" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Επίθεση στην οικογένεια Παπανδρέου ετοιμάζει ο Ψυχάρης απο το «ΒΗΜΑ» !


Δραματική συνέχεια φαίνεται ότι θα έχει η σύγκρουση Παπανδρέου - Ψυχάρη. Ασφαλείς πληροφορίες κάνουν λόγο για ολοσέλιδα… αφιερώματα στο «ΒΗΜΑ» της Κυριακής (η εφημερίδα θα κυκλοφορήσει το Σαββάτο λόγω της αργίας των Θεοφανείων). 

  Οι ίδιοι κύκλοι υποστηρίζουν ότι η επίθεση του κ. Παπανδρέου στον ΔΟΛ και προσωπικά στον κ. Ψυχάρη θεωρείται απαράδεκτη αλλά και πέραν κάθε δεοντολογίας. Μάλιστα θεωρούν ότι ο πρώην πρωθυπουργός είχε σχέδιο για την εξόντωση του Τύπου το οποίο εκπόνησε ο ίδιος με την συμμετοχή μελών της οικογένειας του αφήνοντας υπαινιγμούς για τον τρόπο με τον οποίο η κυβέρνηση Παπανδρέου χειρίστηκε τα ζητήματα του ALTER αλλά και της «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ».
 
Στα δημοσιεύματα -για τα οποία θα έχει προσωπική επιμέλεια ο κ. Ψυχάρης ο οποίος ξεκαθάρισε την θέση του σε χθεσινοβραδινή σύσκεψη όπως έγραψε το blog fimotro - θα γίνονται ευθείες αναφορές στον Νίκο Παπανδρέου καθώς και στον ίδιο τον απερχόμενο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ. Οι αναφορές αυτές θα έχουν κυρίως να κάνουν με τις σχέσεις του κ. Γιώργου Παπανδρέου με το εκδοτικοπολιτικό κατεστημένο αλλά και με συγκεκριμένα πρόσωπα ένα θέμα το οποίο ως φαίνεται θα υπογράφει ο ίδιος ο κ. Ψυχάρης.

Σε ότι αφορά τον κ. Νίκο Παπανδρέου φημολογείται ότι το «ΒΗΜΑ» προτίθεται να φέρει στο φως της δημοσιότητας στοιχεία σχετικά με τις επιχειρηματικές του δράσεις. Ένα στοιχείο για το οποίο το newpost.gr είχε κάνει αναφορά δημοσιοποιώντας την πληροφορία ότι «στα χέρια εκδότη βρίσκονται οι φάκελοι με  τιςδραστηριότητες του Νίκου Παπανδρέου».
 
 
Στο μεταξύ από το περιβάλλον του πρώην Πρωθυπουργού διαρρέεται η πληροφορία ότι εάν δεχτεί επίθεση η οικογένεια Παπανδρέου σε αυτή την περίπτωση  θα αναγκαστούν να ανασύρουν στοιχεία από το παρελθόν για  τον ρόλο που έπαιξε το Συγκρότημα αλλά και προσωπικά ο κ. Ψυχάρης στην περιβόητη υπόθεση Κοσκωτά!

Τ.Χ
από : newpost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου