" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020

Καί ὁ Δημητρᾶς ...μηνύει...


Ξύλο,χημικά,ἄγρια καταστολή κατά τῶν Ἑλλήνων πού βλέπουν τήν ἰσλαμοποίησιν τῆς χώρας νά πραγματοποιεῖται πᾶσῃ θυσία...

Ξαναρχίζει το άγριο ξύλο (και) σε Λέσβο - Χίο...



Διαταγές εκτελεί ο Μητσοτάκουλας και δεν τον ενδιαφέρει τίποτα λέμε: Η χώρα ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ μπροστά στα μάτια μας. Περνάμε ΤΩΡΑ, ΟΛΟΙ, ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ !!! Τα καρακώλια ξανάρχισαν τα γνωστά τους... Για ρωτήστε τους... «Ξέρετε ελληνικά»; Αν τα μιλούν, τα μιλούν καλά ή έχουν καμμιά βαριά προφορά; Μυτιληνιοί και Χιώτες, μην εκπλαγείτε αν διαπιστώσετε ότι είναι Κ Α Ι Ρουμάνοι, Βούλγαροι, τουρκαλβαναριά (και αλβανά και original τουρκομόγγολα) και γυφτοσκοπιανοί. Πάλι την SEEBRIG (South Eastern Europe BRIGade) έβγαλαν... Η ταξιαρχία αυτή, δρα ΜΑΖΙ με δικά μας καρακώλια. Είναι ανάμικτες οι διμοιρίες.

καί ἀπό κοντά,ὁ Δημητρᾶς μέ τίς μηνύσεις...

Ο Δημητράς μήνυσε και τον ιερέα του Ι.Ν. “Παμμεγίστων Ταξιαρχών” Μανταμάδου Λέσβου για… ισλαμοφοβία!!!



Για «ισλαμοφοβική ρητορική μίσους» μηνύει ιερέα της Λέσβου το Παρατηρητήριο Ρατσιστικών Εγκλημάτων μέσω του εκπροσώπου του Ελληνικού Παρατηρητηρίου των Συμφωνιών του Ελσίνκι (ΕΠΣΕ), Παναγιώτη Δημητρά.
 Αιτία η ανοιχτή επιστολή του Πρωτοπρεσβυτέρου Ευστρατίου Δήσσου του Ι.Ν. “Παμμεγίστων Ταξιαρχών” Μανταμάδου Λέσβου προς τον υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου Νότη Μηταράκη με την οποία τον καλεί να αναθεωρήσει την απόφασή του για δημιουργία κλειστής δομής στο νησί.

Στό ἴδιο ἔργο (ἰσλαμοποίησιν Ἑλλάδος ΤΩΡΑ ) ΚΑΙ αὐτός,πρωταγωνιστής ! 


Ἡ Πελασγική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου