" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 23 Απριλίου 2013

ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΟΥΓΚΑ...


Το πόσο άσχημα είναι τα πράγματα για τον Ελληνισμό, ιδίως μετά το 2009 και την ανάληψη της εξουσίας από το ΠΑΣΟΚ, μπορεί κανείς να το δει όχι απλά από τα απανωτά μνημόνια που έχουν κυριολεκτικά αφανίσει εκτός από την κάθε οικονομική δραστηριότητα της ελληνικής κοινωνίας, από την συστηματική εξαθλίωση του έλληνα πολίτη, το ξεπούλημα της κρατικής περιουσίας ( δηλ. της ίδιας της χώρας), τον εναγκαλισμό της εξουσίας με τους κάθε λογής λαθρομετανάστες και την ενδοτική πολιτκή της τριο-μπελκάντο κυβέρνησης. 
Αλλά εκεί που ξεπερνά κάθε όριο ανοχής είναι η παθητική έως ΑΔΙΑΦΟΡΗ στάση της ελληνικής κυβέρνησης-παρωδίας, σε θέματα εξωτερικής πολιτικής που ΘΙΓΟΥΝ τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ και την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ !!!

Όταν πρόκειται για κάθε λογής λαθρομετανάστη ΠΡΩΤΗ και ΚΑΛΥΤΕΡΗ !!!

Και να έλεγε κανείς πως τουλάχιστον η Ελληνική Εκκλησία κρατά μια άλλη στάση που σε κάποιο βαθμό θα μπορούσε να σταθεί επάξια και να καλύψει κενά της τριο-ατένε κυβέρνησης, θα το καταπίναμε ...κάπως... Έλα όμως που και αυτή ακολουθεί πιστά τα αχνάρια της προδοτικής στάσης!!! 
Ενώ μόλις προ ολίγων ημερών ΕΒΓΑΖΕ ΚΟΡΩΝΕΣ υπέρ των κατατρεγμένων λαθραίων της μανωλάδας δεν έχει βγάλει ΟΥΤΕ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ από εχθές το απόγευμα που σημειώθηκε η απαγωγή του Μητροπολίτη Συρίας που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο δύο ανθρώπων ( οδηγού και ιεροδιακόνου) που ήταν μαζί με τον Δεσπότη. 

Απεναντίας η Ρωσική Εκκλησία έχει απευθύνει Παγκόσμια συστράτευση της Ορθοδοξίας για την σωτηρία του Έλληνα Μητροπολίτη αλλά και αυτού της Συρίας που απήχθησαν εχθές. Συγκεκριμένα: 
«Καλούμε την παγκόσμια κοινότητα να ενωθεί για την ανεύρεση των ιεραρχών και την επιστροφή τους στις εκκλησίες τους» αναφέρεται σε ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του Πατριαρχείου Μόσχας.
«Καλούμε τις κυβερνήσεις των δυτικών χωρών να σταματήσουν να υποστηρίζουν τους εξτρεμιστές που διεκδικούν την εξουσία, διότι αυτό που συμβαίνει στη Συρία δεν αποτελεί εμφύλιο πόλεμο, αλλά απόπειρα για την ανατροπή του καθεστώτος με τη βοήθεια εξωτερικής δύναμης», σύμφωνα με την ανακοίνωση.
«Λαμβάνουμε αυτήν τη στιγμή μέτρα για να μάθουμε πού βρίσκονται, για να τους βοηθήσουμε και να τους απελευθερώσουμε το συντομότερο δυνατόν», δήλωσε από την πλευρά του ο επικεφαλής του Τμήματος Εξωτερικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μητροπολίτης Ιλαρίων, σύμφωνα με το πρακτορείο Ria-Novosti.
Η ρωσική ορθόδοξη εκκλησία καλεί επίσης τις αρχές της Συρίας να πράξουν ό,τι είναι δυνατόν για την ανεύρεση των ιεραρχών.
 H παρέμβαση της Μόσχας διά του Πατριαρχείου, είναι απλά "αυτό που φαίνεται", καθώς ήδη οι ρωσικές υπηρεσίες έχουν κινητοποιηθεί για την απελευθέρωσή τους, κατ'αρχήν παρέχοντας πληροφορίες στις δυτικές υπηρεσίες για το που βρίσκονται οι απαγωγείς.

Πόσο ακόμη πρέπει να μεγαλώσει η ΠΡΟΔΟΣΙΑ για να καταλάβει αυτός ο λαός πως αποτελεί το πρόβατο που το πηγαίνουν προς ΣΦΑΓΗ !!! Πόσο;...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου