" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019

Ἐδῶ εἶναι Ἑλλάδα,εἴπαμε !



Σε φαγοπότι με χοιρινό κρέας και αλκοόλ κοντά στο Hot spot Διαβατών καλούν οι Ενωμένοι Μακεδόνες, σε συνέχεια της δήλωσης του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστου Γιαννούλη που ζήτησε να απαγορευτεί το μπάρμπεκιου κοντά σε κέντρα φιλοξενίας ως «ποινικά κολάσιμη σαδιστική πρακτική»


Μπάρμπεκιου πάρτυ-διαμαρτυρία κατά της λαθρομετανάστευσης.

Με άφθονο χοιρινό κρέας και αλκοόλ!

Στα Διαβατά Θεσσαλονίκης, κοντά στο χοτ σποτ!

Αντιστεκόμαστε με κάθε τρόπο στον εποικισμό της Ελλάδας και της Ευρώπης από τους κατευθυνόμενους ισλαμιστές κατά συντριπτική πλειοψηφία παράνομους μετανάστες.

Οι περισσότεροι παράνομα εισερχόμενοι μετανάστες δεν προέρχονται από χώρες εμπόλεμης κατάστασης. Διαθέτουν τεράστια ποσά στους δουλεμπόρους για να περάσουν σε Ευρωπαϊκό έδαφος, είτε καθαρά για τυχοδιωκτικό σκοπό είτε όπως προβλέπουν κάποια διεθνιστικά σενάρια για τον εποικισμό και την πληθυσμιακή και πολιτισμική αλλοίωση της Ευρώπης, υποβοηθούμενοι από τις ΜΚΟ της υποκριτικής και επιλεκτικής ψευτοφιλανθρωπίας!

Εμείς οι Ενωμένοι Μακεδόνες, σε αντίθεση με τις ΜΚΟ, θα υποστηρίζουμε ΠΑΝΤΟΤΕ τις τοπικές Ελληνικές κοινωνίες που αντιστέκονται!

Απέναντι στον διεθνιστικό και ισλαμικό λαθροεποικισμό της πατρίδας μας και της Ευρώπης…απαντάμε με … άφθονο χοιρινό κρέας, με άθφονο αλκόολ, με άφθονο τρολάρισμα και αγωνιστική δράση!

Γιατί στην τελική…η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ!

φωτό

1 σχόλιο:

  1. Ο κάθε φλουφλης των τρισαθλιων κομμάτων ,η κάθε σακαφιορα χαζαρικης καταγωγής ,ρίχνει εμπρηστικά συνθήματα κάθε φορά .ΕΥΤΥΧΩΣ .ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΠΑΝΩ ,ΜΕΤΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ,ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ.ΣΑΣ ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ :ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΤΩΝ ΒΡΥΚΟΛΑΚΩΝ.
    ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ....ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ,ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΕΣ ,ΣΑΤΑΝΟ ΔΡΑΚΟΙ ,ΕΡΠΕΤΟ ΧΑΖΑΡΟΙ...ΕΦΘΑΣΕ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΠΙΕΙΤΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΣΑΣ.
    ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ,ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΤΕ ΣΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ....ΕΧΕΤΕ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΔΟΝΗΣΕΙΣ ΣΑΣ.ΔΕΧΘΕΙΤΕ ΤΟ ΦΩΣ.
    2019-2024.
    ΟΙ ΑΙΣΥΜΝΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.
    ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΞΕΛΙΣΣΟΝΤΑΙ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΕΠΟΥΡΑΝΙΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ.
    ΕΙΜΕΘΑ ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ.ΦΑΙΝΕΤΑΙ.ΤΑ ΟΡΝΙΑ ΤΗΣ ΧΑΖΑΡΟΚΡΑΤΙΑΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΕΡΟ ΣΤΟΝ ΜΥΛΟ ΜΑΣ.
    ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΜΕΘΑ ΛΙΓΟΙ.
    ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ.ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΤΡΑΒΟ ΛΟΓΑΡΙΑΖΟΥΝ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή