" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 9 Αυγούστου 2023

Εἰς τό ὄνομα τοῦ χρήματος...


 Ο ραβίνος Aaron Zayin συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα αφού αντάλλαξε μηνύματα με έναν ομοσπονδιακό πράκτορα που παρίστανε χρήστη του Craigslist που ενδιαφέρεται να αγοράσει «φρέσκες ακροποσθίες μωρών», σύμφωνα με την ποινική καταγγελία.

Ο Ραβίνος Zayin πιστεύεται ότι έχει πουλήσει περίπου 5.200 ακροποσθίες από το 2015 όταν άρχισε να πουλά τα κομμάτια ανθρώπινου δέρματος στο Craigslist και να υποστηρίζει τις αφροδισιακές τους ιδιότητες ως τα θαυματουργά αποτελέσματα θεραπείας του καρκίνου και μακροζωίας.


«Τα πουλούσε σε μικρά σακουλάκια, τηγανισμένα σε λάδι με πρόσθετα μπαχαρικά και αλάτι, σαν μικρές ροδέλες κρεμμυδιού, που φαινομενικά τα έκανε πιο εύγευστα και ευκολότερα στην κατανάλωση», είπε στους δημοσιογράφους ο αστυνομικός της 40ης περιφέρειας της Νέας Υόρκης PJ Hustler.

«Το προϊόν του ήταν τόσο δημοφιλές και σε ζήτηση, που αναγκάστηκε να αγοράσει ακροποσθίες από πολλές συναγωγές σε όλη τη χώρα», πρόσθεσε ο αξιωματικός PJ Hustler.

Για να καλύψει τη ζήτηση, ο Ραβίνος Zayin θα έκανε έως και 40 Brit Milah την ημέρα, γνωστή και ως «διαθήκη της περιτομής» στην εβραϊκή πίστη, στη συναγωγή του αλλά και στο γκαράζ του σπιτιού του, καθώς και σε τοπικά εστιατόρια, ακόμη και δημόσια. χώρους τουαλέτας.

«Με παρενόχλησε και ανάγκασε τον φτωχό γιο μου να κάνει τρεις περιτομές σε τρία χρόνια. Δεν του έχει μείνει καθόλου δέρμα στα γεννητικά του όργανα», είπε μια μητέρα στους δημοσιογράφους δακρυσμένη.

Όλα τα προϊόντα που ισχυρίζονται ότι προλαμβάνουν, διαγιγνώσκουν, θεραπεύουν, μετριάζουν ή θεραπεύουν τον καρκίνο πρέπει πρώτα να ελεγχθούν και να εγκριθούν από τον FDA για λόγους ασφάλειας και αποτελεσματικότητας και μπορεί να είναι επικίνδυνα τόσο για τους ανθρώπους όσο και για τα κατοικίδια.

Εάν καταδικαστεί, ο Zayin μπορεί να αντιμετωπίσει πρόστιμο 500.000 δολαρίων και έως και 1.087 χρόνια φυλάκιση σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους της πολιτείας της Νέας Υόρκης, πιστεύουν οι ειδικοί... ( ἀπό : archive.ph

Τί εἶναι αὐτοί καλέ ; 

Μά ὅλα στό ἐμπόριο ; 

Κανένας ἐνδοιασμός γιά τίποτε ; Κανένας σεβασμός,οὐδέ κἀν στήν παράδοσίν τους, τήν θρησκεία τους ; Κατά τ᾿ἄλλα "ὑπέρορθόδοξος ἑβραῖος " !!! 

Ὅλα στό ὄνομα τοῦ χρήματος  ; 


Ἡ Πελασγική

12 σχόλια:

  1. Καλησπέρα,πάμε στοίχημα πως θα προκύψει μετά από πολύ "επισταμένεε έρευνες" ότι πράγματι θεραπεύει ορισμένους τύπους καρκίνων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἔλα, λές ;
      Οὔτε νά τό φανταστῶ δέν θέλω...
      Ὁ Θεός νά μᾶς φυλάξῃ !

      Καλό ξημέρωμα ἀγαπητέ Bill- Kill !

      Διαγραφή
  2. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!!! ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΜΕ!!!!!!
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗΣΗ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἀπίστευτο κι᾿ὅμως ΑΛΗΘΙΝΟ !

      Αὐτοί εἶναι !

      Ὅσο γιά τά συστημικά μμε,τό γνωστόν...

      Καλημέρα ἀγαπητέ !

      Διαγραφή
  3. Ε και τι να τα κανουν να τα πεταξουν; και απο τη μυγα ξιγκι, σκατα πιανουν χρυσος γινεται 😂😂😂😂😂😂

    ΛΟΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δέν τά πετοῦν,κάπου τά καταχωνιάζουν.
      Μά πώς θά ἔβγαζαν χρῆμα κι᾿ἀπό ἐκεῖ !

      Ἔ τόν Μαμμωνᾶ !

      Καλησπέρα ἀγαπητέ ΛΟΚΙ !

      Διαγραφή
  4. χαχαχαχαχαχαχαχα! ΤΙ σχολιο να κανω;
    Ειπαμε: Οι "ανθρωποι" αυτοι ειναι διποδα σκουπιδια.
    Ηξερε ΤΙ ελεγε Εκεινος ο ανθρωπος για δαυτους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἤξερε ΚΑΙ αὐτός.
      Πολύ,πολύ μἀ πολύ πρίν ἀπό αὐτόν ἐπίσης κάποιοι ἤξεραν πολύ καλῶς ἀλλά τούς "ἔφαγε" καί τούς "τρώει" ἀκόμη, ὁ ἀνθρωπισμός τους. Ἀλλιῶς θλα τούς εἶχαν ἀπομονὠσει καί πιθανῶς νά εἶχε γλυτώσει κάτι...

      Καλησπέρα ἀγαπητέ ΕΑΦ !

      Διαγραφή
    2. Εδω μας εκανε την χαρη και κατεβηκε ΕΚΕΙΝΟΣ απ' το προαιωνιο Βασιλειο του και κεινοι Τον Σταυρωσαν και θα μιλαμε για αλλους;


      Καλησπερα

      Διαγραφή
    3. Ἄ, ὁ πάπας τούς ἔδωσε συγχώρεσιν. Καί νά ᾿δῆς πού θά πάρουν συγχωροχάρτι καί ἀπό τόν Βαρθολομαῖο !

      Ἄν προλάβουν...

      Καλησπέρα ἀγαπητέ ΕΑΦ !

      Διαγραφή
  5. Ρέ σύ, τίποτα δέν πάει χαμένο! Μπορεί να μήν τό δέχομαι, μα τό παραδέχομαι!
    Πάντως, κατ' εμέ, τά τηγανητά πετσάκια χαραμιούνται τσάμπα καί βερεσέ.
    Άσε που είναι καί ανθυγιεινά. Για ένα υγιεινό καί πλήρες γεύμα, με όλα τους τά ιχνοστοιχεία, θά πρότεινα μαγείρεμα στόν ατμό καί σερβίρισμα αμέσως, καρυκεύοντας κατά το δοκούν.

    Γιά μακράν συντήρησιν θά πρότεινα τήν άλμη,
    είτε ώς τουρσί σε γυάλινο βάζο είτε ώς αλίπαστα σέ κεσέ.

    Για τήν εμπορικήν προώθησιν προτείνω το σλόγκαν:
    ΣΟΎΠΕΡ ΝΤΕΛΊΣΙΟΥΣ ΠΕΤΣΆΚΙΑ ΜΑΚΡΆΣ ΔΙΑΡΚΕΊΑΣ
    ΚΑΊ ΣΈ ΚΕΣΈ ΚΑΊ ΣΈ ΒΆΖΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξέρεις δέν εἶναι πρώτη φορά πού ἐμπορεύονται τά συγκεκριμένα κομμάτια τους. Ὑπάρχει μία "περιποίησις ὀμορφιᾶς" προσώπου μέ τά συγκεκριμένα κομμάτια δέρματος . Δέν εἶναι ψέματα,τό εἶχε ἐξηγήσει λεπτομερῶς ἡ Σάντρα Μπούλοκ σέ συνέντευξί της πρό 8ετίας. Γνωστή θεραπεία στό χῶρο τοῦ Hollywood ὡς « ἀκροπροσθία προσώπου» μέ ὁρό "EGF Facial", ὅπως τό λένε !

      Ὅλη ἡ ἀνωμαλία στό Χόλυγουντ !
      Ὅταν τήν ρώτησαν ἀπό ποῦ προέρχονται αὐτά τά κομματάκια δέρματος :

      ...η ηθοποιός άρχισε να δίνει μια αμφίβολη εξήγηση για «μια εξαγωγή από ένα κομμάτι δέρματος που προήλθε από ένα νεαρό άτομο πολύ μακριά», πριν η Έλεν ( ἡ δημοσιογράφος) ξεκαθάρισε γελώντας: «Είναι ακροποσθία μωρού από την Κορέα. Αυτό είναι. Ποιος το σκέφτεται;»
      ( https://www.marieclaire.co.uk/news/beauty-news/sandra-bullock-foreskin-facial-596468)

      Καί συνεχίζουν χωρίς κανέναν ἐνδοιασμό νά ἐξηγοῦν :

      Η διαδικασία των πέντε βημάτων έρχεται με τιμή 480 £ και περιλαμβάνει καθαρισμό, χημικό peeling και ραβδί micro-needling, ακολουθούμενη από μια καταπραϋντική μάσκα προσώπου και τον περίφημο πλέον ορό EGF που χρησιμοποιεί προγονικά κύτταρα από κορεατική ακροποσθία μωρού για να βοηθήσει στη δημιουργία κολλαγόνο και ελαστίνη....

      Δέν ἔχω νά πῶ τίποτε. Ἐνεή !!!

      Μετά ἀπ᾿ὅλα αὐτά οἱ προτάσεις σου φαίνονται φυσιολογικότατες ...

      Καλησπέρα ἀγαπητέ ΤΤ600 !

      Διαγραφή