" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2024

Ἀμερικανοί,δέν πληροῖτε τίς προϋποθέσεις...

α΄σκίτσο. Ἡ Κυβέρνηση πληρώνει 4 ἑκατομμύρια γιά τούς πληγέντες τοῦ τυφῶνα Χέλεν. FEMA  : Ἐάν πληροῖτε τίς προϋποθέσεις, λαμβάνετε ἔως καί 750 δολ. - β΄σκίτσο . Καί 200 δισεκατομμύρια γιά τήν Οὐκρανία καί Ἰσραήλ.  Ζελένσκυ : Δέν εἶναι ἀρκετά. Ἰσραήλ : Θά διαπράξουμε γενοκτονία ἄν μᾶς πληρώσετε.  

Γράφει ὁ Ian DeMartino

 Καθώς ο τυφώνας Milton πλησιάζει στην ξηρά, τα θύματα του τυφώνα Helene εξακολουθούν να περιμένουν προμήθειες και διάσωση. Εν τω μεταξύ, η FEMA λέει ότι δεν έχει αρκετή χρηματοδότηση για να διαρκέσει την εποχή των τυφώνων και οι φορολογούμενοι στις πληγείσες περιοχές αναμφίβολα έχουν τις τύψεις των αγοραστών για όλα τα κεφάλαια που έχει διαθέσει το Κογκρέσο στην Ουκρανία και το Ισραήλ.

Το θέμα, φαίνεται, είναι ότι ο αμερικανικός λαός δεν κάνει τίποτα πραγματικά για την ελίτ σε αυτή τη χώρα. Σίγουρα, οι καθημερινοί άνθρωποι αποτελούν τη φορολογική βάση και κυριολεκτικά είναι η οικονομική μηχανή που οδήγησε στις μεγάλες περιουσίες του 1%, αλλά αυτό είναι αναμενόμενο. Η Ουκρανία και το Ισραήλ είναι νέα και συναρπαστικά. Μεγάλες βόμβες και μεγαλύτερα συμβόλαια, αυτός είναι ο δρόμος για την καρδιά ενός προέδρου.

Ο Volodymyr Zelensky είναι πρόθυμος να απαγάγει τους δικούς του ανθρώπους και να τους στείλει να πεθάνουν απλώς για να κρατήσει την ήττα του μέχρι τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ. Ο Benjamin Netanyahu γενοκτονεί έναν πληθυσμό, ώστε η Δύση να έχει μια βάση επιχειρήσεων στη Μέση Ανατολή.

Τι έκανε πρόσφατα η Βόρεια Καρολίνα για την Αμερική; Έχουν επιβιώσει με αυτό το σλόγκαν "πρώτος στην πτήση" για πάρα πολύ καιρό.

Την περασμένη εβδομάδα, η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου Karine Jean-Pierre παραδέχτηκε ότι μόνο 4 εκατομμύρια δολάρια είχαν σταλεί απευθείας στα θύματα του τυφώνα. Αυτός ο αριθμός πιθανότατα αυξήθηκε μέσα στην εβδομάδα από τότε, αλλά εξακολουθεί να είναι ένα κακομοιρίστικο ποσό μια ολόκληρη εβδομάδα μετά το χτύπημα του τυφώνα Helene. Εν τω μεταξύ, η FEMA συνεχίζει να διαφημίζει τον κορυφαίο της αριθμό των 286 εκατομμυρίων δολαρίων, που έχει δοθεί κυρίως σε καλά συνδεδεμένες οργανώσεις βοήθειας που συμπλήρωσαν το «Φόρουμ Προφίλ Προμηθευτών» του οργανισμού, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε «επιχειρήσεις με τη FEMA» ( δικά τους λόγια ) εάν εγκριθούν.

Και ακόμη και αυτός ο αριθμός ωχριά σε σύγκριση με όσα ξόδεψε η κυβέρνηση σε προηγούμενους μεγάλους τυφώνες, όπως η Κατρίνα και ο Άντριου.

Ίσως είναι καιρός οι Αμερικανοί να αποδεχθούν τα γεγονότα. Όταν πρόκειται για την άρχουσα ελίτ και την κυβέρνηση Μπάιντεν, απλώς δεν τους ενδιαφέρεις .

Ἀπό :sputnikglobe.com

Ἀμερικανοί,δέν πληροῖτε τίς προϋποθέσεις...   Μέ ἄλλα λόγια σᾶς ἔχουν γραμμένους. Ἄϊ τώρα νά ψηφίσετε τήν ψεύτικη, δοῦλα τῆς Καμπάλα τήν χαζοχαρούμενη Χάρρις... 


Ἡ Πελασγική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου