" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Σάββατο 8 Απριλίου 2017

Ὁ Axel Chipra ἔδωσε ὄνομα σκληροῦ σταλινικοῦ κουμμουνιστο-συμμορίτη σέ σήραγγα τῶν Τεμπῶν

Γράφει ο Αντίοχος
 
Δεν εγκαινίασε μόνο τις νέες σήραγγες των Τεμπών το τσιράκι της Μέρκελ που παριστάνει τον πρωθυπουργό της Ελλάδος, αλλά τις… βάφτισε κιόλας (ως «νονός» που είναι): Αντώνης Βρατσάνος, Μαρίνος Αντύπας και Ρήγας Φεραίος.

Γνωστός βεβαίως ο Ρήγας Φεραίος, γνωστός και ο Αντύπας, αλλά ποιος είναι ο Βρατσάνος;
Αυτός είναι γνωστός μόνο στους κύκλους των κομμουνιστοσυμμοριτών!

Πρόκειται για τον Αντώνη Αγγελούλη, όπως ήταν το πραγματικό του επώνυμο, ο οποίος ήταν φυσικά εαμοβούλγαρος, ενώ μετά το τσάκισμα των κομιτατζήδων του ΔΣΕ κατέφυγε στην χώρα του «πατερούλη» Στάλιν, όπως και πολλοί άλλοι πράκτορες του σλαβισμού.

Ο «πατερούλης» όμως ήταν φύσει καχύποπτος κι έστειλε τα κομμούνια στην μακρινή Τασκένδη του Ουζμπεκιστάν, κι όχι στις περιοχές που ζούσαν Έλληνες, όπως π.χ. στην Κριμαία.

Το 1956, μετά το 20ο συνέδριο του ΚΚΣΕ και την αποκαθήλωση του Στάλιν, ακολούθησε η αποκαθήλωση και του «Στάλιν της Ελλάδος» Ζαχαριάδη, με την 6η Ολομέλεια της Κ.Ε. του ΚΚΕ, που έλαβε χώρα από τις 11 έως τις 13 Μαρτίου 1956, στο Βουκουρέστι.
 
Ακολούθησε η εκδίωξη-διαγραφή των σκληρών σταλινικών από το ΚΚΕ και μεταξύ αυτών ήταν και ο τιμηθείς από τον mister Tsipra «Βρατσάνος», που μετακόμισε στην Ρουμανία.


Διόλου περίεργο βεβαίως που τα τσιράκια της Μέρκελ τιμούν, τη μία τον Ζαχαριάδη, την άλλη τον Μπελογιάννη και την παράλλη τον «Βρατσάνο». Καθότι, παρά τις μεταλλάξεις τους, παραμένουν σταλινικοί μέχρι το κόκκαλο!

ἀπό : ethnikismos 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου