" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Οπαδοί του ΠΑΣΟΚ οι δράστες της Μανωλάδας





Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΕΡΙ "ΜΑΥΡΗΣ" ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ

Τι έλεγε και ΕΓΡΑΦΕ 15 χρόνια πριν...





 
Έχουμε πολλάκις τονίσει πως η Χρυσή Αυγή δεν έχει καμμία σχέση με τα λοιπά αποκόμματα του κλεπτοκρατικού τόξου. Ειδοποιός διαφορά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος είναι πως είναι μια συμπαγής πολιτική οργάνωση με Ιδεολογία, πολιτικές θέσεις και χιλιάδες πιστούς Αγωνιστές που με πρωτοπόρο τον Αρχηγό, Νικόλαο Γ. Μιχαλολιάκο δεν έχει αλλάξει στο ελάχιστο τις απόψεις και την κοσμοθεωρία της.
Σε αντίθεση με τα υπόλοιπα αποκόμματα η Χρυσή Αυγή είχε επισημάνει τις οδυνηρές συνέπειες της αθρόας λαθρομετανάστευσης για τον εθνικό και κοινωνικό ιστό εδώ και δύο δεκαετίες. Τα πρόσφατα γεγονότα στην Μανωλάδα ανέδειξαν για ακόμη μια φορά το μείζον πρόβλημα. Η εφημερίδα "Χρυσή Αυγή" της 9/12/1998 -15 χρόνια πριν- είχε κυκλοφορήσει με τίτλο "Έξω οι ξένοι - Όχι στην πράσινη κάρτα", εξηγώντας προφητικά τα όσα θα έρθουν από την λαθρομετανάστευση.
Η θέση του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος είναι ξεκάθαρη την στιγμή που ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι κρύβονται πίσω από το δάχτυλό τους: Αριστεροί και δεξιοί πολιτικάντηδες, δήθεν ανθρωπιστές, είναι συνυπεύθυνοι και για το δουλεμπόριο των αλλοδαπών και για τα τεράστια προβλήματα που προξενούν οι λαθρομετανάστες στον ελληνικό λαό. Άμεση απέλαση όλων των λαθρομεταναστών - οριστικό τέλος στην παράνομη εργασία των αλλοδαπών! Δουλειά στον Έλληνα εργάτη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου