" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

Πώς ἑτοιμάζει τό Βατικανό τήν ὑποδοχήν στόν Ἀντίχριστο (βίντεο)



Εδώ και χρόνια εξιχνιάζεται μια μεγάλη συνομωσία με επίκεντρο το Βατικανό που χρησιμοποιεί αστρολογικά δεδομένα με κύριο σκοπό να προετοιμάσει το έδαφος για μια εντυπωσιακή προβολή της εμφάνισης του Αντιχρίστου.


Το Βατικανό ως βάση της θεωρίας εμφάνισης του Αντιχρίστου, χρησιμοποιεί παλιές προφητείες των Μαγιάς που είχαν αναφέρει ότι σε συγκεκριμένο χρόνο θα έρθει ο μεγάλος ηγέτης που θα κυβερνήσει τα έθνη εν ειρήνη. Αυτές οι προφητείες όμως, σύμφωνα με τη Βίβλο, αντιπροσωπεύουν τον προφήτη του ψεύδους, τον Αντίχριστο.


Μια σημαντική ιστορία που επικαλείται επίσης το Βατικανό, είναι η ιστορία με το όραμα της Φατίμα στην Πορτογαλία στις αρχές του 20ου αι. Το όραμα αυτό σχετιζόταν με την εμφάνιση του υπερφυσικού όντος που ταυτίστηκε με την Παναγία, αλλά το εκπληκτικό εδώ είναι ότι σύμφωνα με το Βατικανό επρόκειτο για έναν εξωγήινο.


Το όραμα αυτό ήταν ένα όραμα που είχε δει η Φατίμα, που λέγεται ότι ήταν η Παναγία και η οποία είχε προφητεύσει στη Φατίμα ένα συνταρακτικό γεγονός στο τέλος των καιρών. Αλλά το εντυπωσιακό εδώ είναι ότι το ίδιο το Βατικανό , για τη συγκεκριμένη ιστορία της Φατίμα αρνήθηκε την παρουσία της Παναγίας ενώ διέδωσε ότι πιθανώς επρόκειτο για την εμφάνιση ενός εξωγήινου όντος.

Διαβᾶστε ὁλόκληρο τό θέμα Ἐδῶ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου