιτικές ή άλλες σκοπιμότητες αποτελεί κατάφωρη παραβίαση της επιστημονικής ελευθερίας και με αυτή την έννοια αποτελεί ευθεία βολή κατά της δημοκρατίας και των συνταγματικά κατοχυρωμένων αρχών».
Ἀπό ἐδῶ : Διαμάχη γιά τήν καταγωγή τῶν Μινωϊτῶν


Ἔ,εἴπατε κάτι; .....

Καί σχετικῶς μέ τούς ...φοινικιστές :


φωτό
Μεταξία Τσιποπούλου :
...Διεξήγαγε μεταδιδακτορική έρευνα στο Πανεπιστήμιο του Βristol για δύο χρόνια, στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών της Ιταλίας στη Ρώμη, ως υπότροφος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ, και αργότερα στο Κρατικό Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, ως υπότροφος του Ιδρύματος Fulbright. 
Έχει μακρόχρονη σταδιοδρομία στην Αρχαιολογική Υπηρεσία, τα περισσότερα χρόνια στην Κρήτη. Από το 2007 έως το 2011 ήταν Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Εθνικού Αρχείου Μνημείων της Κεντρικής Υπηρεσίας του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού.
...σύζυγος του καθηγητή David W. Rupp (ἐδῶ)

Πῶς ; Εἴπατε κάτι γιά τά χαρακτηριστικά τοῦ κυρίου; Κακίες...(φωτό)
(φωτό)
Κωστῆς Χρηστάκης :
επικεφαλής του Ερευνητικού Κέντρου Κνωσού της Βρετανικής Σχολής Αθηνών και μέλος της Επιστημονικής Ομάδας του Branding Heritage (Branding Heritage,μία ἀκόμη ΜΚΟ :
«Ποια είναι η θέση του παρελθόντος στο παρόν και το μέλλον; Πώς οι δημιουργοί του σήμερα εμπνέονται από τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό; Με ποιο τρόπο η επιχειρηματικότητα και ο πολιτισμός μπορούν να συμπορευθούν; Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Branding Heritage φιλοδοξεί να απαντήσει στα ερωτήματα αυτά...,» ἐδῶ)

Καί ἐδῶ βίντεο ἀπό ὁμιλία του (4/12/2017),ὡς λέκτωρ ( ὦ ναί καί αὐτός !) τοῦ ἱδρύματος Μποδοσάκη. Ἀκοῦστε τόν τρόπο πού μιλᾶ...

Ἰνστιτούτα καί Ἱδρύματα ὅλα γιά τό ...καλό μας !

Βεβαίως ΚΑΙ ἡ Τσιποπούλου Λέκτωρ τοῦ ἱδρύματος Μποδοσάκη,ἐννοεῖται ...

Πόλεμος στο προϊστορικό Αιγαίο:ἐδῶ τό βίντεο (13/02/2019)


Μεταξία Τσιποπούλου,επίτιμη διευθύντρια του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, ειδική για την Εποχή του Χαλκού και την Πρώιμη Εποχή του Σιδήρου του Αιγαίου και ειδικότερα της Κρήτης
Τα τελευταία 15 χρόνια διευθύνει τις αρχαιολογικές έρευνες στο νεκροταφείο της πρώιμης και μέσης μινωικής περιόδου (συνεχής χρήση από το 2800 έως το 1700 π.Χ.) του Πετρά στη Σητεία.

«Οι μινωικές εγκαταστάσεις στη Θήρα, τη Μήλο, την Ρόδο, την Κέα, τη Σάμο, αλλά και τη Μίλητο και την Ιασό της Μικράς Ασίας, πιθανότατα είναι αποικίες που ιδρύθηκαν για εμπορικούς σκοπούς.»(ἐδῶ)

Γιά δεῖτε καί αὐτό τό βιβλίο,τοῦ Dr. τῆς Ἱστορίας Μάνου Περράκη :

Κρήτη, το νησί των προσαρμογών


...Μια πολύπλευρη απεικόνιση των κοινωνικών και οικονομικών εξελίξεων του 19ου αιώνα στην Κρήτη, στο ” νησί των προσαρμογών “, επιχειρείται μέσα από το βιβλίο του Δρ Ιστορίας Μάνου Περάκη
ο συγγραφέας μέσα από το βιβλίο του δείχνει ότι η Κρήτη αποτελούσε πάντα έναν ανοικτό κόσμο προς τα έξω και δεχόταν επιδράσεις.
Η κα Αλιγιζάκη επεσήμανε ότι μέχρι σήμερα « έχουμε μάθει την τοπική ιστορία να την μελετάμε και να την βλέπουμε στα στενά, τοπικά πλαίσια. Το βιβλίο αυτό μας κινητοποιεί να καταλάβουμε ότι δεν είναι τόσο εύκολα ερμηνεύσιμα τα πράγματα εάν δεν λάβουμε υπόψιν μας την γενικότερη κατάσταση που επικρατούσε εκείνη την εποχή στην ανατολική Μεσόγειο, στην διεθνή οικονομία και στο διεθνή χώρο»
Tο βιβλίο αποτελεί συνέκδοση του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών και Μελετών «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος», της Εταιρίας Κρητικών Ιστορικών Μελετών και των εκδόσεων Ασίνη.(ΕΔΩ)
(27 Φεβρουαρίου 2018)

Τό νησί τῶν ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΩΝ,λέμε καί ὁ νοῶν νοείτω...

Μετά ἔρχεται τό Ψηφιδωτό τῆς Αἴγινας,ἡ Θεσσαλονίκη ὡς «Ἰερουσαλήμ τῶν Βαλκανίων»,τά Ἰωάννινα ὡς « πρωτεύουσα τῶν Ῥωμανιώτικου ἑβραϊσμοῦ», ἡ Κέρκυρα μέ τήν πρώτη Στοά,ἡ Λάρισα,ὁ Βόλος,ἡ Μάνη,ἡ Λακεδαιμονία,ἡ Χαλκίδα :
Η Χαλκίδα, είναι η πρωτεύουσα της νήσου Εύβοιας, μιας από "ΤΑΣ ΝΗΣΟΥΣ ΤΑΣ ΜΑΚΡΑΝ" (Εύβοια, Κύπρος, Κρήτη) σύμφωνα με τον Προφήτη Ησαΐα και τις "ΔΟΚΙΜΩΤΑΤΕΣ" σύμφωνα με τον Φίλωνα τον Αλεξανδρινό. Η Ρωμανιώτικη Εβραϊκή Κοινότητα Χαλκίδας ίσως να μην είναι η αρχαιότερη της Ελλάδας, είναι όμως η μοναδική στην Ευρώπη που βιώνει στην ίδια πόλη, αδιάκοπα, επί 2.500 χρόνια. (ἐδῶ)
Τά Τρίκαλα,ἡ Ῥόδος ( η εγκατάσταση των Εβραίων στην Ρόδο τον 2ο αιώνα π.Χ. Η Ρόδος έχει διατηρήσει, από πολλούς αιώνες, αναλλοίωτα στοιχεία, , της εβραϊκής παρουσίας.(ἐδῶ),καί ἡ Ἀθήνα βεβαίως :οι ενδείξεις για την ύπαρξη σχέσεων μεταξύ Αθηνών και Παλαιστίνης χρονολογούνται από τον 6ο αιώνα π.Χ (ἐδῶ)

Ποιός μίλησε γιά ...δρακογενιές ; ...Καλή νύκτα Ἕλληνες ! 


Ἡ Πελασγική

9 σχόλια:

  1. Θυμαμαι σε μια εκπομπη στην τηλεοραση ,πανω απο δεκα χρονια ,εκεινον τον αληθεια ,ιωσαφατ ,να λεη .οτι οι εβραιοι ,ποτε δεν ασχοληθηκαν με δημοσια αξιωματα και υπηρεσιες στην Ελλαδα.Μποοοουυυυυχαχαχαχαχα !Ειναι μεγαλα λαμογια οι χαζαροι ,εχουν διεστραβλωσει τα παντα.Μεγαλο αγωνα κανουν και δια την διεστραβλωσιν της ελληνικης ιστοριας .Κλαιγονται ,διαμαρτυρονται ,τσυριζουν ,σκουζουν ,χαβρα ιουδαιων ,χαβρα χαζαρων .Ρε ! δεν πα να κοπανατε τον κωλο σας κατω ,ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΠΟΤΕ,ΠΡΟΧΕΙΡΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΕΧΕΤΕ ,με τα κλεμμενα χρηματα , απο τις ληστρικες επιδρομες στα κρατη που εχετε εξαπατησει και κατσικωσατε κυβερνητες .Ποτε δεν παρηγαγαν πολιτισμο ,γιατι μια ζωη οπαδοι του κρονου ηταν και κατσικογαμηδες .Ακομα και τωρα ,η παιδοφιλια ,αναγεται στις ταξεις τους εθνικο σπορ ,διασπαρτα παντου τα φιδο αιματα .Και ολη αυτη την φληναφλημολογια την κανουν ,γιατι οι ντοπιες μαιμουδες ,συνεχιζουν και ψηφιζουν τις μισθερνες ελλαδιτικες κυβερνησεις τους .Το ξερω πολυ καλα ,αυτο που θα γραψω ,εχουν μια περιοδο χαριτος , μετα απο εκει και περα .....εχουν χαμηλες δονησεις .....ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κρατῶ τό τελευταῖο « εχουν μια περιοδο χαριτος» καί θέλω νά ἐλπίζω πώς καί αὐτή ἀκόμη εἶναι στήν λήξιν της ...

      Σ᾿εὐχαριστῶ ἀγαπητέ !

      Διαγραφή
  2. Αφήνω αυτό εδώ...
    http://www.eamb.gr/new_text/krites.htm?fbclid=IwAR2fA0ckZgvPvAfBySwpWfBpzUYQxyNTLwcZ6cM8UMRSTCMQCiLupqPryjI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα ἀγαπητέ Ἕλληνα !

      Στό θέμα πού μᾶς παραπέμπεις ( τό πολύ καλό,ὅπως πάντα λόγῳ τοῦ ἀξίου συντάκτου του,καί λογικότατα ἀναπτυγμένο) ἐπισημαίνω,ἤδη ἀπό τήν ἀρχή του,τό ἐξῆς :

      «Κάποιοι είναι προφανές ότι στο άμεσο μέλλον θα εγείρουν θέμα διεκδικήσεων στην ελληνική Μεγαλόνησο. Αυτοί οι αυθαίρετοι σφετεριστές του νησιού είναι εκείνοι που "ανοίγουν" τη συζήτηση περί της καταγωγής των αρχαίων Κρητών. Το πιο τραγικό για όλους αυτούς που τα μεθοδεύουν είναι ότι δεν μπορούν να στηρίξουν τους ισχυρισμούς τους ούτε με βάση την απλή λογική. Πόσο μάλλον με βάση την πάγια επιστημονική πρακτική, η οποία απαιτεί την κατάθεση αδιάσειστων ιστορικών στοιχείων...»

      Καί θυμᾶμαι τόν καθηγητή τῆς Ἀρχαίας καί Κλασικῆς Ἱστορίας στό New College τῆς Ὁξφόρδης,Robin Lane Fox,ὁ ὁποῖος εἶχε πῇ χαρακτηριστικῶς,γιά τό θέμα τό Σκοπιανό :

      « Αὐτοί πού ζοῦν στά Σκόπια καί λένε ὅτι ἐκείνη εἶναι ἡ Μακεδονία εἶναι ἀμαθεῖς καί ἐξοργστικοί ! Εἶναι σάν κάποιος νά πῇ ὅτι τό Πανεπιστήμιο τῆς Ὀξφόρδης ἔχει τίς ῥίζες του στήν Λευκορωσσία καί ὅτι ἡ Ὀξφόρδη ἦταν τό Μίνσκ ! »

      ( Τά εἴχαμε δημοσιεύσῃ ἐδῶ : https://sxolianews.blogspot.com/2018/01/robin-lane-fox.html).

      Ἀποτέλεσμα; Οἱ γυφτοσκοπιανοί πῆραν αὐτό πού ἤθελαν μέ τήν ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗ !
      Ἀναγνωρίσθηκαν σχεδόν ἀπό ὅλα τά κράτη τῆς ὑφηλίου καί ἔχουν φθάσῃ νά χρησιμοποιοῦν ΜΟΝΟΝ τό Μακεδονία χωρίς ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ διαμαρτυρία ἀπό ἐμᾶς τούς ἰδίους !

      Ἀπεναντίας,βάσει τῆς ἐπαισχύντου,προδοτικῆς συμφωνίας τῶν λιμνῶν τούς παρέχουμε δικαίωμα ἀναγνωρίσεως ἐθνότητος καί γλώσσης !!!

      Λοιπόν ἀγαπητέ Ἕλλην,πόσο νομίζεις πώς μετρᾶται σήμερα ἡ : « πάγια επιστημονική πρακτική, η οποία απαιτεί την κατάθεση αδιάσειστων ιστορικών στοιχείων...» ;

      Περί δέ,κοινῆς λογικῆς,οὐδείς λόγος γίνεται...

      Σ᾿εὐχαριστῶ πολύ γιά τό θέμα πού παραθέτεις. Βεβαίως παρακινῶ τούς ἀγαπητούς ἀναγνῶστες νά τό διαβάσουν,ὅλο.

      Εὐχαριστῶ !

      Διαγραφή
  3. ΑΠΟΣΥΜΒΟΛΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ...https://www.tanea.gr/wp-content/uploads/2019/04/georgios.png
    ΠΟΙΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΟΙ ΜΥΗΜΕΝΟΙ ;...https://amunaor.files.wordpress.com/2014/12/pietroasa-bowl-or-orphic-serpent-bowl.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αὐτό εἶναι τῶν Ὀρφικῶν,ἔτσι;Αὐτοί με τό κοσμικό ὡόν ;Προφανής ἡ μύησίς τους,θά ἔλεγα...

      Παρ᾿ὅλα αὐτά,πιστεύω πώς ἔχω πολύ ἐλλιπεῖς γνώσεις γιά νά σχολιάσω τό ὅτι δήποτε σχετικῶς μέ τους Ὀρφικούς.Σίγουρα,πάντως,μία διαίσθησιν ὄχι καί τόσο ...θετική,τήν εἶχα πάντα...

      Καλημέρα ἀγαπητή μου Σοφία !

      Διαγραφή
    2. Ἄ,εἶχα πάρῃ καί ἕνα βιβλίο,κάπου ἐκεῖ στήν δεκαετία τοῦ ᾿90,πού ἀναφερόταν καί ἀποσυμβόλιζε,τό συγκεκριμένο πιάτο-μπόλ...
      Νά σου πῶ τήν ἀλήθεια;Δέν θυμᾶμαι ἀπολύτως τίποτα ! Δέν ξέρω γιατί...

      Διαγραφή
  4. Όχι τυχαία βέβαια ό Βλαδίμηρος Πούτιν παρουσιάζεται μέ τήν σημαία
    έτσι διπλωμένη πού νά φαίνεται ό Άγιος Γεώργιος νά δολοφονεί τόν δράκο....!!!! Ο Πούτιν καί οί σύμβουλοί του στέλνουν ένα σαφές συμβολικό μήνυμα: Ρωσία = Άγιος Γεώργιος = Καταπολέμηση τού κακού = Σκοτώστε τόν δράκο... http://1.bp.blogspot.com/-lX6ZoVMdodU/VnvpoXClXmI/AAAAAAAAEEk/jicgyFU50yU/s400/Putin-Salon-Jorge-Kremlin-EFE_LNCIMA20151204_0013_1.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναί,ὁ προστάτης Ἅγιος τῆς Μόσχας ἀλλά καί ὁ προστάτης Ἅγιος τῆς Ἀγγλίας !

      Τῆς Ἀγγλίας,Σοφία,ἔ; Τῶν Σταυροφοριῶν,τῶν ἱπποτῶν μέ τήν σημαία τοῦ κόκκινου σταυροῦ σέ λευκό φόντο...Τήν σημαἰα τοῦ Ἁγίου Γεωργίου,πού εἶχαν στό Ἀγγλικό ναυτικό οἱ δράκοι ἐγγλέζοι καί πού μᾶς τήν κληρονόμησαν,προσαρμοσμένη στά δικά μας χρώματα...

      Ἄρα τί ...μήνυμα,ἀκριβῶς θέλει νά στείλῃ ὁ Ποῦτιν;

      Καλημέρα,ἀγαπητή Σοφία !

      Διαγραφή