" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019

Θά διευκολύνῃς τήν ...ἀπόβασιν τῶν Κινέζων στήν Ἑλλάδα,Κούλη ;


ἀπό ἐδῶ
Ὅταν σᾶς λέω πώς αὐτός (ὁ Κούλης ὁ γουρλομάτης) θά εἶναι ὁ χειρώτερος ὅλων,νά μέ ἀκοῦτε.

Μετά τήν ἰσλαμοποίησιν ἔρχεται ἡ κινεζική λαίλαπα. Δέν θά μείνῃ στήν Ἑλλάδα,ἀπολύτως τίποτα πού νά θυμίζῃ πώς ἡ χώρα αὐτή εἶχε κάποτε κατοίκους πού ἀνῆκαν στήν εὐγενή λευκή φυλή καί ἐδημιούγησαν τόν παγκόσμιον πολιτισμόν,βασισμένον στό ἀνώτερο πνευματικό ἐπίπεδον πού γνώρισε ποτέ ἡ ὑφήλιος !


 ο οποίος τόνισε για την έγκριση του master plan της COSCO: «Όταν λέμε κάτι το κάνουμε, δεν λέμε λόγια». 
Συνάντηση και με τον πρόεδρο της Bank of China Οι τομείς αυτοί περιλαμβάνουν την ενέργεια, τις μεταφορές, τις τηλεπικοινωνίες, τον τουρισμό, τα ελληνικά αγροτικά προϊόντα και τη «δυνατότητα να γίνει η Ελλάδα κέντρο logistics»

Θυμηθεἰτε τώρα,τήν προηγουμένη ἐπίσκεψιν τῶν κινέζων. Γράφαμε πρό 5ετίας, τόν Σεπτέμβριον τοῦ 2014 :



...Η επίσκεψη Κινέζων επενδυτών και στελεχών της κυβέρνησης στην Αθήνα δεν ήταν τυχαία, αφού περισσότερα από το 90% των παγκοσμίων αποθεμάτων σπάνιων γαιών βρίσκονται στην Κίνα, που έχει αναπτύξει σημαντική τεχνογνωσία στην έρευνα και εξόρυξή πολύτιμων μεταλλικών στοιχείων.
Στόχος της συνάντησης με ελληνικούς παράγοντες είναι αρχικά ανταλλαγή τεχνογνωσίας, και μελλοντικά να επενδύσουν οι Κινέζοι στην αξιοποίηση των κοιτασμάτων αυτών.
...Σύμφωνα με στελέχη της αγοράς, η εκμετάλλευση του πλούτου των σπάνιων γαίων είναι σε πολύ πρώιμα στάδια, καθώς οι έρευνες χρειάζονται πολύ χρόνο για να δείξουν απτά αποτελέσματα.
Σύμφωνα με δημοσιευμένα στοιχεία, ένα μικροτσίπ ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή περιέχει 60 περίπου διαφορετικά υλικά, όπου τα περισσότερα προέρχονται από σπάνιες γαίες. 
Για παράδειγμα, κάθε ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο περιέχει περίπου 27 κιλά σπάνιων γαιών. Μία ανεμογεννήτρια των 2MW εκτιμάται πως περιέχει περίπου 340-420 κιλά σπάνιων γαιών. Μία ανεμογεννήτρια των 3MW περιέχει περίπου 1 τόνο σπάνιων γαιών.(ἐδῶ)
Τα σημαντικότερα αποθέματα σπάνιων γαιών, σύμφωνα με το ΙΓΜΕ (Ινστιτούτο Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών), βρίσκονται κατά μήκος των ακτών της Βορειοανατολικής Ελλάδας μεταξύ της χερσονήσου της Χαλκιδικής και της Καβάλας και εκτείνονται 240 χιλιόμετρα κατά μήκος των ακτών αλλά και στην κεντρική Ελλάδα, στη Φωκίδα και στην περιοχή της Λοκρίδας.
Οι περισσότερες συγκεντρώσεις εμφανίζονται στην υποθαλάσσια περιοχή του Β. Αιγαίου και στη Θράκη. Ενδείξεις για αποθέματα σπανίων γαιών εμφανίζονται και σε περιοχές της Ροδόπης, της Θεσσαλονίκης και της Χίου, καθώς και στο Κιλκίς. Επίσης στο παραθαλάσσιο και υποθαλάσσιο περιβάλλον του Στρυμονικού Κόλπου, στους βωξίτες της Στερεάς Ελλάδος, αλλά και στην κόκκινη λάσπη από τη μεταλλουργία αλουμινίου.
Σε εξέλιξη βρίσκονται από το 2013 δύο ερευνητικά προγράμματα για τον εντοπισμό σπανίων γαιών από το ΙΓΜΕ και το ΕΛΚΕΠΕ.


Ἐννοεῖται πώς καί τά συριζοκομμούνια συνέχισαν τό ἔργο τῶν διευκολύνσεων πρός τούς κινέζους ...ἐπιτυχῶς !  ΕΔΩ
...ο κινέζος πρέσβης στην Ελλάδα, Ζου Σιαολί, μιλώντας στον απεσταλμένο του ΑΠΕ-ΜΠΕ στο Πεκίνο για τη συμφωνία με την COSCO είπε: «Η συμφωνία με την COSCO - όπως είπε και ο πρωθυπουργός σας Αλέξης Τσίπρας - είναι μόνο η αρχή, το κεφάλι του δράκου. Θα ακολουθήσουν τα χέρια, τα πόδια, ολόκληρο το σώμα του»!(Ἰούλιος 2016,ἀπό ἐδῶ)

Ἔτσι λοιπόν καί ἀφοῦ οἱ Σίνες ἔχουν κάνῃ τίς ἀνάλογες ἔρευνές τους,ἐδῶ καί μία πενταετία,ἔρχονται τώρα φουριόζοι. Καί ὁ Κούλης,τί ἄλλο θά κάνῃ παρά νά τούς τά δώσῃ ὅλα. Μά ὅλα λέμε !
 Οι τομείς αυτοί περιλαμβάνουν την ενέργεια, τις μεταφορές, τις τηλεπικοινωνίες, τον τουρισμό, τα ελληνικά αγροτικά προϊόντα και τη «δυνατότητα να γίνει η Ελλάδα κέντρο logistics».Συνάντηση και με τον πρόεδρο της Bank of China



Ξεκίνησε η εγκατάσταση κινεζικών τραπεζών στην Ελλάδα

Ἀπό τήν ἄλλη ἔχουμε καί τό σάρωμα τῶν ἑλληνικῶν ἀκινήτων,κυρίως στήν πρωτεύουσα,βεβαίως,ὁπότε τό πρᾶγμα ὁλοκληρώνεται,ἐπιτυχῶς γιά τούς κινέζους καί δυστυχῶς γιά ἐμᾶς πού θά παρακολουθοῦμε τό ξεπούλημα τῆς χώρας μας καί κυρίως τήν ἀπόλυτον κατάκτησίν της ἀπό τόν κόκκινο δράκο. Διότι,γι᾿αὐτή τήν ...παράξενη φυλή ἕνα εἶναι τό βέβαιον :δέν μπορεῖς νά τήν ἐμπιστευτῇς οὐδέ στό ἐλάχιστον...


Κινέζοι ἀγοράζουν τήν Ἀθήνα
Μήνυμα μέ συγκεκριμένους ἀποδέκτες... 

Ἰσλαμο-Chinatown τά Ἐξάρχεια,ΝΑΙ,Montmartre σίγουρα ΟΧΙ ! ! !


Καί πάλιν πρό 5ετίας εἴχαμε γράψῃ :

Κίνα, η πρώτη χριστιανική χώρα το 2030!

Σήμερα στην Κίνα του 1,3 δισεκατομμυρίου κατοίκων εκτιμάται ότι υπάρχουν 70 εκατομμύρια χριστιανοί, έναντι 1 εκατομμυρίου το 1949, όταν κατέλαβαν την εξουσία οι κομμουνιστές. Μάλιστα το αμερικανικό ινστιτούτο PEW υπολόγισε τους Κινέζους προτεστάντες σε 58 εκατομμύρια, έναντι 40 εκατομμυρίων στη Βραζιλία και 36 εκατομμυρίων στη Ν. Αφρική.
 Καθώς όμως ο αριθμός των χριστιανών μειώνεται συνεχώς στις ΗΠΑ, ο καθηγητής Γιανγκ υπολογίζει ότι το 2025 οι Κινέζοι προτεστάντες θα υπερτερούν οριακά των Αμερικανών, με 160 εκατομμύρια έναντι 159!

...«Ο Μάο πίστευε ότι θα καταφέρει να εξαλείψει τη θρησκεία, αλλά απέτυχε παταγωδώς», αποφάνθηκε ο καθηγητής Γιανγκ. Αυτό δεν σημαίνει πως ο κομμουνιστικός μηχανισμός δεν επιτηρεί στενά τις χριστιανικές δραστηριότητες, αντιδρώντας συχνά βίαια. Πολλές ενορίες αναγκάζονται να λειτουργούν ημι-παράνομα σε σπίτια
Στο βαθμό, λοιπόν, που ο Χριστιανισμός συμβάλλει στην πολιτική και κοινωνική σταθερότητα δεν θεωρείται πολιτική απειλή. Το καθεστώς όμως τον αντιμετωπίζει με καχυποψία σαν δυνητικό Δούρειο Ίππο της Δύσης, υποστηρίζει ο καθηγητής Γιανγκ.Θεωρεί όμως αναπόφευκτο πως την επόμενη δεκαετία οι χριστιανικές εκκλησίες της Κίνας θα αντιμετωπίσουν την ολοένα αυξανόμενη εχθρότητα της Πολιτείας. 

Βεβαίως ἐδῶ γίνεται λόγος γιά Προτεστάντες. Καί τί ἀκριβῶς ἔχουμε γράψῃ γιά τόν Προτεσταντισμό καί γιά τό ποιοί κρύβονται πίσω ἀπό αὐτόν;
Ἔτσι λοιπόν,ὅταν ὁ καθηγητής Γιάνγκ θεωροῦσε ὡς  : αναπόφευκτο πως την επόμενη δεκαετία οι χριστιανικές εκκλησίες της Κίνας θα αντιμετωπίσουν την ολοένα αυξανόμενη εχθρότητα της Πολιτείας,δέν κόμιζε γλαῦκας ἐς Ἀθῆναις. Ἁπλῶς ἔβλεπε τήν ...φυσιολογικήν ἐξέλιξιν τῶν πραγμάτων.Τῶν πραγμάτων πού ἤθελαν τούς κινέζους στό ἄνοιγμα πού ἔκαναν,κυρίως στήν Εὐρώπη,νά φαίνονται ...φιλικοί ἀκόμη καί στό θέμα τό θρησκευτικό,μέχρι νά ὁλοκληρώσουν τούς στόχους τους καί ἀπό ἐκεῖ καί μετά,ξέρουν αὐτοί :



Διά τοῦτο,διαβᾶστε προσεκτικῶς :

Η Κίνα στα Βαλκάνια και την Ελλάδα

Ἔ τέλος, θά ἔχετε καταλάβῃ σέ ποιῶν τά χέρια θά εἶναι,οὐσιαστικῶς,ἡ Ἑλλάς ...

Η Κίνα συσσφίγγει τις σχέσεις της με το Ισραήλ

Ἡ Πελασγική

2 σχόλια:

  1. Αλλο ενα αποκρυπτομενο για χρονια γεγονος ερχεται στο προσκηνιο. Η ΚΙΝΑ ειναι αδιαφιλονικητα η ανερχομενη υπερδυναμη του 21ου αιωνα με την εννοια της δεσποζουσας και πλανηταρχουσας χωρας!!!!Ηδη απο πολυ πριν σε σχετικα αθωες εποχες οξυδερκεις αναλυτες αλλα και μεγαλοι ιστορικοι οπως ο Arnold Toynbi εχουν προαναγγειλει και προβλεψει τροπο τινα το επερχομενο γεωπολιτικο γεγονος. Ειναι μια προοπτικη που δεν συναδει μονο με τα γεωπολιτικα δεδομενα(πληθυσμος, εδαφος, παραγωγικη ικανοτητα, στρατιωτικη δεινοτητα κλπ) αλλα κυριωτερα με την ΑΠΟΦΑΣΗ της διεθνους χρηματοπιστωτικης ΕΛΙΤ (διαβαζεται και ΝΤΠ) να μεταφερει το κεντρο βαρος της πολιτικης της στην ΚΙΝΑ!!!!Αυτο διαφαινεται και διαβαζεται απο την φορα και τροπη των διεθνων πραγματων και οχι φυσικα απο τις ανακοινωσεις της σκιωδους και υποκρυπτομενης και αδιαφανεστατης ΕΛΙΤ.Το ιδιο το σημερινο διευθυνον κεντρο του κοσμου απλα αλλαζει διευθυνση.Για καλυτερη αποκρυψη και παραλλαγη και για μεγαλυτερη ταχυτητα και αποτελεσματικοτητα στον παγκοσμιο στοχο του επερχομενου τυραννικου και Οργουελικου ONE WORLD!!!!.... Η Κινα θα αποτελεσει το μειζον πολεμικο-στρατιωτικο οχημα κυριαρχιας της ΝΤΠ....Ο Κισσινγκερ παλια ελεγε οτι αν αποτρεψουμε τον Κινεζο να ερθει στις χωρες ως εμπορος τοτε θα ερθει ως στρατιωτης.Ηδη ειμαστε ολοι μαρτυρες τα τελευταια 30 σχεδον χρονια της Κινεζικης εμπορικης αλλα και πληθυσμιακης εξαπλωσης.Οταν πχ στην Ελλαδα επι χρονια απαιτουνταν αδειες παραμονης(εφικτο αλλα δυσκολο) αδειες εργασιας(ανεφικτο λογω βεβαιης εργασιακης αναπληρωσης) για να λαβει καποιος ξενος ελληνικο επιχειρηματικο ΑΦΜ τοτε τι πρεπει να σκεφτουμε????? Πως επετραπει η πληθυσμιακη επιχειρηματικη εγκατασταση των Κινεζων στην χωρα μας????? Ας απαντησει ο καθε σκεπτομενος πολιτης επ αυτου!!! Και επι τελους ας μαθουμε να διαβαζουμε τα συμβαινοντα και οχι μονο τα αρθρα του καθεστωτικου τυπου που συνηθεστερα ειναι και κατευθυνομενα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παμπόνηρει οι κινέζοι και μεγάλοι μιζαδόροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή