" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Σάββατο 17 Ιουνίου 2017

Ὅταν οἱ ἑβραῖοι γίνονται ...Γερμανοί βρυκόλακες

Ο «Γερμανός βρυκόλακας» Weidmann ή «Γιουτζίν Γουάιντμαν», με τον «Γερμανό βρυκόλακα» , Jens Weidmann μοιάζουν σαν δυο εβραϊκές σταγόνες νερό.
 
Το πρωί της 17ης Ιουνίου του 1939, αποκεφαλίστηκε δημόσια στο Παρίσι ο κατ΄ εξακολούθηση δολοφόνος Ευγένιος Βάιντμαν.

Ο Ευγένιος Βάιντμαν, ήταν Εβραίος και γεννήθηκε το 1908 στην εβραικρατούμενη Φραγκφούρτη, αλλά παραστράτησε. 

Το 1927 μπήκε στη φυλακή Saarbrücken για ληστεία. Εκεί έμεινε 5 χρόνια.
 
Στη «Μπουζού» γνώρισε δύο άλλους εβραίους κακοποιούς τον Roger Million και τον Jean Blank με τους οποίους όταν αποφυλακίστηκαν δημιούργησαν την εταιρεία των δολοφόνων
Στη φυλακή γνώρισαν και έναν άλλο Εβραίο τον Fritz Frommer που τον δολοφόνησαν στις 22 Νοεμβρίου 1938 στο Παρίσι.

Οι κατατρεγμένοι Εβραίοι, λόγω της Χιτλερικής απειλής πέρασαν στην δημοκρατική Γαλλία και άρχισαν να απαγάγουν πλούσιους τουρίστες που επισκέπτονταν τη Γαλλία για να κλέψουν τα χρήματά τους.

Τον Ιούλιο του 1937, ο Βάιντμαν γνώρισε την 22χρονη Εβραία από τη Νεα Υόρκη Jean De Koven, που επισκεπτόταν τη θεία της Ida Sackheim στο Παρίσι, και της συστηθηκε σαν Ζιγκφριντ. Τον επισκέφτηκε στη Βίλλα του, «σε μια μαγευτική τοποθεσία κοντά σε ένα διάσημο αρχοντικό που ο Ναπολέων έδωσε στη Τζοζεφίν». Κατά τη συνάντησή τους ο Βάιντμαν τη στραγγάλισε και την έθαψαν στον κήπο της βίλας. Μαζί της είχε 300 φράγκα σε μετρητά και 430 δολάρια σε ταξιδιωτικές επιταγές, που τις εισέπραξε η ερωμένη του Million.
Μετά έστειλαν στην θεια της Sackheim μια επιστολή και της ζητούσαν 500 δολάρια για να επιστρέψουν την ανηψιά της.

Την 1η Σεπτεμβρίου 1937 , ο Βάιντμαν προσέλαβε έναν οδηγό για να τον μεταφέρει στη Γαλλική Ριβιέρα, και τον πυροβόλησε στον αυχένα κλέβοντας το αυτοκίνητο και 2500 φράγκα.
 
Η επόμενη δολοφονία έγινε στις 3 Σεπτεμβρίου.
 
Ο Βάιντμαν σκότωσε στο δάσος του Φοντενεμπλό μια ιδιωτική νοσοκόμα, και πάλι με μια σφαίρα στο σβέρκο . Της πήραν 1400 φράγκα και διαμαντένιο δαχτυλίδι της.
 
Στις 16 Οκτωβρίου, ο Million. και ο Βάιντμαν διοργάνωσαν μια συνάντηση με ένα εβραίο θεατρικό παραγωγό τόν Roger LeBlond, για να «επενδύσουν» σε μία από τις παραστάσεις του. Ο Βάιντμαν τον πυροβόλησε στο πίσω μέρος του κεφαλιού και πήρε το πορτοφόλι που με 5.000 φράγκα.

Στις 22 Νοεμβρίου, ο Βάιντμαν δολοφόνησε και λήστεψε τον Fritz Frommer, που είχε συναντήσει στη φυλακή. Ο Frommer, που ήταν Εβραίος, είχε συλληφθεί για τις αντι-ναζιστικές του απόψεις. Το θύμα πυροβολήθηκε στον αυχένα και θαύτηκε στο κτημα στο Σεν Κλού όπου ηταν και η De Koven .

Πέντε ημέρες αργότερα ο Βάιντμαν δολοφόνησε τον Εβραίο κτηματομεσίτη, Raymond Lesobre. Από αυτόν πήραν πέντε χιλιάδες φράγκα.

Σε πέντε μήνες σκότωσαν 6 ανθρώπους όπως ομολόγησαν. Οι δυο εβραίοι συνεργοί του Βάιντμαν την έβγαλαν καθαρή με ποινές φυλάκισης. Ο Βάιντμαν εκτελέστηκε στην Γκιλοτίνα.

Κανείς όμως δεν λέει ότι δολοφόνος ήταν Εβραίος.

Οι «Ρουφ» της μηχανής του Χρόνου τον βάφτισαν «Γερμανό βρυκόλακα» «Γιουτζίν Γουάιντμαν». Αν και στο αφιέρωμα για τον Κρίστοφερ Λί που ήταν αυτόπτης μάρτυς του αποκεφαλισμού , τον γράφουν ως «Βάιντμαν».

Τώρα μη με ρωτήσετε γιατί πρέπει ο Εβραίος Βρυκόλακας να είναι «Γερμανός βρυκόλακας» και όχι Εβραίος ;

-Διότι οι Εβραίοι είναι «καλοί άνθρωποι» και «θύματα» και με κάτι «Βάιντμαν» σήριαλ δολοφόνους θα έκοβε η σούπα του Ολοκαυτώματος. Ενώ οι Γερμανοί ως «Ούννοι» είναι γνωστοί εγκληματίες.


Ο Εβραίος Βρυκόλακας του 1937, μοιάζει όπως μπορείτε να αντιληφτείτε μόνοι σας με τον επίσης Εβραίο Βρυκόλακα, της Γερμανίας , τον Γενς Βάιντμαν της Bundesbank. Η ομοιότητα είναι συγκλονιστική,προσέξτε ιδίως την μύτη.

Ο Ευγένιος και ο Γενς είναι συγγενείς. Το λέει το DNA.

Aλλά αυτό το βλέπω μόνο εγώ. Και Εσείς.

Ο «Γερμανός βρυκόλακας» Weidmann ή «Γιουτζίν Βάιντμαν», με τον «Γερμανό βρυκόλακα» , Jens Weidmann μοιάζουν σαν δυο εβραϊκές σταγόνες νερό.
 
Ἀπό : Δελτίο τῶν 11

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου