" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Κυριακή 18 Ιουνίου 2017

«Ἡ ἐδαφική ἀκεραιότης καί ἡ ἀνεξαρτησία τῆς Ἑλλάδος μετεβιβάσθη στίς 8 Μαΐου τοῦ 2010 σέ μίαν ΕΠΕ, ἡ ὁποία εἶναι τό κράτος τῆς Γερμανίας!


«Μια Ε.Π.Ε. είναι η Γερμανία που έχει βάλει στο χέρι ολόκληρη την Ευρώπη! Διάδοχος ναζιστικών συμφερόντων του 1940 είναι η Γερμανία! Μετά την λήξη του Β΄ Παγκοσμίου πολέμου δεν έκαναν ποτέ Σύνταγμα, για τους δικούς τους λόγους, εις βάρος του γερμανικού λαού! Ποια είναι η Μέρκελ και ο Σόϊμπλε που γυρνάει με ένα καρότσι και εκπροσωπεί την Ευρώπη; Αυτό που έχει γίνει είναι πρωτόγνωρο στην παγκόσμια ιστορία! Έχουμε μια ΕΠΕ, δηλαδή ο Σόϊμπλε και η Μέρκελ εκπροσωπούν μια ΕΠΕ, και έχουν διπλωματική ασυλία!

 Το 2002 τα κράτη εκχώρησαν τα συνταγματικά τους δικαιώματα για να εκδίδει το νόμισμα η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Η ΕΠΕ τί εκχώρησε; Tα ευρωπαϊκά κράτη τα εξαγόρασε μια γερμανική ΕΠΕ, δηλαδή καβάλησε η Γερμανία όλη την Ευρώπη μέσω μιας ΕΠΕ, χωρίς να έχει Σύνταγμα, και οι δικοί μας στις 8.5 του 2010 εισέφεραν την Ελλάδα μέσω του ΤΑΙΠΕΔ σε ένα νομικό πρόσωπο ως θυγατρική της ΕΠΕ! Δηλαδή, μετά τις 8.5 του 2010 έχουμε διασυνοριακή απορρόφηση κράτους του ΝΑΤΟ!».

 

Ἀπό ἐδῶ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου