" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Σάββατο 5 Μαρτίου 2022

Ἀδερφός Ναθαναήλ : Ἡ Ἰουδαιο-Ἀμερική τίς "ἔφαγε" στήν Οὐκρανία

" Δεν χρειάζεσαι κάποιον να μισείς.

Σήμερα ο Πούτιν, χθες ο Σαντάμ, αύριο όποιος σταθεί εμπόδιο στον Εβραίο.

 Η Ουκρανία είναι απλώς ένα πιόνι στο παιχνίδι των Εβραίων για να "περιορίσει" τη χριστιανική Ρωσία " .


από τον αδελφό Ναθαναήλ
(henrymakow.com)

Η αιφνίδια επίθεση στην Ρωσία είναι χωρίς λογική

Είναι μια μελέτη στη «λογική των ηλιθίων».

Όταν οι εισβολείς λένε στα καταστήματα οινοπνευματωδών στις ΗΠΑ να πετάξουν την ήδη αγορασμένη ρωσική βότκα τους, ξέρετε ότι η ρωσοφοβία είναι απλώς μια ψυχοπάθεια.

Απέσυραν τον COVID μόνο για αυτό.

Και όταν το Fox News λέει «Ο Πούτιν είναι ο Αντίχριστος», ξέρετε ότι όποιος τσιρίζει πιο δυνατά κερδίζει τα αυτιά των ηλιθίων Αμερικανών.

Ανεβάστε τον καρδιακό ρυθμό.

Δεν χρειάζεσαι κάποιον να μισείς.

(αριστερά φωτό : Ο αδελφός Ναθαναήλ είναι ο πιο εύγλωττος Εβραίος κριτικός για τον κόσμο της μασονικής εβραϊκής συνωμοσίας που καταστρέφει την ανθρωπότητα.)

Σήμερα ο Πούτιν, χθες ο Σαντάμ, αύριο όποιος σταθεί εμπόδιο στον Εβραίο.

Η Ουκρανία είναι απλώς ένα πιόνι στο παιχνίδι των Εβραίων για να «περιορίσει» τη χριστιανική Ρωσία.

Με κοινές προσπάθειες της Μοσάντ και της CIA που χρηματοδοτούν λαθραία τους εθνικιστές της Ουκρανίας--"Natz"--όπως τους αποκαλούν οι ντόπιοι, συντομογραφία του "Nazis", δημιουργήθηκε ένα ουκρανικό βαθύ κράτος.

Αυτοί οι «Νατς» είναι απόγονοι των «Μπαντεριτών» ( εἴχαμε γράψει σχετικῶς μέ τόν Στέπαν Μπαντέρα καί τούς ὀπαδούς του, ἐδῶ κι᾿ἐδῶ της φήμης του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, τους οποίους ο Χίτλερ, λόγω της φανατικής κακίας τους, τους απέφευγε.

Με τη βοήθεια της Εβραϊκής καταγωγής του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ, Βικτόρια Νούλαντ, (γεννημένη ως «Nudelman»), οι Μπαντερίτες πραγματοποίησαν πραξικόπημα το 2014.

Αμέσως εγκαταστάθηκε μια Αμερικανίδα μαριονέτα, γνωστή από την Νούντελμαν χαϊδευτικά ως «Γιατς», μια συμφοιτήτρια Εβραία.

Τα σημερινά τάγματα νεομπαντεριτών, που τροφοδοτούνται από μανιακό μίσος για οτιδήποτε «ρωσικό», έλαβαν τη μερίδα του λέοντος της στρατιωτικής βοήθειας από την Jewmerica ( Ιουδαιο-Αμερικής) που τους ενίσχυσε για μελλοντικές επιθέσεις στο Donbass και στη συνέχεια στη Ρωσία.

Και με στρατιωτικές βάσεις, που διευθύνονται από το ΝΑΤΟ και χρηματοδοτούνται από διεθνείς εβραϊκές τράπεζες - επιτυγχάνοντας θανατηφόρες πιέσεις στη δυτική πλευρά της Ρωσίας - ο Πούτιν διαμαρτυρήθηκε για συμπίεση.

Σήμερα, μέσω χειρουργικών επιθέσεων στη στρατιωτική υποδομή της Ουκρανίας, όχι στην πολιτική, η Ρωσία ελέγχει πλέον όλο τον ουκρανικό εναέριο χώρο.

Ένα συγκρότημα, μια ναυτική βάση του ΝΑΤΟ/ΗΠΑ στο Ochakov, μεταμφιεσμένη σε ναυτική βάση της Ουκρανίας μεταξύ της Οδησσού και της Κριμαίας, μόλις εξολοθρεύτηκε από τη ρωσική αεροπορία.

Μέχρι στιγμής η Ρωσία έχει χτυπήσει περίπου 1.500 ουκρανικούς στρατιωτικούς στόχους.

«Αποστρατικοποιώντας» έτσι τις κρυφές βάσεις του ΝΑΤΟ και τους μανιακούς μπαντερίτες τους.

Η ρωσική αρκούδα θα μαυρίσει μέχρι δυτικά του Κιέβου.

Δημιουργώντας μια γραμμή οριοθέτησης ως «ειρηνευτικό τελικό παιχνίδι», η αρκούδα θα χωρίσει την Ουκρανία στα δύο.

Ό,τι έχει απομείνει από το "Natz" - οι περισσότεροι θα εξαφανιστούν - θα περιοριστεί σε μια αποκλεισμένη διοικητική ζώνη που συνορεύει με την ΕΕ.

Το μεγαλύτερο ανατολικό τμήμα με τη νέα κυβέρνησή του θα υπογράψει μια συμφωνία μη ευθυγράμμισης με τη Ρωσία υπό την ομπρέλα ενός ρωσικού προτεκτοράτου.

Επιτρέψτε μου να θέσω μια εβραϊκή ερώτηση.

Αυτοί οι «Natz» μισούν τους Εβραίους;

Οχι, καθόλου.

Αλλά αγαπούν τους Εβραίους Ουκρανούς ολιγάρχες τους.

Εβραίοι όπως ο Ihor Kolomoyskyi (αριστερά), ο Oleksandr Yaroslavsky και ο Zvi Hirsch--ο οποίος άλλαξε το όνομά του, όπως πολλοί Εβραίοι--σε Gennadiy Boholyubov.

Όλοι αυτοί οι ολιγάρχες έχουν γενεαλογίες που μπορούν να ανιχνευθούν στις εβραϊκές οικογένειες των Μπολσεβίκων. Οι ίδιες οικογένειες που χρηματοδότησαν την ανατροπή της τσαρικής χριστιανικής Ρωσίας και τη χριστιανική μοναρχία του Νικολάου Β'.

Ναι, το κάλεσμα του Πούτιν για αποναζοποίηση και αποστρατιωτικοποίηση της Ουκρανίας.

Ζητεί επίσης την αποκομμουνιστικοποίησή της: «Ως αποτέλεσμα της μπολσεβίκικης πολιτικής προέκυψε η Σοβιετική Ουκρανία, η οποία ακόμη και σήμερα μπορεί με βάσιμους λόγους να ονομαστεί «Ουκρανία του Βλαντιμίρ Ίλιτς Λένιν». Είναι ο συγγραφέας και ο αρχιτέκτονάς του. Αυτό επιβεβαιώνεται πλήρως από έγγραφα του αρχείου, συμπεριλαμβανομένων και των διαταγμάτων του Λένιν σχετικά με την προσθήκη του Ντονμπάς στην Ουκρανία. Και τώρα ευγνώμονες απόγονοι κατεδάφισαν μνημεία του Λένιν στην Ουκρανία. Αυτό το λένε αποκομμουνισμό. Θέλετε αποκομμουνισμό; Λοιπόν , αυτό μας ταιριάζει πολύ. Αλλά γιατί να σταματήσουμε στα μισά; Είμαστε έτοιμοι να σας δείξουμε τι σημαίνει πραγματική αποκομμουνοποίηση για την Ουκρανία."

Ένα διπλό πλήγμα:

1) Εκκαθάριση των διεφθαρμένων Εβραίων Ουκρανών ολιγαρχών που θα αναγκαστούν να φύγουν όπως έκαναν όταν ο Πούτιν τους εκκαθάρισε στη Ρωσία το 2003.

2) Εκκαθάριση του ουκρανικού κοινοβουλίου μολυσμένου από Εβραίους όπως ο Πρωθυπουργός Denys Shmyhal (δεξιά), ο Υπουργός Άμυνας Oleksii Reznikov και ο Υπουργός Πολιτισμού και Πολιτικής Πληροφοριών Oleksandr Tkachenko, όλοι Εβραίοι.

Ο Ζελένσκι, ο Εβραίος Πρόεδρος της Ουκρανίας, ζητώντας από το ΝΑΤΟ μια ζώνη απαγόρευσης πτήσεων για να καταρρίψει ρωσικά αεροπλάνα -κάτι που η Jewmerica απέρριψε-- έβλαψε το κράτος του για οποιαδήποτε προσφορά για διαπραγματεύσεις στις συνομιλίες με τον Πούτιν.

Όσον αφορά την Rothschild/Η Εβραϊκή FED των ΗΠΑ που αποκόπτει τη Ρωσία από τις χρηματοπιστωτικές αγορές και τις διατραπεζικές πληρωμές, αυτό δεν είναι τίποτα λιγότερο από υποβοηθούμενη αυτοκτονία.

Η Ρωσία και η Κίνα δημιούργησαν εδώ και πολύ καιρό τα δικά τους συστήματα διατραπεζικών πληρωμών «SWIFT».

Τα έθνη που χρειάζονται ρωσικό σιτάρι, λίπασμα, χάλυβα, αλουμίνιο και πετρέλαιο, θα πληρώσουν όχι σε δολάρια αλλά σε κινεζικά γιουάν που αυξάνεται ολοένα και περισσότερο καθώς το αποθεματικό νόμισμα αντικαθιστά το δολάριο.
Μόλις το με εβραϊκό προσανατολισμό δολάριο (εννοώ, χωρίς «παραγωγική» αξία) κάνει μια βουτιά, η αγορά του τζιν σας στο Walmart θα είναι σαν να ψωνίζετε στο Nieman-Marcus με στεροειδή.

Το να χτυπάς τη Ρωσική Αρκούδα ήταν πάντα μια εβραϊκή υπόθεση.

Κουλουριαστείτε, λένε, σε εμβρυϊκή στάση, όταν έρθετε αντιμέτωποι με μια αρκούδα που φορτίζει.
Η αρκούδα αντεπιτίθεται και οι Εβραίοι δεν έχουν καμμία δυνατότητα να πετύχουν κάτι.

Διαβᾶστε ἐπίσης στό ἴδιο θέμα,τό κάλεσμα τοῦ Μακόου,γιά συνεισφορά στό ἔργο τοῦ ἀδελφοῦ Ναθαναήλ,στό τέλος τοῦ θέματος.

Ἀπό :  henrymakow.com


Ἡ Πελασγική

6 σχόλια:

  1. Δεν θέλω να είμαι πεσιμιστής αλλά από καιρό διαβάζω ότι οι αθεατοι έχουν μετακομίσει Κίνα μεριά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό ! Λές καί ἔχουν μόνιμο στέκι !!!


      Καλή Καθαρά Δευτέρα καί Καλή Σαρακοστή,ἀγαπητέ !

      Διαγραφή
  2. JP Sears: Ukraine and Russia - What the Media Want You to Think

    https://rumble.com/vwk4tn-jp-sears-ukraine-and-russia-what-the-media-want-you-to-think.html

    Απλός ανώνυμος σχολιαστής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἐν τάξει,ἔχουμε ἐντρυφήσει στόν τρόπο μέ τόν ὁποῖο δουλεύει ἡ μηχανή τῆς ΝΤΠ.

      Στήν Οὐκρανία ; Θά φᾶνε τά μοῦτρα τους ὅπως καί μέ τόν κόβιντ.Δέν θά τούς βγῆ οὔτε αὐτό.Τό θέμα εἶναι μέχρι νά τό συνειδητοποιήσουν πόσος χρόνος θά χρειαστῇ καί τί κόστος θά ὑπάρξῆ γιά τήν ἀνθρωπότητα.

      Ἐκεῖ εἶναι τό ζητούμενον...


      Καλή Καθαρά Δευτέρα καί Καλή Σαρακοστή,ἀγαπητέ !

      Διαγραφή
  3. https://katakomviki-ecclesia.blogspot.com/2022/03/blog-post_77.html

    και καπου εδω τελειωνει συζητηση με τους θιασωτες των ουκροναζι

    Καλη Σαρακοστη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἐννοεῖται πώς ἄλλοι ἔχουν τίς ἀμφιβολίες,ὄχι ἐμεῖς...

      Εὐχαριστῶ ἀγαπητέ μου.
      https://sxolianews.blogspot.com/2022/03/blog-post_70.html

      Καλή Σαρακοστή !

      Διαγραφή