" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024

Καμάλα μόνον γιά γέλια !


Μετά από καταγγελίες για προβολή διαφορετικών αποσπασμάτων της Καμάλα που απαντά στην ίδια ερώτηση, το CBS News υπερασπίστηκε τον εαυτό του αποκαλύπτοντας ότι πήραν συνέντευξη από την Καμάλα Χάρις για 721 ώρες προκειμένου να συγκεντρώσουν 60 λεπτά χρησιμοποιήσιμου υλικού
.

Ἀπό τήν babylon bee

Ένας εκπρόσωπος του CBS News αποκάλυψε ότι το δίκτυο είχε ξοδέψει μήνες δουλεύοντας ακούραστα για να ολοκληρώσει ένα αρκετό χρήσιμο βίντεο και να συνδυάσει το επεισόδιο αυτής της εβδομάδας των 60 λεπτών.

«Ο κόσμος δεν καταλαβαίνει πόσο έπρεπε να δουλέψουμε για αυτήν την εκπομπή», είπε η εκπρόσωπος δημοσίων σχέσεων του CBS News, Jeannie Landrum. "Ξεκινήσαμε να συναντιόμαστε με την Αντιπρόεδρο Χάρις τον Ιούλιο, προγραμματίσαμε τακτικές συνομιλίες μαζί της κατά τη διάρκεια της εκστρατείας και στρώσαμε στην δουλειά τους κακόμοιρους συντάκτες βίντεο για να συνθέσουν αυτή τη συνέντευξη. Οι άνθρωποι που την επικρίνουν δεν καταλαβαίνουν όλο το αίμα , και τα δάκρυα που χύθηκαν για να γίνει αυτό το επεισόδιο και οι ώρες… Θεέ μου, οι ώρες».

Ένας συντάκτης παραδέχτηκε υπό τον όρο της ανωνυμίας ότι παραλίγο να παραιτηθεί κατά τη διάρκεια του έργου. «Εργαζόμουν για εβδομάδες χωρίς να δω την οικογένειά μου», είπε. "Τώρα, έχω μείνει με φρικτούς εφιάλτες σχετικά με τα πλάνα που έπρεπε να κόψουμε. Πιστέψτε με, δεν θέλετε να δείτε τι κατέληξε στο πάτωμα της αίθουσας κοπής."

Κατά τη δημοσίευση, ένας υπεύθυνος του CBS News αποκάλυψε ότι το δίκτυο είχε επικοινωνήσει με τη διάσημη εταιρεία ειδικών εφέ ταινιών Industrial Light & Magic για να δημιουργήσει όλες τις μελλοντικές συνεντεύξεις της Kamala Harris χρησιμοποιώντας προηγμένες εικόνες που δημιουργούνται από υπολογιστή

Ἔτσι τό εἶδε ἡ babylon bee. Ὅμως εἶναι ἀλήθεια : 


"Είναι πολύ απλό αν είστε το CBS Newsκυκλοφορήστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο CBSNews.com και αφήστε όλους να τη δουν από την αρχή μέχρι το τέλος χωρίς αλλαγές ή jump cuts. Δημοσιεύστε την ακατέργαστη μεταγραφή ενώ είστε σε αυτήν", είπε η συνεργάτης του Fox News, Joe Concha

» Όμως, το CBS δημοσίευσε μόνο το αντίγραφο του επεξεργασμένου τμήματος της συνέντευξης", πρόσθεσε η Concha. "Γιατί συμβαίνει αυτό; Το ίδιο τμήμα ειδήσεων που κραυγάζει για τη σημασία της διαφάνειας είναι κάθε άλλο παρά διαφανές στο σημείο αυτό." 

Η Χάρις χλευάστηκε από τους συντηρητικούς όταν το βίντεο της πρόσφερε μια μακροσκελή «σαλάτα λέξεων» που προβλήθηκε από το CBS στο «Face the Nation» της Κυριακής για να διαφημίσει τη συνέντευξη των «60 Minutes», όταν ο Bill Whitaker ρώτησε γιατί φάνηκε ότι « ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Benjamin Netanyahu. δεν άκουγε τις Ηνωμένες Πολιτείες »  . Ωστόσο, η μακροσκελής απάντηση της αντιπροέδρου δεν έκανε την εκδοχή που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο "60 Minutes" και αντ' αυτού εμφανίστηκε μια πιο σύντομη, πιο εστιασμένη απάντηση στην ίδια ερώτηση. Φαινόταν ότι ήταν δύο διαφορετικά μέρη μιας μακροσκελής απάντησης της Χάρις. ( ὁλόκληρο τό θέμα στό : foxnews.com )

Διότι μεταξύ ἀστείου καί σοβαροῦ ἀποκαλύπτεται ἡ Ἀλήθεια και ...Ἐπεί δή ἡ ζωή θέλει γέλιο. 

Ἀκόμη ἕνα θεματάκι ἀπό τό babylon bee. Δῶρο γιά γέλιο ...

Εκατομμύρια ομοφυλόφιλοι φέρεται να έχουν πεθάνει από την πείνα, αφού το Ανώτατο Δικαστήριο του Κολοράντο επιβεβαίωσε το δικαίωμα του Τζακ Φίλιπς να αρνηθεί να ψήσει γκέι γαμήλιες τούρτες.


«Μετά από χρόνια παρενόχλησης, είμαι επιτέλους ελεύθερος να ψήνω απλώς κέικ», είπε ο Τζακ Φίλιπς, ένας αρτοποιός που έγινε πρωτοσέλιδο το 2017 επειδή απέρριψε ευγενικά ένα αίτημα να σχεδιάσει μια τούρτα που γιορτάζει τη μετάβαση του φύλου ενός ατόμου. "Λυπάμαι που οδήγησε στο θάνατο εκατομμυρίων, αλλά, ειλικρινά, δεν ξέρω γιατί βασίζονταν σε εμένα για φαγητό. Υπάρχουν πραγματικά και άλλα αρτοποιεία εκεί έξω."


.......Η αντιπρόεδρος Καμάλα Χάρις δημοσίευσε μια δήλωση καταδικάζοντας την πολιτεία του Κολοράντο επειδή υπερασπίστηκε το δικαίωμα του Τζακ Φίλιπς να μην ψήνει τούρτες γάμου για ομοφυλόφιλους. «Μόλις σκότωσες όλους τους ψηφοφόρους μου», είπε.

Ἀπό τήν babylonbee καί ὁλόκληρο τό θέμα, ἐδῶ


Ἡ Πελασγική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου