" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

O Π.Καμμένος "ξεμπροστιάζει" την οικογένεια Παπανδρέου!


Αποκαλυπτικά έγγραφα για τον Αντρίκο Παπανδρέου, αδελφό του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου δημοσιεύει ο ανεξάρτητος βουλευτής και πρώην υφυπουργός Ναυτιλίας Πάνος Καμμένος, στην προσωπική ιστοσελίδα του στο Facebook.  Ο κ. Καμμένος υπαινίσσεται ότι το ίδρυμα Institute for Climate and Energy Security στο οποίο προεδρεύει ο αδελφός του πρώην πρωθυπουργού, εμπλέκεται σε υποθέσεις «εσωτερικής πληροφόρησης» προς εταιρείες που, όπως λέει, ποντάρισαν στην πτώχευση του ελληνικού κράτους.

Μάλιστα αναφέρει τον κ. Jeffrey D. Sachs, επίσης μέλος του ιδρύματος, το όνομα του οποίου παραπέμπει ευθέως στην επενδυτική εταιρεία Goldman Sachs, λέγοντας ότι έχει αναλάβει σχετική προπαγάνδα και καλεί τους επισκέπτες της ιστοσελίδας του να διαδώσουν τα όσα υποστηρίζει γιατί, όπως λέει, «μόνο έτσι θα αποτρέψουμε την παράδοση της χώρας στους κερδοσκόπους».  
«Δείτε με προσοχή τα αστέρια του συμβουλίου υπο τον Αντρίκο, στίς επόμενες ημέρες θα καταλάβετε τι σημαίνει ο κάθε ένας, τι σχέση έχει με εταιρείες που πουλάν εσωτερική πληροφορία, με ιδρύματα του φίλου του ΓΑΠ Σόρος, με εταιρίες που ποντάρουν στην πτώχευση του Ελληνικού λαού, και με «σοφές φίρμες» που έχουν αναλάβει εργολαβικά την προπαγάνδα όπως ο Jeffrey D. Sachs και φιλοξενήθηκε εχθές στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΕΡΤΑ, ΗΔΗ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ.
 ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΑ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟΥΣ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΣ»,
καταλήγει η ανάρτηση του βουλευτή.

Όπως αποδεικνύεται από την επίσημη ιστοσελίδα του Institute for Climate and Energy Security ο κ. Αντρίκος Παπανδρέου είναι πρόεδρος και ιδρυτής του, ενώ στο διοικητικό συμβούλιο μεταξύ άλλων μετέχει και ο οικονομολόγος Jeffrey D. Sachs.
 

«Εργάζεσαι νομίμως στην εταιρεία Unigestion;»

Συνεχίζοντας την κατά μέτωπο επίθεση κατά του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου και του αδελφού του Αντρίκου, ο ανεξάρτητος βουλευτής Πάνος Καμμένος, δημοσιεύει στο Facebook έγγραφα, για εμπλοκή του Αντρίκου Παπανδρέου με την ελβετική εταιρεία UNIGESTION και ερωτά τον αδελφό του πρώην πρωθυπουργού αν εργάζεται νόμιμα στην εταιρεία που συμβούλευε τους πελάτες της να επενδύσουν στην χρεωκοπία της Ελλάδας

"Αντρίκο Παπανδρέου, εργάζεσαι στην εταιρεία UNIGESTION?
 Έχεις δηλώσει τις απολαβές σου στην εφορία όπως όλοι οι Έλληνες?
 Έχεις άδεια όπως προβλέπεται απο το Πανεπιστήμιο ενώ πληρώνεσαι ως καθηγητής να κάνεις άλλες business?

Ξέρεις ότι η εταιρεία καθοδηγούσε πελάτες της σε ποντάρισμα για χρεωκοπία της χώρας που ο αδελφός σου ήταν πρωθυπουργός?

Συμβουλεύεις για πράσινη ενέργεια που προωθεί ο αδελφός σου δεσμεύοντας κονδύλια της Ε.Ε?"
Στην συνέχεια ο κ. Καμμένος αναφέρεται στην «πράσινη ανάπτυξη» και σε συνέδριο που, όπως λέει, διοργάνωσε ο Αντρίκος Παπανδρέου με κρατικούς χορηγούς την εποχή που ο αδελφός του ήταν πρωθυπουργός», γράφει ο κ. Καμμένος στο Facebook.

«Πράσινα» συνέδρια με κρατική χορηγία


Συνεχίζοντας την επίθεσή του με ένα κείμενο γεμάτο υπαινιγμούς ο κ. Καμμένος αναφέρεται στην «πράσινη ανάπτυξη» και σε συνέδριο που, όπως λέει, διοργάνωσε ο Αντρίκος Παπανδρέου με κρατικούς χορηγούς την εποχή που ο αδελφός του ήταν πρωθυπουργός.

«Αυτή την Ελβετική εταιρεία σας Αντρίκο, γιατί την κάνατε , μήπως σας παρέσυρε η σύζυγος του συνεταίρου του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου στην πράσινη ανάπτυξη που έχει άλλες 5 εταιρείες στον ίδιο Ελβετό δικηγόρο?
 Χρήματα από το Λονδίνο πώς πάνε από τον Νεοδημοκράτη οργανωτή συνεδρίων στον δικηγόρο που συστεγάζεστε και κατά διαβολική σύμπτωση οργάνωσε μαζί σας το συνέδριο για την πράσινη ενέργεια με κρατικούς χορηγούς?
 Δεν είχα σκοπό να βγάλω σήμερα έγγραφα αλλά θα κόψω το μεροκάματο από τα trolls που εργολαβικά προσπαθούν να απαξιώσουν την έρευνα……»,
λέει ο κ. Καμμένος και αποκαλύπτει ένα έγγραφο του Ινστιτούτου για την Κλιματική και Ενεργειακή Ασφάλεια (Institute for Climate and Energy Security), ο κ. Αντρίκος Παπανδρέου φέρεται ως μέλος του ΔΣ.
Μία ημέρα νωρίτερα, στρεφόμενος προσωπικά κατά του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου ο ανεξάρτητος βουλευτής τον κατηγόρησε, πάλι από το Facebook, ότι ως πρωθυπουργός απαγόρευσε να απαντηθούν ερωτήσεις που είχαν κατατεθεί στη Βουλή, περί κερδοσκοπίας, έκανε λόγο για παράνομη μισθοδοσία του Αντρίκου Παπανδρέου από εταιρεία και τον προκάλεσε να ζητήσει από τον νυν πρωθυπουργό Λ. Παπαδήμο, να δωθούν στην δημοσιότητα τα στοιχεία των αγοραστών CDS, δηλαδή όσων ποντάρισαν στην πτώχευση της Ελλάδας, μία διαδικασία, κατά την οποία σύμφωνα με τον κ. Καμμένο εμπλέκεται η εταιρεία του Αντρίκου Παπανδρέου.
 
«Αφού βιάζεσαι όπως λες για να δοθεί ένα τέλος στην διερεύνηση της δικαιοσύνης για τα CDS και τον Unigestion-andricos εννοώντας προφανώς την αγωγή και όχι την ποινική προκαταρκτική που διενεργεί ο εισαγγελέας Κορέας υπό την σκέπη του εισαγγελέα Πεπόνη ερωτώ?

• 1. Γιατί ως πρωθυπουργός παράνομα και αντισυνταγματικά απαγόρευσες να απαντηθεί η ερώτηση-κατάθεση εγγράφων για τα CDS και τους κερδοσκόπους των 26 δις$ που χάρισες από το Τ.Τ?
 • 2. Γιατί με εντολή σου ο πρόεδρος της Βουλής Πετσάλνικος σε συνεργασία με το Υπουργείο οικονομικών ΔΕΝ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΥΝ την διακομματική επερώτηση παράνομα και κατα παράβαση του Συντάγματος και του κανονισμού της Βουλής απο τον Ιούλιο ?
 • 3. Διέταξες το υπουργείο οικονομικών να ερευνήσει την μή δηλωθήσα στην Ελλάδα εταιρεία του αδελφού σου στην Ελβετία I4CENSE?
 • 4. Διέταξες έρευνα για την μή δηλωθήσα παράνομη μισθοδοσία του αδελφού σου στην εταιρεία Unigestion που ο ίδιος αποδέχτηκε και που πόνταρε επίσημα η εταιρεία στην πτώχευση της χώρας?
 • 5. Ενώ γνωρίζεις την κοινή έδρα και διασύνδεση της άνω εταιρείας με αυτή του φίλου σου που τρώτε σούσι στο Λονδίνο γιατί δεν καταθέτεις στη δικαιοσύνη όπως εγώ?
 • 6. Γιατί δεν ζητάς δημόσια απο τον πρωθυπουργό Παπαδήμο να Δώσει απο την τράπεζα της Ελλάδος τα στοιχεία στους οικονομικούς εισαγγελείς για τους αγοραστές των CDS?

 ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΑΡΧΙΖΩ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ…….»
καταλήγει η ανάρτηση του κ. Καμμένου.
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου