" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

ΟΙ ΣΚΛΗΡΟΙ «ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ» ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΜΝΗΜΟΝΙΟΦΥΛΑΚΕΣ



MARKOPOYLOS

Από τότε που μπήκε το Μνημόνιο στη ζωή μας, υπάρχει στην πολιτική ζωή του τόπου ένας διαχωρισμός σε «μνημονιακούς» και «αντιμνημονιακούς». Πρόκειται σίγουρα για έναν πρόχειρο και ευκαιριακό διαχωρισμό της στιγμής, καθώς δεν είναι λίγοι εκείνοι που ξεκίνησαν «αντιμνημονιακοί» για να ξεγελάσουν το λαό, για να καταλήξουν οι πιο σκληροί μνημονιοφύλακες. 
Κορυφαίο παράδειγμα ο Φον Αντωνάκης. 
Χθες, κατά την ψηφοφορία του πολυνομοσχεδίου της δυστυχίας μας, που αποτελεί εφαρμοστικό νόμο του Μνημονίου 3, αποκαλύφθηκαν κι άλλοι δύο «αντιμνημονιακοί»: οι Κώστας Μαρκόπουλος (πρώην υπουργός του Καραμανλή που πέρασε στο κόμμα Καμμένου και αργότερα ανεξαρτητοποιήθηκε – τα ΜΜΕ τον ήθελαν να ιδρύει κόμμα-ανάχωμα στην Χρυσή Αυγή, αλλά μόλις είδε τις σχετικές δημοσκοπήσεις ανέκρουσε πρύμναν) και Θεόδωρος Σολδάτος, ο οποίος είχε διαγραφεί από τη Νέα Δημοκρατία γιατί δεν ψήφισε το Μνημόνιο 3. Χθες, λοιπόν, οι δύο κάργα «αντιμνημονιακοί» υπερψήφισαν το πολυνομοσχέδιο κι έβαλαν σοβαρή υποθήκη για επιστροφή στο μαντρί.
Συμπέρασμα: Μην πιστεύετε σε δημαγωγούς της κακιάς ώρας, που το παίζουν έτσι ή αλλιώς. Ειδικά σε θητεύσαντες στα κόμματα εξουσίας, που ξαφνικά ένα πρωί ανακάλυψαν τάχατες τον… αντισυστημικό τους εαυτό. Αργά ή γρήγορα θα σας πουλήσουν! 

Εθνικισμός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου